100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

Merhaba arkadaşlar bu günkü menum
Sabah
Yarim sandviç haşlanmış yumurta
Öğle
Peynir !
az ekmek
Ayran
Aksam
Patlıcan Kebabı 2kofte 2 patlıcan
Az türlü
Yürüyüş yaptım yesil cay
Su yeteti kadar içtim
Kalori hesabi çok ise yarıyor tavsiye eden arkadasa teşekkür ederim

günaydın kızlar
geçmiş olsun sevemed bu arada inşallah ciddi bir şey dememiştir doktor
siz diyetisyene mi gidiyorsunuz yoksa kendinize göre bir diyet listesi mi yaptınız acaba?
kilo bildirim günleri de yapalım mı? mesela her haftanın çarşamba günü gibi bilmiyorum siz nasıl isterseniz çünkü ben sizin kadar sık giremiyorum internete
başka topikler de var zayıflamak için açılan diyet topikleri var onları gördünüz mü?
bu sabah tartıldığımda 83,9 kg çektim gene 2 geri 1 ileri gidiyorum çünkü tam anlamıyla rejim yapmıyorum sabah ve öğlen yapsam akşam eşim gelince ipin ucu kaçıyor :)
ama yarın 1 mayıs ayın ilk ayı başlamak daha zevkli olur belki diye düşündüm belki de kendimi kandırıyorum :)
kahvaltı: bu sabah domatesli biberli peynirli bazlama tostu yedim yanında da tatlandırıcılı çay içiyorum

Kilo bildirimi fikri cok iyi yarin benim 1 haftam oluyor haftada bir bildirmeyi düşünüyor dum yarin 1mayis sizde başlangıç kilonuzu yazin yarin 1 hafta sonunda kac kilo gitti bende merak ediyorum

o zaman haftada 1 bildirim yapalım motivasyon olur diğer topiklerde de böyle uygulamamalar var
01.mayıs.cuma
08.mayıs.cuma
15.mayıs.cuma
22.mayıs.cuma
29.mayıs.cuma
iyi mi?

..................................istenen kilo.............başlangıç kilolar.............01.mayıs

sevemed ..................... ..................... .........

fatmanurkaya ............ ..................... ..........

perrmanganat ................. .......................... ...........

tezbitsin .......................60 kg.................85 kg........

wetu16 ............................. ........................ ............

baykaldal .......................... ......................... ...........

sister12 ................................ ............................ ............

sukriyehoca ....................... ........................... ...........

slimly .................................. ............................. ..........

asksizmevsim ................... .............................. ..........

platinus ............................... ............................. ..........

böyle renkli bi tablo yaptım. başlangıç ve düşmek istediğiniz kiloları yazalım. sonra da yarın sabahki kilolarımızı yazarız. haftada bir yazarız iyi mi :)

slm kızlar :)
dünkü menüm
sabah
1 boyoz
peynir
domates
çay
öğlen
et dürüm ( lavaşın hepsini yemedim
ayran
öğleden sonra
salatalık
akşam
1 kase bezelye yemeği
yoğurt
salata
3 litre su doktor işinden dolayı pek spor yapamadım

günaydın kızlar
geçmiş olsun sevemed bu arada inşallah ciddi bir şey dememiştir doktor
siz diyetisyene mi gidiyorsunuz yoksa kendinize göre bir diyet listesi mi yaptınız acaba?
kilo bildirim günleri de yapalım mı? mesela her haftanın çarşamba günü gibi bilmiyorum siz nasıl isterseniz çünkü ben sizin kadar sık giremiyorum internete
başka topikler de var zayıflamak için açılan diyet topikleri var onları gördünüz mü?
bu sabah tartıldığımda 83,9 kg çektim gene 2 geri 1 ileri gidiyorum çünkü tam anlamıyla rejim yapmıyorum sabah ve öğlen yapsam akşam eşim gelince ipin ucu kaçıyor :)
ama yarın 1 mayıs ayın ilk ayı başlamak daha zevkli olur belki diye düşündüm belki de kendimi kandırıyorum :)
kahvaltı: bu sabah domatesli biberli peynirli bazlama tostu yedim yanında da tatlandırıcılı çay içiyorum
sağol cnm şükür bir sıkıntı yok bacağımda yumurta büyüklüğünde bişey çıktı onu gösterdim iltihapmış .
ben 8 sene önce özel diyetisyene gittim liste hep herkese aynı o yüzden daha gitmem :) kendi yediklerimi azalttım işin aslı birde akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum bu benim için 1-2 günlük diyet değil.ömür boyunca yapmam gereken birşey.tartılma günü olabilir cnm iyi olur kimler var görürüz.takip ettiğim diğer topikler var cnm bakıyorum devamlı.wetu arkadaşımın diğer topiği salı günü ogün olabilir iki yere ayrı tartılma günü olmasın hem :) sen hergün tartılıyonmu cnm.düzene gir sende salı kesin rakamlarımızı yazalım uyarsa diğer arkadaşlarada

