100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

Teşekkür ederim canım bende senin sali günkü sonucunu merak ediyorum tatil pek yaramadi kacirdim ama yaron tekrar devam inşallah

İyi akşamlar kızlar :)
Dünkü menum
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Sucuklu yumurta
Biberli domates kavurması
Zeytin
Salatalık
Reçel
Öğlende
Gözleme peynirli
Akşam üzeri
Çeyrek balık ekmek
Domates
Sonrasında erik yedim
3 lt su içtim
Spor Falan yApmadım
Bugün
2dilim ekmek
Peynir
Yumurta salatası
Zeytin
Domates
Çay
Öğleden sonra
Izgara tavuk
Salata
Pişmiş soğan ve biber
Akşam üzeri
Çilek ve erik
Akşam 1ince dilim pasta
Su baya içtim ölçü kaçtı :-)
Bitki çayı evde hiç aklıma gelmiyor
İyi geceler görüşürüz yarın :)

sağol cnm şükür bir sıkıntı yok bacağımda yumurta büyüklüğünde bişey çıktı onu gösterdim iltihapmış .
ben 8 sene önce özel diyetisyene gittim liste hep herkese aynı o yüzden daha gitmem :) kendi yediklerimi azalttım işin aslı birde akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum bu benim için 1-2 günlük diyet değil.ömür boyunca yapmam gereken birşey.tartılma günü olabilir cnm iyi olur kimler var görürüz.takip ettiğim diğer topikler var cnm bakıyorum devamlı.wetu arkadaşımın diğer topiği salı günü ogün olabilir iki yere ayrı tartılma günü olmasın hem :) sen hergün tartılıyonmu cnm.düzene gir sende salı kesin rakamlarımızı yazalım uyarsa diğer arkadaşlarada
canım siz hangi gün karar alırsanız ben uyarım salı yada cuma farketmez benim için iki gündede kilo bildirimi yaparım zaten çarşabadan beri eşim evde diyetim sabote oldu biraz artıdayım bu gün biraz durumu kurtarırım yarın yazarım kilomu...

Merhaba arkadaşlar bugün diyetimin 1.haftasi bitti 135.7 ile basladim bugün 131.9 geldi çok mutluyum. .
1mayis 131.9 istenen kilo 65
Hepimize basarilar
canım mşl güzel vermişin inş daha nice eksi kilolar olsun :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selam
diyete başlayamadığım için menüleri yazmıyorum
inşallah cuma başlarım :KK43:
ama yarın yazıcam tabi kilomu :)
güzel kilo vermişsiniz haftada 4 kilo süper maşallah

selam
diyete başlayamadığım için menüleri yazmıyorum
inşallah cuma başlarım :KK43:
ama yarın yazıcam tabi kilomu :)
güzel kilo vermişsiniz haftada 4 kilo süper maşallah
neden kensini kandırıyorsun cumaya diye şuan itibari ile başlasana böyle olmaz cnm yaa :)

Merhaba arkadaşlar bugun yediklerim
Sabah
1Dilim kadar ekmek
Peynir domates salatalik zeytin
Öğle
Tost süt
Aksam
Yoğurt yeşil cay içtim su bayagi ictim
Iyi aksamlar

merhaba sevemed canım yeni konun hayırlı olsun belki beni hatırlarsın uzun bir zaman önce sen ben wetu yazışıyorduk ben hızlı bir şekilde kilo almaya devam ettim ve çok uzun bir aradan sonra bu sabah tartıldım ve şooook 145 kg ı gördüm tartıda ve bugünden itibaren kesinlikle vazgeçmeden kilo vermek için mücadele etmeye karar verdim ve senin konunu gördüm bana çok büyük motivasyon oldu bu arada seni çok tebrik ederim çok güzel gidiyosun bende yediklerimi yazmaya başlıycam artık

Selam arkadaşlar yeni yazan arkadaş lar hos geldiniz 145 kilo oln arkadas bende 147 idim simdi 131 civarindayim yazarsan çok sevinirim çok kilolu arkadaslar halimden daha iyi anlar birbirimize destek olarak ins basaririz

merhaba sevemed canım yeni konun hayırlı olsun belki beni hatırlarsın uzun bir zaman önce sen ben wetu yazışıyorduk ben hızlı bir şekilde kilo almaya devam ettim ve çok uzun bir aradan sonra bu sabah tartıldım ve şooook 145 kg ı gördüm tartıda ve bugünden itibaren kesinlikle vazgeçmeden kilo vermek için mücadele etmeye karar verdim ve senin konunu gördüm bana çok büyük motivasyon oldu bu arada seni çok tebrik ederim çok güzel gidiyosun bende yediklerimi yazmaya başlıycam artık
Hoşgeldin cnm benim hatırladım tabi hatta ozaman gürkan kubilayın diyetini yapıyordun çok almışsın cnm ya benim gibi hemen topla kendini gel buraya :) seni gördüğüme çok sevindim.sen salmışsın kendini bence.gel birlikte burdaki arkadaşlarla destekleriyle kilolarımızdan kurtulalım.bu kilolar ilerde daha büyük başımıza bela olucak :) yazınca hatamızı görüyoruz aslında yaz sende cnm :KK49:

hoş geldin canım inş bu sefer başarırsın ben inanıyorum :KK68:

tartıldınmı cnm ben bugün 132,100 gördüm :KK6:
canım mşl güzel gidiyorsun bu günki kilolarımız başlangıç olsun liste için bende 92 kilo çıktım ..

hoş geldin cnm iyi yaptın :KK6: süper şarkı hiç spor yapamayan arkadaşlar açın müziği oynayın
hoşbuldum :)))
ben baya oynadım spordan hoşlanmıyorum bana göre değil :))leslie ile 3 mil yürüyorum evde artık onu bile geçtim film açıyorum netten hareketleri zaten ezberledim 50 dk 1 saat canım ne kadar isterse ev yürüşü yapıyorum geceleri sabahları da müzik dinliyorum radyodan genelde:KK8: yoksa uyuşuk dolanıyorum

Merhaba arkadaşlar bugün yediklerim
Sabah
1 dilim kadar ekmek
Peynir domates salatalık 1haslanmis yumurta
Ogle
Ayran lahmacun
Aksam
Tava etliekmek biraz ekmek ayran
Yesilcay ictim bugun aksam disarda yiyince biraz kacirdim iyi geceler

Cuma gunu ikinci haftam olacak inşallah iyi bir sonuc alir 13 lerle baslayan kilolardan kurtulurum

X