100 gr. glıkozdan sonra şekerim çok yüksek çıktı diyet yapıyorum

S

SA_AY_SAF

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi SA_AY_SAF
100 gr glıkozdan sonra şekerim yine çok yüksek çıktı doktorum diyet verdi eğer düşmezse insüline başlayacak inşallah düşer ama ben çok korkuyorum

• Konu Sahibi SA_AY_SAF
100 gr glıkozdan sonra şekerim yine çok yüksek çıktı doktorum diyet verdi eğer düşmezse insüline başlayacak inşallah düşer ama ben çok korkuyorum

korkma canim, ciddi bir diyetle dusuyor, kontrol altina alabiliyorsun. ben 6. aydan beri diyetteyim.

• Konu Sahibi SA_AY_SAF
canım inş düşer.benimde 50 lik yükleme yüksek çıktı bugün diyet listesini aldım dr dan 3 gün diyet yaptıktan sonra 100 lük yükleme yapılacak bayramdan sonra.Allah yardımcımız olsun.

• Konu Sahibi SA_AY_SAF
cnm benim 50likte 100lükte çok yüksek çıktı.diyet yapıyorum 2.5 haftadır.şuan evde ölçüm yapıyorum aç tok,doktor dedi.çok şükür normal giidiyo.1 hafta devam edicem evde ölçüme normal giderse indsüline gerek kalmadan diyete devam dedi doktor.bakalım inşallah diyetle halledebilirim..
elde olmadan üzülüyo insan tabi,rabbim başka dert vermesin.
bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah..

• Konu Sahibi SA_AY_SAF
çok teşekkürler arkadaşlar ya diyete harfiyen uyuyorum inşallah hepimizinki düşer ama ya düşmezse insülin beni biraz korkutuyor insülinin bildiğiniz bir zararı varmı inşallah ona gerek kalmazda

• Konu Sahibi SA_AY_SAF
diyete uyuldugu zaman çogunlukla insüline gerek kalmadan normala dönüyor ve bebeğe hiçbir şey olmuyor sakın korkmayın boşuna panik olupta hamileliği zehir etmeyin kendinize... bendede şeker çıktı diyetime uydum hiçbir sorun yaşamadan 2 ay önce dogum yaptım. çok sağlıklı bir bebeğim var..

• Konu Sahibi SA_AY_SAF
50 lilik yüklemeden sonra kaç çıktı şekeriniz merak ettim?druma ulaşamıyorum da sonucu sormak için..

• Konu Sahibi SA_AY_SAF
Canım güzel bir diyetle düşer şekerin benimde yüksek çıkmıştı çok katı olmayan bir diyet yaptım normale döndü .Ama çok korktum bende senin gibi yiyebilirsin dedi dr ama her zaman bir risk varmış bende içimin rahat olması için kızım doğana kadar şeker ve şekerin bulunduğu hiçbirşey yemedim içmedim.hamur işinden kaçındım.Çok şükür atlattık.umarım sizde kolaylıkla atlatırsınız bebişi kucağınıza alırsınız

Canım güzel bir diyetle düşer şekerin benimde yüksek çıkmıştı çok katı olmayan bir diyet yaptım normale döndü .Ama çok korktum bende senin gibi yiyebilirsin dedi dr ama her zaman bir risk varmış bende içimin rahat olması için kızım doğana kadar şeker ve şekerin bulunduğu hiçbirşey yemedim içmedim.hamur işinden kaçındım.Çok şükür atlattık.umarım sizde kolaylıkla atlatırsınız bebişi kucağınıza alırsınız

teşekkür ederim inşallah allah size ve kızınıza sağlık sıhhatli uzun ömür nasip eder sizin şekeriniz kaç çıktı benim 206 çıktı inşallah düşer diyete harfiyen uyuyorum inşallah bi sorun çıkmaz

benim 130 çıkmıştı...dokorun asistanına sordum şeker yok demişti..

ne yaptınız şekeriniz diyetle düştümü acaba :uhm:

adescik güle güle büyüt bebeğini.allah bizede gösterir inşallah.senin değerlerin kaç çıkıyordu.benim bazen yükselince bişey yemiyorum düşsün diye o zaman da bebeğim aç kaldı diye korkuyorum.çok zor bir durum.hayırlısıyla bi tamamlasaydık.ha bide mormal mi doğum yaptın acaba

benımde 100luk yuklemem yuksek cıktı dıyete basladım cuma tekrar bakılıcak sekere dusmedıyse ınsulın dıyor doktor...

benim daha 9 haftalıkken şeker sorunum başladı 10 haftalıkken 50 gr şeker yüklemem 165 çıktı 6. ayda sanırım dahada fırlayacakmış şekerim şimdi yediklerime dikkat ediyorum ve şekerim normal seyrediyor

X