düzene girmişsin cnm güzel gidiyorSelam arkadaşlar
Sabah
Peynir salatalık domates biraz ekmek
Öğle
Tavuk sis ayran çok az yufka ekmek
Aksam
Yoğurt 1 tabak turlu su ictim yürüyüş yapamadım ama is yerinde hareket li idim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzene girmişsin cnm güzel gidiyorSelam arkadaşlar
Sabah
Peynir salatalık domates biraz ekmek
Öğle
Tavuk sis ayran çok az yufka ekmek
Aksam
Yoğurt 1 tabak turlu su ictim yürüyüş yapamadım ama is yerinde hareket li idim
teşekkür ederim cnm :)Geçmiş olsun canım
sağol cnm şükür bir sıkıntı yok bacağımda yumurta büyüklüğünde bişey çıktı onu gösterdim iltihapmış .günaydın kızlar
geçmiş olsun sevemed bu arada inşallah ciddi bir şey dememiştir doktor
siz diyetisyene mi gidiyorsunuz yoksa kendinize göre bir diyet listesi mi yaptınız acaba?
kilo bildirim günleri de yapalım mı? mesela her haftanın çarşamba günü gibi bilmiyorum siz nasıl isterseniz çünkü ben sizin kadar sık giremiyorum internete
başka topikler de var zayıflamak için açılan diyet topikleri var onları gördünüz mü?
bu sabah tartıldığımda 83,9 kg çektim gene 2 geri 1 ileri gidiyorum çünkü tam anlamıyla rejim yapmıyorum sabah ve öğlen yapsam akşam eşim gelince ipin ucu kaçıyor :)
ama yarın 1 mayıs ayın ilk ayı başlamak daha zevkli olur belki diye düşündüm belki de kendimi kandırıyorum :)
kahvaltı: bu sabah domatesli biberli peynirli bazlama tostu yedim yanında da tatlandırıcılı çay içiyorum
güzel olmuş eline sağlık..................................istenen kilo.............başlangıç kilolar.............01.mayıs
sevemed ..................... ..................... .........
fatmanurkaya ............ ..................... ..........
perrmanganat ................. .......................... ...........
tezbitsin .......................60 kg.................85 kg........
wetu16 ............................. ........................ ............
baykaldal .......................... ......................... ...........
sister12 ................................ ............................ ............
sukriyehoca ....................... ........................... ...........
slimly .................................. ............................. ..........
asksizmevsim ................... .............................. ..........
platinus ............................... ............................. ..........
böyle renkli bi tablo yaptım. başlangıç ve düşmek istediğiniz kiloları yazalım. sonra da yarın sabahki kilolarımızı yazarız. haftada bir yazarız iyi mi :)
o hangi topik?sağol cnm şükür bir sıkıntı yok bacağımda yumurta büyüklüğünde bişey çıktı onu gösterdim iltihapmış .
ben 8 sene önce özel diyetisyene gittim liste hep herkese aynı o yüzden daha gitmem :) kendi yediklerimi azalttım işin aslı birde akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum bu benim için 1-2 günlük diyet değil.ömür boyunca yapmam gereken birşey.tartılma günü olabilir cnm iyi olur kimler var görürüz.takip ettiğim diğer topikler var cnm bakıyorum devamlı.wetu arkadaşımın diğer topiği salı günü ogün olabilir iki yere ayrı tartılma günü olmasın hem :) sen hergün tartılıyonmu cnm.düzene gir sende salı kesin rakamlarımızı yazalım uyarsa diğer arkadaşlarada
Milad 2015o hangi topik?