100 Soruluk Aşk Testi

O'na sevginiz 75%
İlişkiniz iyi gidiyor.Onu seviyorsunuz.Ancak bazı problemleriniz var.Yine de bunları pek kafanıza takmayın.Birazcık çabayla sorunların üzerinden gelebilirsiniz. cıktı bende ve dogru :)):1yes2:

Siz gerçek bir aşıksınız.Gözünüz ondan başkasınıgörmüyor.Hayatınızı sevgilinize adamışsınız.Bu zamanda sizin gibi aşık bulmak kolay degil.Tebrikler

cikti bana da

benimki de %85 çıktı:asigim: ama ben onu daha çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorummm!!!:çiçek:

O'na sevginiz 91%
Siz gerçek bir aşıksınız.Gözünüz ondan başkasını görmüyor.Hayatınızı sevgilinize adamışsınız.Bu zamanda sizin gibi aşık bulmak kolay degil.Tebrikler

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

%87 çıktı yüzde yüz çıkmalıydı çünkü eşimi çok çok seviyorum

O'na sevginiz 91%
Siz gerçek bir aşıksınız.Gözünüz ondan başkasını görmüyor.Hayatınızı sevgilinize adamışsınız.Bu zamanda sizin gibi aşık bulmak kolay degil.Tebrikler

:1yes2:

%82 çıktı.ama bir evliyle bir bekar bu kanuda aynı safta yer almaz diye düşünüyorum.seyahat sorusunda mesela tabiki birlikte çıkarım ama her bekar arkadaş bunu yapamayabilir.dolayısıyla evli arkadaşlar için soruların şekilleri biraz değişir.ama güzeldi didoshum.

O'na sevginiz 94%
bende bu cıktı ama daha fazla

%73 çıktı,sorunlarımız varmış biliyordum zaten,yine de teşekkürler..

O'na sevginiz 86%
İlişkiniz iyi gidiyor.Onu seviyorsunuz.Ancak bazı problemleriniz var.Yine de bunları pek kafanıza takmayın.Birazcık çabayla sorunların üzerinden gelebilirsiniz.
böyle çıktı ama işin garibi evlendiğimizden beri daha bir kavgamız problemimiz olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…