- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- Konu Sahibi Yenidunya3
merhabalar..ben 3 yıllık evliyim ve 2,5 senedir bebek istiyorum..ama malesef tedaviye geç başladık, bazı nedenlerden dolayı..Eşimin temmuzda azosperm olduğunu öğrendik, ilk testimiz de herşey sıfırdı, sperm yoktu..2. testte 100 bini gördük, 3. testimizde 26 milyon ama 300 bin canlı yazıyordu, 4 testimizde ise 52 milyonu gördük ve bu testte morfolojide çok güzeldi ancak %100 hareketsiz diyordu..Dün Ank da Kaan Aydos hocanın yanındaydık ve ordada test yapıldı ve sperm sayımız 8 milyon çıktı ve yine %100 hareketsiz diyordu..Kaan hoca direkt tüp bebek dedi ve kısmet olursa şubat tatilinde düşünüyoruz ama hoca %50 şans verdi, ya canlıdır yada ölüdür..ben hazırlancam ama cansız sa bütün emekler boşa mı gidecek? lütfen yardımcı olun, hareket hiç mi düzelmez? Kaan hoca proxeed plus ve klomen verdi, şubat tatiline kadar kullanın dedi ve hemen tüp bebek yapalım dedi? sizce tutar mı? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana? deneyimlerini falan, ben kendime neler yapmalıyım? nasıl olacak? Adetin 2. günü gel dediler o kadar..Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..Uzun oldu kusura bakmayın lütfen..