Canım spor yap zayiflamaya çalış formunu korumak zorundasın bu illetten kurtulmak istiyorsan.sert iliski yaşama bu süreçte. Çünkü kist patladığında her zaman dışarı akmayabilir.karın bolgene akmaya baslarsa cok tehlikeli şok gecurebilirsin ameliyat olmak zorunda kalirsin.sogan kurunu duzenli yap.cunku bu pconun tek caresi soğan kürü. Soğan kurunu kullanmaya basladiktan bir hafta sonra falan kanaman olabilir.bu kistinin eridiginin isaretidir.duzenli kullan ama.bu insulin için ilaclar var. Ben kullanmadim ama duydum.sekeri dengeliyormus.doktora gidip bi sor istersen.ama kilo vermen sart.al eve bi koşu bandı kondisyon bisikleti falanYa ben 13 yaşımda mens oldum kendimi bildim bileli de pcos hastalığına sahibim ve ne yazık ki hangi doktora gittiysem hepsi çok sağlam pcoslusun dedi soğan kürüne bugün sabah başladım şuan eşimin nöbeti vesilesiyle ewimde değilim ve yapamadım yarın ewe geçince tekrar başlıycam sende de pcos mu vardı korkuyorum kanama olunca netten baktım yara olabilirmiş rahim ağzında korkuyorum kiloya gelincede benim kistler ne yazık ki insülin direncimle oynuyor kan şekerim yüksek su içsem yarıyo anlıycağın kilo problemide war yani bilemiyorum napcam psikolojim harbiden bozuldu
Çocuk düşünüyo musun bu aradaCanım spor yap zayiflamaya çalış formunu korumak zorundasın bu illetten kurtulmak istiyorsan.sert iliski yaşama bu süreçte. Çünkü kist patladığında her zaman dışarı akmayabilir.karın bolgene akmaya baslarsa cok tehlikeli şok gecurebilirsin ameliyat olmak zorunda kalirsin.sogan kurunu duzenli yap.cunku bu pconun tek caresi soğan kürü. Soğan kurunu kullanmaya basladiktan bir hafta sonra falan kanaman olabilir.bu kistinin eridiginin isaretidir.duzenli kullan ama.bu insulin için ilaclar var. Ben kullanmadim ama duydum.sekeri dengeliyormus.doktora gidip bi sor istersen.ama kilo vermen sart.al eve bi koşu bandı kondisyon bisikleti falan
Kistim değil kistlerim var canım ama artık doktora gitmek istemiyorum öyle bi hale getirdiler ki sağolsunlar ne olursa olsun mod oldu benim ki yani iki defa oldu ama bu dediğin gibidir belki de pazartesi gitmek şart olduKistin vardır , patlamıştır büyük ihtimal.
İhmal etme büyürse ameliyat olmak zorunda kalırsın. Doktora git mutlaka
Tamam belki pcostan dolayı öyle düşünüyor olabilirsin,haklısında.Kistim değil kistlerim var canım ama artık doktora gitmek istemiyorum öyle bi hale getirdiler ki sağolsunlar ne olursa olsun mod oldu benim ki yani iki defa oldu ama bu dediğin gibidir belki de pazartesi gitmek şart oldu
Her gün sabah ve akşam yemeklerden önceTamam başlıycam çok sağolun ya iyiki varsınız son zamanlarda öyle bi hal aldım ki kimseye bişey söyleyemez oldum bu portal çok iyi oldu harbiden en azından sizler bana acıyarak yada kınayarak bakmıycanız teşkkür ederim bayanlar hakkınızı helal edin vallahi soğan kürü için öneriniz olursa bekliyorum zahmet olmazsa canlarımm
Düşünüyorum canım.1 gebelik gecirdim ama gelismedi kurtaj olmak zorunda kaldım.bekliyorum bakalım rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman versin.üzülme seninde olur bebisin.sen soylediklerimizi düzenli yap olur mu.hadi hayırlı haberlerini ver bize: )Çocuk düşünüyo musun bu arada
Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim sormak istediğim şu ki ben pcos hastasıyım 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama henüz olmadı korunmuyoruz ilk günden beri bende 2 defa ilişki esnasında kanama oldu doktora gitmedim gitmekte istwmiyorum psikolojim bozuldu çünkü bunun nedeni ne olabilir sizce başınıza böyle bi olay geldi mi ? Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?