1000 Kalori yakmak isteyenler

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.839
3.454

Bunu yapabilir misiniz...

Bunu yapmak için ne kadar süre spor yapmış olmak lazım...

Program çok ağır gibi

Her gün olmamak sartiyla yapilabilir cünkü oldukca yorucu ama 1000 kalori yakmak göreceli bir olay. Kiloya göre degisiyor. Ben yaptigim zamanlar 60 civarindaydim ve 700 kadar yakmistim. Fazla kilosu olan yakabilir.

Her gün olmamak sartiyla yapilabilir cünkü oldukca yorucu ama 1000 kalori yakmak göreceli bir olay. Kiloya göre degisiyor. Ben yaptigim zamanlar 60 civarindaydim ve 700 kadar yakmistim. Fazla kilosu olan yakabilir.

evet doğru tabi..

Süper bir videa hafta en fazla 2 kere yapabilirim bunu. ağır bir kardio .. ve egzersiz prog. ama azim geldi yapıcam inşallah.

evet doğru tabi..

Süper bir videa hafta en fazla 2 kere yapabilirim bunu. ağır bir kardio .. ve egzersiz prog. ama azim geldi yapıcam inşallah.
Evet agir bir calisma. Spor gecmisin ve fitlik durumun nedir bilmiyorum ama baslangic seviyesindeki sporculara göre degil.

Evet agir bir calisma. Spor gecmisin ve fitlik durumun nedir bilmiyorum ama baslangic seviyesindeki sporculara göre degil.

her sene spor yaparım. Bacak kaslarım kuvvetlidir. Karın kaslarım eh işde. Kollarım ise yeni kuvvetlendi.

Daha çok zumba, fitnes yaptım. Yağ oranım fazla yok aslında. 2008 yılından beri zumba yapıyorum. 6 ay kadar spor salonunda egzersiz ,aletlerle çlaıştım geçen sene 4 ay tekrar kas oranımı arttırdım.

Aralıklarla yapıyorum.

Keyif alirsan, yapabilecegin bir sey o zaman. Ben deneme yanilma yoluyla buldum hep kendi seviyemi ve sevebilecegim calismalari. Devamli yapamayacagima hic girismiyorum zaten cünkü sürdüremeyince bir anlami olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…