İstanbul anadolu yakasındayım nişanımda yemeğe gittik yanı bır ıkı saat suren kucuk bır kutlamaydı ve bu şık sade elbıseyı gıydım. Aldgım fıyatın cok cok altına verıyorum bırdaha gıymem cunku
Jean fiyatına bebe marka abiye bir daha bulamazsınız Eki Görüntüle 1123166 Eki Görüntüle 1123167 Eki Görüntüle 1123169 Eki Görüntüle 1123168 Eki Görüntüle 1123165 Eki Görüntüle 1123164
36 38 bedene uygunEki Görüntüle 1123169
ÇOK GÜZELMİŞ keşke 3 gun once ekleseymıssınız alırdım :44: aynı model baska bır yerden aldım
hayırlı satıslar dılıyorum . ama ayakkabılarınızvarsa bakabılırım abıye 37-38 gıyıyorum
dün de boşanma aşamasındayım satıyorum yazmışsınız Allah korusun yuvanızı daYersizlikten gelinliğimi satıyorum. Yoksa asla ve asla satmazdım çunku gercekten çok guzel özel bir gelinlik. İşçiliği kalitesi vs çok iyi bu fiyata verme sebebimde hemen satılsın yoksa bin tl fiyat verirdim çok basit gelinlikler bile o fiyattan fazla 36 38 bedene uygundur. İnşallah gittiği yerde benim ona baktığım kadr özenli bakılır.
Nikahım oldu sonrasında ne yemek ne baska bır eglence olmadı öncesındede foto cekımı olmadı yanı sadce evet derken gıydım ve cıkardım bu kadar az gıyılmıs gelınlık bulmak ımkansz.
Pazarlık payı yok zaten bedavadan bıraz pahalıya verıyorum cıddı alıcılar yazsın lutfen kese ve duvağı hediye ediyorum belki bi kaç hediye daha olabılır ıcınde:)
Eki Görüntüle 1123739 Eki Görüntüle 1123740 Eki Görüntüle 1123741 Eki Görüntüle 1123742 Eki Görüntüle 1123743 Eki Görüntüle 1123744 Eki Görüntüle 1123745 Eki Görüntüle 1123746 Eki Görüntüle 1123747
dün de boşanma aşamasındayım satıyorum yazmışsınız Allah korusun yuvanızı da
bende boşanma aşamasındaysanız satmayın pişman olursunuz belki diyecektm ama yerim yok demişsiniz
Bosanıyorum satıyırum ve yerımde yok
boşanmazsanız pişman olmayın yani bir anlık sinirle o yüzden yazmak istedim sadece
hayırlı satışlar:26:
Oyle bır ıhtımal yok canım yoksa asla satmazdım tesekkurler
Abiye ve gelinliğin fiyatını siz koyun ortada bulusalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?