Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla doğru düzgün bi sey de yemiyorum ayda 4 defa disardan yesek 400 lira yapiyor zaten cocuğun bezi falan paranin degeri yok ki bitiyor siz nasıl basariyorsunuzAylık 1000 tl ne yiyorsunuz ?
Valla doğru düzgün bi sey de yemiyorum ayda 4 defa disardan yesek 400 lira yapiyor zaten cocuğun bezi falan paranin degeri yok ki bitiyor siz nasıl basariyorsunuz
Biz ayda 1 defa dışarıda yeriz.
haftalık yemek planı oluştururum
çok çeşit tüketemiyoruz en fazla 2 çeşit ve salata,cacık gibi eklenir yemek yanına
kalan yemeğin yanına 1 çeşit eklerim ertesi gün.
böyle geçer günler
aylık masraf 300-400 tl 2 kişiyiz çalışıyoruz
bu aylar dışında böyle durum :)
Ya gerçekten mi...samimi söylüyorum cok çeşit de yapmiyorum bi ana yemek yaninda pilav ama yetmiyor...Vuhuu ayda 1000 TL mutfak masrafimi hayli hayli çıkartırsınız ayı benim.maksimum 300 tldir mutfak harcamam
Süpermiş ya biz hiç plan falan yapmiyoruz olani harcariz ondan galiba..Biz ayda 1 defa dışarıda yeriz.
haftalık yemek planı oluştururum
çok çeşit tüketemiyoruz en fazla 2 çeşit ve salata,cacık gibi eklenir yemek yanına
kalan yemeğin yanına 1 çeşit eklerim ertesi gün.
böyle geçer günler
aylık masraf 300-400 tl 2 kişiyiz çalışıyoruz
bu aylar dışında böyle durum :)
Süpermiş ya biz hiç plan falan yapmiyoruz olani harcariz ondan galiba..
market listeleri oluştururum o ay bitmek üzere olanları alırım yedek yapma alışkanlığım yok.
abur cubur çok tüketmeyiz sadece kuruyemiş masrafımız olur onuda internetten sipariş veriyorum.
ama bize köyden yumurta gelir
et almayız köyde kendimizin hayvanları var kasap sucuk ve köfte alınır 2 ayda 1
sizde planlı ilerlerseniz masrafı düşürebilirsiniz.
Valla şanslısınız maşallah. Et almaya kalksanız zaten ayda 250-300 tl gider
mutfaktaki en pahalı kalem et o acıdan sanslısın yaptıgınız masraflar karın yanında dusuk kalır.ne guzel keske bızımde boyle sansımız olsa köy yumurtası bıle gordugumuz yokmarket listeleri oluştururum o ay bitmek üzere olanları alırım yedek yapma alışkanlığım yok.
abur cubur çok tüketmeyiz sadece kuruyemiş masrafımız olur onuda internetten sipariş veriyorum.
ama bize köyden yumurta gelir
et almayız köyde kendimizin hayvanları var kasap sucuk ve köfte alınır 2 ayda 1
sizde planlı ilerlerseniz masrafı düşürebilirsiniz.
mutfaktaki en pahalı kalem et o acıdan sanslısın yaptıgınız masraflar karın yanında dusuk kalır.ne guzel keske bızımde boyle sansımız olsa köy yumurtası bıle gordugumuz yok
Hayır efendim okullarda hazır sise su yoktu.alacak parada yoktu..çeşmelerde sık sık kesilir şu taşıyacak yer bulamazdık.simdi şu kesilse hazır suyu herturlu ihtiyaç için alıyoruz.okulda içilen suda bol bol bağırsak kurdu yapardı malesefEskiden çeşmeden içilirdi çünkü çeşme suyu içilebilirdi
Yoktu ihtiyaç yoktu hiçe kurt yapmazdı tatlıydı sular şimdi nerdeee ailem dahil kimse hasta olmadıHayır efendim okullarda hazır sise su yoktu.alacak parada yoktu..çeşmelerde sık sık kesilir şu taşıyacak yer bulamazdık.simdi şu kesilse hazır suyu herturlu ihtiyaç için alıyoruz.okulda içilen suda bol bol bağırsak kurdu yapardı malesef