• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100. Geleneksel Yalova Buluşması

adyali

sil baştan
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
271
2
96
51
Yalova
Evet biz Yalova lı kk lar bu gün yoğun bir katılımla yine buluştuk... Çok güzel bir gündü.. Üç ayrı üyeyle daha tanışmaktan çok mutluluk duydum.. Tabi ben ve Yeliz daim demirbaşlarıyız buluşmanın..(birde Kaan Paşa:ecrin_bebek:) yeni dostluklar kurmak yüzyüze olmak çok güzeldi.. :1hug: resimler pek yakında burda!!!
bu arada fotojenik değilim diyenler yesinler sizi ne güzel de çıkarmışsınız öyle...kaydirigubbakcemile3
(ben yelizin makinayı tercih ediyorum benimkinin bana kastı var:dilcikar:)

Son düzenleme:
Bu küçük bey de buluşmalarımızın vefalı sadık konuğu Kaan Paşa Yeliz ciğimin oğluşu(her zaman uyurdu buluşma sonuna doğru uyansada yinede sevemedik, rahatsız etmemek adına) öpüyorum onu keyfini yesinler...
ufak bir teknik hata nedeniyle resim ikinci sayfada pardon ya Kaan..

Son düzenleme:
işte geldim burdayım...

adyalı canım öncelikle ellerinde sağlık..
bugün harika bir gündü..eskinar,sakine77 ve siboşla tanıştık üçüde birbirinde samimi arkadaşlar..hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum..hele eskinarım istanbuldan katıldı aramıza ayrıca teşekkür ediyorum..inşallah yakın zamanda tekrar görüşürüz..hepinizi çok sevdim oğlumda sevmiş:)

arkadaşlar sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. güzel bir gün geçirdim hepinize ayrı ayrı teşekkürler. inşallah dostluğumuz daim olur.

yelizcim baktım kızlar sabırsızlanıyor hemen atayım dedim resimleri.. istediğim şeyleri yapamadım ama... Buarada afiyet olsunnn canım... Ben hepinizi gerçekten çok sevdim:1hug: dostluğumuz daim olsun canlar...

arkadaşlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için dediğiniz gibi inşaallah dostluğumuz ve kk dostuğu daim olur..

arkadaşlar benden de teşekkürler.. ve kucak dolusu sevgiler.. bunlarda çiçekleriniza.s.a.s.a.s.

Allahım gene yokum fotolarda çünkü katılamadım:(
Dostluğunuz daim olsun kızlar...
Birgün bende istanbuldaki dostlarıma yalovadan el sallayacağım inşallah:):)

Back