% 100 ipek eşarplar

balikciteknesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
41
3
13
39
istenilen kargo firmasıyla gönderim yapabilirim toplu alımda kargo ücretini öderim.

armine %100 ipek twill etiketi çıkardım ama sıfır etiketinide gönderebilirim 35 tl

sahra %100 ipek etiketli 35 tl

aker kullanılmış %100 ipek eşarp iğne izleri mevcuttur ama kolay şekil alır 25 tl

ugoza %100 ipek eşarp az kullanıldı çok kolay şekil alır 25 tl

ugoza %100 ipek eşarp uzun süre kullandım o yüzden 20 tl

İpek karısımlı ama %100 değil 30 15 tl

ithal eşarp ve akel eşarp tane 10 tl sıfır ama etiketsiz

eşarplar 3 no da ki sıfır diğerleri syılı kullanıldı tane 7 tl ipek değil

Son düzenleme:
cnm.akerin rengi tam olarak nedir akerle ugoza ayni fiyat yapmissin ama kullanim durumuna gore mi yaptin anlayamadim ugoza daha uygun normalde akere gore. bir de takas da dusunuyor msn mesela bnm de degistirmek istedigim ipek esarplarim var

cnm.akerin rengi tam olarak nedir akerle ugoza ayni fiyat yapmissin ama kullanim durumuna gore mi yaptin anlayamadim ugoza daha uygun normalde akere gore. bir de takas da dusunuyor msn mesela bnm de degistirmek istedigim ipek esarplarim var

merhaba canım

akerin rengi turkuaz ama içinde pembe yeşil renklerde mevcut ugoza ile aynı fiyat yapmamın sebebi ugoza da yıpranmışlık hiç yok sıfır gibi ama akeri uzun süre kullanmıştım o yüzden

takasa gelince maddi olarak para ihtiyacım var o yüzden takas düşünmüyorum canım ama indirim yapabilirim sadece ilk baştaki armine de indirim düşünmüyorum sebebi sıfır olması

yazlık eşarplar evlimutluucocuklu rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır. bilginize.

merhaba eşarplar geldi çok beğendim tşkr ederim canım hediyen için de ayrıca tabi çok naziksin. burda yaptığım ikinci alışveriş ilki malesef beni hayal kırıklığına uğratmıştı korkarak aldım ama memnuniyetimi bildirmek istedim. iyi satışlar bol kazançlar yeni bir alışverişte görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…