100den geriye 7şer saydırma (eğitim durumu gözetilerek kolaylaştırılabilecek)
şaka gibiler..
normal kafayla bunu yapabilecek kaç kişi vardır bu ülkede
Ama yanlis olmus cadu:) 100-93-86- diyecedin:)) 85 nereden cikti:) yeme bizi söyle bakalim kac büyük götürdün sabah sabah:))100--93--(92.91.90.89.87.86.)85-:18::18: :96:vallaaa içmedim
Ama yanlis olmus cadu:) 100-93-86- diyecedin:)) 85 nereden cikti:) yeme bizi söyle bakalim kac büyük götürdün sabah sabah:))
[h=2]Adli Tıp Kurumunun talebi üzerine, alkol
muayene raporlarına standart getirilmesi için Sağlık Bakanlığınca yeni formlar düzenlendi.Sürücülerin 1 promilin üstünde veya 0,3 promilin altında alkollü olması durumunda sorun yaşanmadığına dikkat çeken Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, vakaların önemli bir bölümünde alkol düzeyi bu aralıkta bulunduğu için ek veriye ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Adli Tıp Kurumunun talebi üzerine, sağlık bakanlığı da yeni formlar düzenledi. Buna göre, güvenli araç kullanıp kullanamayacağının belirlenmesinde ek göstergeye ihtiyaç duyulanlara düşünme, algı ve dil gibi beyinsel faaliyetlerin yerinde olup olmadığının tespiti için şu yöntemler uygulanacak:[/h]- 100den geriye 7şer saydırma (eğitim durumu gözetilerek kolaylaştırılabilecek),
- Parmak-burun testi,
- Gözler açık ve kapalıyken düz çizgide yürüme ve dönme,
- Gözler kapalıyken ayakta dik durma testleri.
Bu testler için yapamadı, zorlanarak yaptı, yapabildi, değerlendirilemedi şeklinde puanlamaya gidilecek.
hürriyet
100den geriye 7şer saydırma (eğitim durumu gözetilerek kolaylaştırılabilecek)
şaka gibiler..
normal kafayla bunu yapabilecek kaç kişi vardır bu ülkede
7'şer sayma, 100'den geriye hemde
Haberden çıkarım yapalım lütfen
1- Eğitim şart, 100'den geriye sayamıyorsanız matematik bilginiz zayıf olabilir:44:
2- 100'den geriye sayamıyorsanız, unutkanlık başlamış olabilir, en kısa zamanda hekime başvurunuz:44:
100-93-86-79-72-65-58-51-44-37-30-23-16-9-2
Bu sıralamayı ezberleyin, birgün lazım olabilir
ne var yahu, ilkokul 3. sınıf konusu
nasıl kolaylaştırcaklar onu anlamadım kopyamı vercekler acaba şekilde ki gibi:
Eki Görüntüle 851264
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?