...

Shokella

Rabbim can ver beni seçsin 🙏🏻
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
1.461
2.203
83
30
Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim sormak istediğim şu ki ben pcos hastasıyım 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama henüz olmadı korunmuyoruz ilk günden beri bende 2 defa ilişki esnasında kanama oldu doktora gitmedim gitmekte istwmiyorum psikolojim bozuldu çünkü bunun nedeni ne olabilir sizce başınıza böyle bi olay geldi mi ? Teşekkürler şimdiden

Boyuna gore kilo oranın fazlaysa pco olabilir.tatlı cikolata vs gibi seyler tuketme.sert iliski olursa bu kist patlar ve dışarı akar. Muhtemelen kanaman ondan kaynakli.Aslinda çocuk olmasına engel bi durum değil. Bu kistten kurtulmanin caresi soğan kürü.tecrubeyle sabittir :)

Ya ben 13 yaşımda mens oldum kendimi bildim bileli de pcos hastalığına sahibim ve ne yazık ki hangi doktora gittiysem hepsi çok sağlam pcoslusun dedi soğan kürüne bugün sabah başladım şuan eşimin nöbeti vesilesiyle ewimde değilim ve yapamadım yarın ewe geçince tekrar başlıycam sende de pcos mu vardı korkuyorum kanama olunca netten baktım yara olabilirmiş rahim ağzında korkuyorum kiloya gelincede benim kistler ne yazık ki insülin direncimle oynuyor kan şekerim yüksek su içsem yarıyo anlıycağın kilo problemide war yani bilemiyorum napcam psikolojim harbiden bozuldu

Canım spor yap zayiflamaya çalış formunu korumak zorundasın bu illetten kurtulmak istiyorsan.sert iliski yaşama bu süreçte. Çünkü kist patladığında her zaman dışarı akmayabilir.karın bolgene akmaya baslarsa cok tehlikeli şok gecurebilirsin ameliyat olmak zorunda kalirsin.sogan kurunu duzenli yap.cunku bu pconun tek caresi soğan kürü. Soğan kurunu kullanmaya basladiktan bir hafta sonra falan kanaman olabilir.bu kistinin eridiginin isaretidir.duzenli kullan ama.bu insulin için ilaclar var. Ben kullanmadim ama duydum.sekeri dengeliyormus.doktora gidip bi sor istersen.ama kilo vermen sart.al eve bi koşu bandı kondisyon bisikleti falan

Glifor glukofen verdi doktorum ama kullanmadım bir hafta kadar kullandım yüzümde hiç sivilce olmazdı o ilaçlardan sonra inanılmaz döktü bıraktım ve dediğin gibi hangi doktora gidiyorsam bana tek söylenilen zayıfla gel ya tamam zayıflamam gerekiyor farkındayım ama zaten bende kiloyu yemem içmem değil kistlerim yapıyo bunuda bütün doktorlar söyledi ben artık doktor kelimesini duymak istemiyorum inan o kadar bıktım canımm spora başladım ama kar etmedi bıraktım yani anlıycağın soğan suyu tek çare hatta farklı şeylerde denedim ama o cahilliklerimi burada yazmak istemiyorum yani bilmiyorum canısı ruh halim vasat fizyolojik olarakta zaten her taraf çürük allaha şükür

Çocuk düşünüyo musun bu arada

Kistin vardır , patlamıştır büyük ihtimal.
İhmal etme büyürse ameliyat olmak zorunda kalırsın. Doktora git mutlaka

Kistin vardır , patlamıştır büyük ihtimal.
İhmal etme büyürse ameliyat olmak zorunda kalırsın. Doktora git mutlaka
Kistim değil kistlerim var canım ama artık doktora gitmek istemiyorum öyle bi hale getirdiler ki sağolsunlar ne olursa olsun mod oldu benim ki yani iki defa oldu ama bu dediğin gibidir belki de pazartesi gitmek şart oldu

Kistim değil kistlerim var canım ama artık doktora gitmek istemiyorum öyle bi hale getirdiler ki sağolsunlar ne olursa olsun mod oldu benim ki yani iki defa oldu ama bu dediğin gibidir belki de pazartesi gitmek şart oldu
Tamam belki pcostan dolayı öyle düşünüyor olabilirsin,haklısında.
Ama bunu ihmal etme.
Pcos için soğan suyunu yap mutlaka.ama düzenli bir şekilde.aksatamadan. Geçmiş olsun

Tamam başlıycam çok sağolun ya iyiki varsınız son zamanlarda öyle bi hal aldım ki kimseye bişey söyleyemez oldum bu portal çok iyi oldu harbiden en azından sizler bana acıyarak yada kınayarak bakmıycanız teşkkür ederim bayanlar hakkınızı helal edin vallahi soğan kürü için öneriniz olursa bekliyorum zahmet olmazsa canlarımm

Her gün sabah ve akşam yemeklerden önce
1 orta boy soğan , 4e bölüp 1,5 bardak kaynamış suya atıp 5 dk daha kaynatıyosun. Ilıktan biraz daha sıcak olacak şekilde içiyorsun.
Her seferinde taze soğan olacak , 15 gün boyunca.

Çocuk düşünüyo musun bu arada
Düşünüyorum canım.1 gebelik gecirdim ama gelismedi kurtaj olmak zorunda kaldım.bekliyorum bakalım rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman versin.üzülme seninde olur bebisin.sen soylediklerimizi düzenli yap olur mu.hadi hayırlı haberlerini ver bize: )

Tamam aşkım inşallah rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa naaip eder bizlerede sağlıklısından hayırlısında ömürlüsünden bebişler allah kimsenin kucağını boş koymasın umarım seninde en kısa zamanda hayırlısıyla haberini duyarız :)

Pko başlıklarına elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Şu sayfayı okumani tavsiye ederim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lu-hanimlarin-paylasim-alani.141726/page-5256
Inofolic ilacı tam sana göre. Sayfayı okuyunca açıklamaları göreceksin insaallah :) allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…