• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

%100 kanserden koruyan formül..

honestysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Zerdeçalın emilimini arttırmak ve de %100 etkisinden yararlanmak istiyorsanız işte size kanserden korunma formülü;

KÜÇÜK BİR KASE SAF ZEYTİNYAĞI

KIRMIZI ACI PUL BİBER

BİRAZ KARABİBER

KEKİK

1 ÇAY KAŞIĞI ZERDEÇAL

BİRAZ LİMON SUYU

BUNLARI HEPSİNİ SAF ZEYTİNYAĞININ İÇİNDE KARIŞTIRIYORSUNUZ..SABAHLARI YA DA GÜN İÇİNDE EKMEĞİNİZİ BANIP YİYORSUNUZ..
Hindistanda kanser oranı %1 miş arkadaşlar.. sebebi neymiş biliyormusunuz? bu insanlar hergün baharat olarak zerdeçal tüketiyorlarmış..üstelik beslenmeleri kötü olduğu halde..
ZERDEÇAL TÜMÖRE GİDEN DAMARI BAĞLAYIP TÜMÖRÜN BESLENMESİNİ KESEREK ÖZELLİKLE BAŞLANGIÇ AŞAMASINDAKİ TÜMÖRÜ ÖLDÜRDÜĞÜ TESPİT EDİLMİŞ..
HATTA VÜCUTTAKİ PLAKLARI ERİTTİĞİ İÇİN ALZHEMİER HASTALIĞINI DA ÖNLEMEYE YARDIMCI..VE DE 100 DEN FAZLA HASTALIĞA İYİ GELDİĞİ BİLİNİYOR..SADECE BUNLAR DEĞİL YANİ..ZERDEÇALI EKMEK SU GİBİ HAYATIMIZA SOKMAMIZ GEREKİYOR BENCE ...
BU BİLGİ DE PROF. DR.ERKAN TOPUZ DAN..

bende duydum zerdaçalın faydalarını. hatta her yemeğe koyuyorum, hem güzel renk veriyor, hemde tadı çok güçlü değil :) hatta çörek otu-tarçın-bal karışımına bile ekliyorum zerdaçalı çünkü bağışıklığı güçlendirici etkisi var :)

evet.. ben aile üyelerine şöyle bir karışım hazırlıyorum..1 kaşık zencefil 1 kaşık zerdeçal 4 kaşık keçiboynuzu pekmezi ya da bal...bunları bir kavanozda karıştırıyorum.. ve de her sabah bir tatlı kaşığı aç karnına yiyorlar.. benim kardeşimin bronşları ciğerleri çok hassas olduğu halde yediğimden beri bu kış hiç hastalanmadım diyor.. ayrıca vücutta direncinin de arttığını söylüyor..
yine gelinimizde karaciğerinde hepatit b var.. taşıyıcı..her sabaha 1 çay kaşığı zerdeçal yedi..kontrolde doktor karaciğerinin her zamankinden çok daha iyi olduğunu ve de ne yaptığını sormuş.. o da zerdeçal yediğini söyleyince ne yapıyorsan yapmaya devam et ,bu gidişle karaciğerindeki hepatit bitecek demiş..şiddetle tavsiye ediyorum..:)

bende zerdecal , zencefil , havlucan , ari poleni , ruseym , tarcin dan birer kasik balin icine karistirdim sabahlari 1 er kasik esimle yutuyoruz ama pek bi igrenc karisim oldu ama simid okuyunca dogru bieyleri yaptigima iyce inandim ....

Back
X