..................................istenen kilo.............başlangıç kilolar.............01.mayıs

sevemed ..................... ..................... .........

fatmanurkaya ............ ..................... ..........

perrmanganat ................. .......................... ...........

tezbitsin .......................60 kg.................85 kg........

wetu16 ............................. ........................ ............

baykaldal .......................... ......................... ...........

sister12 ................................ ............................ ............

sukriyehoca ....................... ........................... ...........

slimly .................................. ............................. ..........

asksizmevsim ................... .............................. ..........

platinus ............................... ............................. ..........

böyle renkli bi tablo yaptım. başlangıç ve düşmek istediğiniz kiloları yazalım. sonra da yarın sabahki kilolarımızı yazarız. haftada bir yazarız iyi mi :)
güzel olmuş eline sağlık :KK49:

bana hangi gün olduğu farketmez sadece yarın ayın 1 i iyi olur diye düşündüm motivasyon olur gerçi bana motivasyon hak getire de
öğlen 2 tabak mısırlı pilav
demin de nutella yedim
karnım tokken bi daha bişi yemiycem diyorum
acıkınca yada bi anda canım bişi istiyince yarına artık diyorum :KK43: :KK43:

sağol cnm şükür bir sıkıntı yok bacağımda yumurta büyüklüğünde bişey çıktı onu gösterdim iltihapmış .
ben 8 sene önce özel diyetisyene gittim liste hep herkese aynı o yüzden daha gitmem :) kendi yediklerimi azalttım işin aslı birde akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum bu benim için 1-2 günlük diyet değil.ömür boyunca yapmam gereken birşey.tartılma günü olabilir cnm iyi olur kimler var görürüz.takip ettiğim diğer topikler var cnm bakıyorum devamlı.wetu arkadaşımın diğer topiği salı günü ogün olabilir iki yere ayrı tartılma günü olmasın hem :) sen hergün tartılıyonmu cnm.düzene gir sende salı kesin rakamlarımızı yazalım uyarsa diğer arkadaşlarada
o hangi topik?

Merhaba arkadaşlar bugün yedikleri
Sabah peynirli sandviç cay
Öğle
Küçük kase arap köftesi
Börek
1tane havuc topu
1kucuk tatlı
Aksam
Y
1kase yoğurt yürüyüş yaptım yesil cay
Yeteri kadar su ictim
Bugun misafirlikteydim hayir dediklerm daha fazlaydi
Tarti gunu farketmez ben cuma basladigim icin haftalik kilo takibimi cuma yazarim salida yazarim iki gun yazarim benim takip ettigim baska topik yok
Arkadasim sen de radikal bir karar ver inşallah yapalim hepberaber

Bugün ki yediklerim sabah
Peynir domates salatalık biraz ekmek
Ogle
2 dilim borek cay
Ikindi
Yagda yumurta peynir domates salatalık ekmek
Bugün temizlik vardi evde yürüyüş yapamadim yeşil çay ictim

Selam kızlar dün giremedim evdeydim 1mayısa gittim anca :-) iyisinizdir umarım dün yediklerimi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Sucuk
Çavdar ekmeği
Domates
Salatalık
Cay
Öğlen
Portakal
Akşam üzeri
Az yagda kızartılmış