Mrb cnm hep oyle degilmi cnm bir alip bir veriyoruz.gel sende benim gibi once yediklerini azaltmaya bak.ekmegi ,abur cuburu , gazli icecekler mesela :)Merhaba canim 3 yil once dogum yaptım dogumdan sonra 147 kadar ciktim daha sonra akaputurla 7 kilo verdim gecen yazda 15 kilo verdim 124 kadar dustum birjac ay dikkat etmeyince tejkrar 135 ciktim bir turlu konsantre olupbaslayamadim nasil nerden basliyacagim tam bilemiyor tesekkur ederim
Canım ben heyecanla senin tartilmani bekliyorum bence tartil reglin bitincede tartilirsin regl çok etkili mi görmüş olursunSelamlar :) dun giremedim
Cuma yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Cay
Arada
4 erik
Oglen
Hamburger
Ayran
Ogleden sonra
6 erik
Aksam
enginar dolmasi
Yogurt
3 litre su,1 yesilcay,1 saat yuruyus
dun sabah
2 dilim ekmek
1,5 yumurta haslamasi
Cemen
Domates
Peynir
2 zeytin
Cay
Ogleden sonra
Tuzlu kurabiye
Yesilcay
Aksam
Firinda tavuk
Domates salatasi
Cagla
Ne kdr su ictim bilmiyorum.evde olunca pek duzen olmuyor.bugun regl oldum yarin tartilsammi bilemedim
sendeki bu azimle kesin inersin cnm :) karbonhidrat diyetine çok güvenemedim ben.hafta sonu canan karatayın kitabından bazı bilgiler okudum.çok mantıklı geldi açıklamalarıbende karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum bu hafta artidaydim gezmelerim coktu hala artidaydim bir kaç güne eksiye inerim inş
canım tebrik ediyorum seni gayet güzel gitmiş bide regl dönemindesin inş nice beş kilolar vericeksin azimle devam edersen 1 sene sonra 50-60 kilo vermiş olucaksın süper olucak zaman çabuk geçiyor ben diyete başlayalı 6 ay oldu 15 kilo verdim ama istikrarlı devam etseydim 25-30 kilo vermiş olurdum şimdi bunada şükür diyelim durmak yok pes etmek yok yola devamgünaydınlar :)
dün sabah
2 dilim ekmek
3 sosis
zeytinyağlı yumurta
domates
5 zeytin
peynir
çay
öğleden sonra
2 tuzlu kurabiye
2 çatal makarna
akşam
patlıcan yemeği
1 dilim patates kızartması
6 çağla
bu sabah tartıldım 135,700 geldimbaşladığımdan beri 5,200 gram vermişim reglim birde bana göre çok çok iyi
karbonhidrat diyeti bir nevi karatay diyetine benziyor proteğin ağırlıklı bir diyet diyet yöntemleri ve deneyimlerimizde bu diyetle 96 dan 62 ye 3 ayda inmiş birinin günlüğünüde takip ediyorum bende iki gündür bu diyete uygun besleniyorum 1.5 kilo gitti geçen salı 91.9 dum cuma sabahı 94.2 olmuşum cumartesi 93.9 çıktım cumartesiden beri bu diyete uygun beslenmee çalıştım bu sabah 92.4 çıktım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam bu hafta sonuna kadar gezmem yok bu hafta bir deneyeyim güzel verirsem bu şekilde devam etmeye çalışıcamsendeki bu azimle kesin inersin cnm :) karbonhidrat diyetine çok güvenemedim ben.hafta sonu canan karatayın kitabından bazı bilgiler okudum.çok mantıklı geldi açıklamaları
haftada bir gün gezme yada kaçamak çok etkilemiyor ama geçen hafta 3 gezme oldu ve çoooook yedim artıda olmam normaldi ama yarın azda olsa ekside olurum bu gün öğle ve akşam tavuk haşlama yiyeceğim sabahta 2 haşlama yumurta 40 gr peynir ve çay arada bir bardak tarçınlı süt içtim belki birazda yoğurt yiyebilirim çünkü tavuğum azteşekkür ederim cnm :) inşallah 1 senede okdr kilo gider cnm gecen hafta yediklerime baktımda bazen hedefi unutmuşum bu hafta daha dikkatli olucam :) gezmelerin zararını görmüşün cnm :) hergün tartılmakta dengeni bozar.yarına eksiye gecersin bence :)karatayda özellikle ekmek,hamurişi,şekeri komple bırakmayı dile getiriyor :) birde örnek menüleri vardı keten tohumunu yapmış öğünlere faydası var demekki
