100. Geleneksel Yalova Buluşması

Allahım gene yokum fotolarda çünkü katılamadım
Dostluğunuz daim olsun kızlar...
Birgün bende istanbuldaki dostlarıma yalovadan el sallayacağım inşallah:):)

bizim buluşmalar bitmez canım inşallah birgün fotolarda sarıldığımız kişi sen olursun...kaydirigubbakcemile3

iyiki ilk buluşmaya gelmişim baksanıza 2. ve 3. ye gelmek nasip olmadı çok hoş çıkmışsınız öptüm hepinizi

iyiki ilk buluşmaya gelmişim baksanıza 2. ve 3. ye gelmek nasip olmadı çok hoş çıkmışsınız öptüm hepinizi

gönüller bir arkadaşlar bir dahakine sizleride bekleriz..a.s.

teşekkürler feraycım, buluşmalara devam edeceğiz canım nasıl olsa.. sıkma canını bir dahaki buluşmada sınavsız bir tarih seçeriz.. garantiye alırız.. kaydirigubbakcemile3

beyza istanbulda nerdesin. biz 30 mayısta özdilekte adyali ve yelizle buluşmuştuk. istanbulda buluşmak istermisin. sevgiler.a.s.

opuyorumnanaktankızlar çok güzel çıkmışsınız. ne diyeyim. çok imrendim. şartlar farklı olsaydı yalovada yaşasaydık. bidaaki buluşmada inşallah orda olurum. sevgiler.

Hepinize tekrar teşekkürler,beni de aranıza aldığınız ve güzel dostluğunuz için.Gerçekten çok güzel zaman geçirdim.Kısa zamanda yeniden görüşmek üzere,sevgiler.

resimler bekliyoooomdelikafadulden

eeee resimler nerde kızlar ben göremiyorumsositososito

maşallah kızlar allah dostluğunuzu bozmasın hepinizde çok tatlısınız

dostlugunuz daim olsun kısslarr içten ve cici pozlar vermıssınız :1hug:

resımler cok guzel gorunuyor

dostlugunuz daım olsun...

dostlugunuz daım olsun...

iyi dilekleriniz,güzel sözleriniz için tek tek teşekkürler..bir dahaki buluşmaya uzak yakın demeden hepinizi bekliyoruz...

Hepinize tekrar teşekkürler,beni de aranıza aldığınız ve güzel dostluğunuz için.Gerçekten çok güzel zaman geçirdim.Kısa zamanda yeniden görüşmek üzere,sevgiler.

opuyorumnanaktankızlar çok güzel çıkmışsınız. ne diyeyim. çok imrendim. şartlar farklı olsaydı yalovada yaşasaydık. bidaaki buluşmada inşallah orda olurum. sevgiler.

canlarım ikinizde istanbuldan kalkıp geldiniz çok süper iki gündü ikinizide tanımak çok güzeldi. umarım dostluğumuz daim olur..nice buluşmalarda görüşürüz..a.s.

ilk buluşma resimlerinde nickler karıştı belki ondan şaşırmışsındır..

arkadaşlar hepinizin ayrı ayrı nickini yazamasamda hepinize çok teşekkürler hepinize kucak dolusu sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…