100 gün sağlıklı beslenme

Humpty dumpty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
155
179
Yaş 40a varmadan tansiyon gizli şeker tiroid kolesterol siraya dizilmeye basladi maalesef
Sağlıklı yaslanmak icin saglikli beslenmenin ilk adimlarini atmaya karar verdim. 100 gün nefsimi degil bedenimi ve ruhumu doyurmayi hedefliyorum. Haydi bakalim Vira Bismillah..
Yas:37
Boy:158
Kilo:89

Hedef nedir peki kiloda ? Takip edelim bizde sizi öncülük edin bize de neler yapıyorsunuz söyleyin bilgilenelim

Hedef nedir peki kiloda ? Takip edelim bizde sizi öncülük edin bize de neler yapıyorsunuz söyleyin bilgilenelim
Merhaba, okuyup yorum yazdığınız icin teşekkür ediyorum
Aslinda belli bir kilo verme hedefim yok sadece hayatimin geri kalaninda saglikli beslenip hareketi artirmak istiyorum. Daha önce iki farkli diyetisyenle calistim, biri amerikaliydi gebelikte tansiyon sıkıntısı olunca doktor yonlendirdi. biri Türk dogumdan sonra online calistik. Ikisinden ogrendiklerimi harmanlayip aralikli orucla birlestirmeyi düşünüyorum.
Burdan da tabak resimlerini ve ne kadar harekt ettigimi paylasacagim

ya bende istiyorum bunu gencim daha fakat uzun bir süre daha çıtır kalmak istiyorum irade denen şey yok ama bende onu nasıl yapacağız bilmiyorum özellikle şu lanet şeker bağımlılığından kurtulmak ile başlamam gerek çünkü zehir gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…