hoş geldin canım kinler ne kilolar veriyor sen neden veremiyesinki inş eğer kararlıysan başarırsın hep yaz sende tabiki burda destek olarak birbirimizi motive ederek kilo vereceğiz ...
hikayelerimiz çok benziyor bende 37 yaşındayım eylülde 38 olucam gerçi
şu rakkamları hiç kendime yakıştıramıyorum ... lise yıllarımla 70lerdeydim sonra 98lere çıktım ve defalarca diyet yaptım 70lerle 90lar arasında gittim geldim hep başarılı oldun diyetlerimde ama kilomu korumayı beceremedim banada dediler kilolusun evde kalıcan bende derdim yabancı değil babamın evinde kalıyorum
gerçi taliplerimde her zaman vardı...35. yaş günümde evlendim harikada bir eşim var ve evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum düğüne kadar 87 e düşebildim.
sonra farklı bir şehir sıkıntısıyla ve 99 kiloyla hamile kaldım hamilelik ilk sürecinde 94e düştüm ve 105.5 lada doğuma gittim doğumdan sonra 10 kilo hemencik gitti ama ben emziriyorum diye yedimde ne yedim 108lere kadar çıktım eğer dur demeseydim nereye kadar giderdim bilmiyorum .. ekim ayı ortalarından beri diyet yapıyorum çok defada abartı yeme günlerim oldu ama yedim diye bırakmadım hep devam ettim şu an 91 kiloyum daha yolum var hep beraber yolumuza devam edicez pes etmeden ben her zaman diyorum DURMAK YOK YOLA DEVAM öncelikle sağlığımız ve kendimiz için sonra bize ihtiyacı olan yavrularımız için bu kilolardan kurtulup sağlığımıza kavuşacağız