ya zaten kaçamaksız yapamayız gibime geliyor zamanla alışırız bu düzenede bakalım.tavuk,yumurta esasında bakınca tok tutucu şeylerde hani zararı olmazmı tek protein ağırlıklı olması? bu arada pegasusun günlüğünüde takip ediyorum :) ama cesaret edemedim o beslenme şekline.haftada bir gün gezme yada kaçamak çok etkilemiyor ama geçen hafta 3 gezme oldu ve çoooook yedim artıda olmam normaldi ama yarın azda olsa ekside olurum bu gün öğle ve akşam tavuk haşlama yiyeceğim sabahta 2 haşlama yumurta 40 gr peynir ve çay arada bir bardak tarçınlı süt içtim belki birazda yoğurt yiyebilirim çünkü tavuğum az
140,900 gramla başladım cnmCanım sen kac kilodan basladin vermeye bende protei diyeti yapmayi dusunuyoruum
slm cnm çok güzel vermişsin tebrik ederim inşallah bende bir gün bu kdr verdim diyebilirim :) çok teşekkür ederimSelam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 10 ekim de 102.3 ile diyete başladım şu an 73.5 kg.yim hala diyete devam ediyorum boyum 1.63.ben de kalori hesabı yapıyorum günlük 1000 1100 kalori.hayatımdan aburcuburları çıkardım 3 litreye yakın su içiyorum, 2 fincan yeşil çay içiyorum,sizleri takip ediyorum bol eksili günler
Herşey beyinde bitiyor canım midemize kelepçe takmadan önce beynimize kelepçe takmamız lazım ben onu ögrendim 6 ayda.azim olduktan sonra veriliyor.slm cnm çok güzel vermişsin tebrik ederim inşallah bende bir gün bu kdr verdim diyebilirim :) çok teşekkür ederim
yok canım sadece proteğin yemiyorum dün sabah enginar yemiştim akşamda z.y taze fasulye ve yanında salatalık ve dometes yedim günlük puan 50yi geçmediğin sürece herşeyden yeme hakkın var ben bu gün proteğin ağırlıklı yiyorum yarın azda olsa eksi görmek için yarından itibarende menüme ekmekte ekliyeceğimya zaten kaçamaksız yapamayız gibime geliyor zamanla alışırız bu düzenede bakalım.tavuk,yumurta esasında bakınca tok tutucu şeylerde hani zararı olmazmı tek protein ağırlıklı olması? bu arada pegasusun günlüğünüde takip ediyorum :) ama cesaret edemedim o beslenme şekline.
yaklaşık aynı zamanlarda diyete başlamışık bende 107.5 la başlamıştım ama ben arada yeme atakları yaptığım için bir ileri bir geri 15 kilo verdim hala pes etmedim devam ediyorum istikrarlı gitseydim bende şimdi 7li rakkamları ucundan görürdüm ama inş görücem...Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 10 ekim de 102.3 ile diyete başladım şu an 73.5 kg.yim hala diyete devam ediyorum boyum 1.63.ben de kalori hesabı yapıyorum günlük 1000 1100 kalori.hayatımdan aburcuburları çıkardım 3 litreye yakın su içiyorum, 2 fincan yeşil çay içiyorum,sizleri takip ediyorum bol eksili günler
Ben çok kaçamak yapmıyorum gittigim yerlerde de yemiyorum ve akşam 6 dan sonra agzıma bişey koymuyorum çok çok acıkırsam 2 kaşık yogurt atıyorum agzıma.bu aralar azaldı kg verme haftada 700 800 gram bazen de hiç belli olmayıp 1.5 kg üstü gidiyor HedefiM 60 bakalım...yaklaşık aynı zamanlarda diyete başlamışık bende 107.5 la başlamıştım ama ben arada yeme atakları yaptığım için bir ileri bir geri 15 kilo verdim hala pes etmedim devam ediyorum istikrarlı gitseydim bende şimdi 7li rakkamları ucundan görürdüm ama inş görücem...
ben gittiğim yerlerde tutmuyorum kendimi haftada bir kaçamak günü bende sorun olmuyorda birden fazla sorun oluyor geçen hafta 3 gün gezme vardı hemen kilom arttı tartılma günüm salı neyseki aldığım artıyı telafi ettim ..bir haftada 700-800de gayet iyi önemli olan gitmesi sen bu istikrarla bir kaç aya inersin hedef kilona benimde hedefim 70 kilo ama 70den memnun kalmassam o zaman düşünücem hele bir göreyimdeBen çok kaçamak yapmıyorum gittigim yerlerde de yemiyorum ve akşam 6 dan sonra agzıma bişey koymuyorum çok çok acıkırsam 2 kaşık yogurt atıyorum agzıma.bu aralar azaldı kg verme haftada 700 800 gram bazen de hiç belli olmayıp 1.5 kg üstü gidiyor HedefiM 60 bakalım...