- 28 Mart 2017
- 16.554
- 69.006
- 598
- Konu Sahibi Damla_1234
-
Sehir zıkkım olsun, çantası kafasında dolansın da paralansın inşallah!!![QUOTE="Mayflower75, post: 62690488, member: 734300
Altın para pul kalmadı ki metresi hayatında olduğundan beri eve para veriyomu acaba hep bir bahane.ben hayatımda michel kors orjinal çanta takmadım mesela metresine almış.bu evi borçlu verdi herşeyimi paramı pulumu yedi yani varya bi anlarsam bu kadar aptallık olurmu dersiniz belki ama güvendim banam gibi sandım(((
İstanbul’da nerde yaşıyorsunuz , Kadıköy Acıbadem’de sevgi mağazası var , tertemiz ikinci el kıyafetler ütüleyip askılara asılıp kişi başı ayda 8 parça olarak veriliyor . Muhtarlıktan bir belge alıp , burdan kendinize ve çocuklarımıza kıyafet ayakkabı alabilirsiniz hatta burdan aldıklarınızı internette 2. Elsitelerinde satabilirsiniz baya marka kıyafetlerde oluyor içlerinde.
Oturduğum evin kirası 1050 lira civarında komşum kiraya vermişlerdi.zaten ortalama bunun altında çok zor.bide çocuk okula gidiyor taşınma masrafı gitceğin yere evi uydurma perde uymaz vs depozito dediğiniz gibi verir vermez risk olur yerimden hiç oynamak istemiyorum açıkçası ailemdede fazla oda yok o yüzden gidemiyorum 2 çocukla
krediniz ne kadar var... bence de çocuklara bakıcı veya kreş siz Bi yerde çalışsanız en azından daha iyi olur.. hani ikisine bakacak biri araştırırısanız belki bulursunuz maddi sıkıntısı olup işe ihtiyaç duyan biri.Çok teşwkkürler fikirleriniz için istanbulda yaşıyorum.evim 2+1 biri çocuk odası biri yatak odası küçükle yatıyorum bide oturma salonum var.oda kiralam zor çünkü odalarım küçük çocuklara oyun alanı kalmaz oyuncak vsama evde çocuk bakma olayını düşünebilirim.küçük çok kıskanç ablasını kucsğıma aldığımda kıyameti koparıyo zor ya bilmiyorum vurma huyuda var.brn kıt kanaat geçinmekten başka çarem yok ama bana verebileceğiniz altın öğütler mutfakla ilgili varsa çok sevinirim alışveriş olarak.çocukların devletten 18 yaşına kadar sigırtaları var zaten onda sıkıntım yok çok şükür.kendimide babamdan faydalanıcam ayrıldığım için sağ babam yararlanıyorum üzerinden
Merhaba kk üyeleri başlık bulamadığım için buraya yazıyorum uygun bir platform bulamasım yada gözden kaçırdım.iyki varsınız tüm şeffaflığıyla herkese destek oluyorsunuz.bende fikir almak istiyorum benden daha parlak düşünceleriniz olabilir belki deneyimleriniz.1000 lira nafaka alıyorum 2 çocuk ve kendim için.konut kredisini sağolsunlar ailem destek oluyorlar ama fazla 1 kuruş dahi destek olamıyorlar.2 çocuğum var küçük biri okula gidiyor.ailemden uzaktayım çocuklara bakanım yok ve çalışamıyorum.küçük çocuğumda sağlık problrmi olduğu için çalışamıyorum çalışsamda 2 çocuğa bakmak için baya para istiyorlar zaten çalıştığım bakıcıya gidicek biliyorum.neticeye varırsam 1000 lirayla hem faturalarım hemde mutfak masrafımı karşılamam gerekiyor.eşimden yeni ayrıldık. O planlamayı henüz yapamadım ama neler yapabilirim önerileriniz varmı.1000 lirayla geçinilirmi? Yada yöntemi varmı kasabileceğim dikkat etmem gereken püf noktaları ne bilim market pazar çarşı küçük çocuğum bezleniyor bez masrafıda var.neler önerirsiniz bana mutfakta yapabileceklerim püf noktaları ne biliyim alışverişte evde ekonomi olarak nelere dikkat edebilirim.bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.şartlar dahada zor biliyorum ama kasabildiğim kadar kasmam lazım.şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınız için fikirlerinize çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?