Mantikli[/QUOTE]Mantıklı olan senin diyet tarzın bugün duyetisyenlik 3 . sınıfa giden yegenim karatay diyetinin yıllar sonrakkaraciğer ve böbreklerde sorun yaratabileceği neden bahsetyi sister12, post: 40669009, member: 665396"]merhaba arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin diyorum ama naçizane bir fikrimi paylaşmak istiyorum umarım yanlış anlaşılmam bu karbonhidrat diyeti protein diyeti vs. bana açıkcası pek sağlıklı gelmiyor çünkü vücudun hepsine ihtiyacı var ve Allah göstermesin sağilığımızı bozabilir yakın bir akrabam bu tarz diyetler yuzunden kaç gun hastanede yattı en guzeli az az her şeyden yemek sürç-i lisan ettimse affola..
sabah kahvaltım:
* 1 haslanmış yumurta
*1 havuç rendesi
*2 yemek kaşığı lor peynir
*yarım domates
*3 zeytin
*salatalık
ara öğün:
*100 ml liğht puding
Öğle yemeği:
*1 kase mercimek çorbası
*3 ızgara köfte
*4 yemek kaşığı yoğurt
*yağsız salat
ara öğün:
*1 su bardağı süt
*1 tane minik tuzlu kurabiye
Akşam yemeği:
*2 köfte
*yağsız mevsim salata
*3 yemek kaşıği yoğurt
ara öğün:
*1 çay bardağı süt
3.5 litre su
Ben kendımle ılgılı bılgı vereyim 1 senedır emzırıyorum dıye seker ılacı kullanmıyordum gecen ay doktora gittim suankı tahllıllerımde sekerden dolayı karaciğer yağlanması ıdrarımda protein kacagı olusmus yani böbreklerde sorun baslamıs vücudumdaki sekerımın ınıs cıkıslarından dengesiz beslenmemden dolayı. Karatayın kıtabınıda okumaya gectım dıyet lıstesındede ben zararlı bırsey gormedim dogal beslen diyo, ekmek yeme diyo (yanı seker yeme ), yaga dıkkat et diyo, bellı saatten sonra yeme dıyo.hanı zararlı bısey dedıgını gormedim daha kitapta.okuyan yığenıne neresi yanlıs gelmis karatayın yöntemleri ben ogrenmek ıster