• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100’den geriye 7’şer say:)

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
22023284.jpg

[h=2]Adli Tıp Kurumu’nun talebi üzerine, alkol

muayene raporlarına standart getirilmesi için Sağlık Bakanlığınca yeni formlar düzenlendi.Sürücülerin 1 promilin üstünde veya 0,3 promilin altında alkollü olması durumunda sorun yaşanmadığına dikkat çeken Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, vakaların önemli bir bölümünde alkol düzeyi bu aralıkta bulunduğu için ek veriye ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Adli Tıp Kurumu’nun talebi üzerine, sağlık bakanlığı da yeni formlar düzenledi. Buna göre, güvenli araç kullanıp kullanamayacağının belirlenmesinde ek göstergeye ihtiyaç duyulanlara düşünme, algı ve dil gibi beyinsel faaliyetlerin yerinde olup olmadığının tespiti için şu yöntemler uygulanacak:[/h]- 100’den geriye 7’şer saydırma (eğitim durumu gözetilerek kolaylaştırılabilecek),

- Parmak-burun testi,
- Gözler açık ve kapalıyken düz çizgide yürüme ve dönme,
- Gözler kapalıyken ayakta dik durma testleri.

Bu testler için “yapamadı”, “zorlanarak yaptı”, “yapabildi”, “değerlendirilemedi” şeklinde puanlamaya gidilecek.
hürriyet

spacer.gif

100’den geriye 7’şer saydırma (eğitim durumu gözetilerek kolaylaştırılabilecek)

şaka gibiler..
normal kafayla bunu yapabilecek kaç kişi vardır bu ülkede
:1:

şaka gibiler..

100--93--(92.91.90.89.87.86.)85-:18::18: :96:vallaaa içmedim:4:

:37::37::37::37:

22023284.jpg

[h=2]Adli Tıp Kurumu’nun talebi üzerine, alkol

muayene raporlarına standart getirilmesi için Sağlık Bakanlığınca yeni formlar düzenlendi.Sürücülerin 1 promilin üstünde veya 0,3 promilin altında alkollü olması durumunda sorun yaşanmadığına dikkat çeken Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, vakaların önemli bir bölümünde alkol düzeyi bu aralıkta bulunduğu için ek veriye ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Adli Tıp Kurumu’nun talebi üzerine, sağlık bakanlığı da yeni formlar düzenledi. Buna göre, güvenli araç kullanıp kullanamayacağının belirlenmesinde ek göstergeye ihtiyaç duyulanlara düşünme, algı ve dil gibi beyinsel faaliyetlerin yerinde olup olmadığının tespiti için şu yöntemler uygulanacak:[/h]- 100’den geriye 7’şer saydırma (eğitim durumu gözetilerek kolaylaştırılabilecek),

- Parmak-burun testi,
- Gözler açık ve kapalıyken düz çizgide yürüme ve dönme,
- Gözler kapalıyken ayakta dik durma testleri.

Bu testler için “yapamadı”, “zorlanarak yaptı”, “yapabildi”, “değerlendirilemedi” şeklinde puanlamaya gidilecek.
hürriyet

spacer.gif

5 er gitsek olurmu daha kolay olurdu :27::27:

şaka gibiler..

"Az kişi vardır." :)

Millet bunu ayık kafayla yapamazken... Neyse...:31:

ne muhteşem bir uygulama:1:
kaç kişi vardır ki bunu takılmadan sayan.bu saçma şeylerle gündem oluşturuluyor.arkasında ne var acaba:44:

7'şer sayma, 100'den geriye hemde:51:
Haberden çıkarım yapalım lütfen:ssz:
1- Eğitim şart, 100'den geriye sayamıyorsanız matematik bilginiz zayıf olabilir:44:
2- 100'den geriye sayamıyorsanız, unutkanlık başlamış olabilir, en kısa zamanda hekime başvurunuz:44:

100-93-86-79-72-65-58-51-44-37-30-23-16-9-2

Bu sıralamayı ezberleyin, birgün lazım olabilir:ssz:

7'şer sayma, 100'den geriye hemde:51:
Haberden çıkarım yapalım lütfen:ssz:
1- Eğitim şart, 100'den geriye sayamıyorsanız matematik bilginiz zayıf olabilir:44:
2- 100'den geriye sayamıyorsanız, unutkanlık başlamış olabilir, en kısa zamanda hekime başvurunuz:44:

100-93-86-79-72-65-58-51-44-37-30-23-16-9-2

Bu sıralamayı ezberleyin, birgün lazım olabilir:ssz:

şu dakikadan itibaren çocuklarıma ezberleteceğim.neme lazım belki bir yerde lazım olabilir:52:

Herkese ezberletin:ssz:
100'den geriye 7'şer sayarken sağlama yaptım birde, sayarken bile şüphe ettim doğru mu sayıyorum diye, duraksıyorsun ister istemez, biz çarpım tablosunu da tekrar ezberleyelim, aniden biri bize 9x7 kaç derse :53::53::53: far yemiş tavşan gibi kalmayalım.

100'Den geriye 7 şer ben şuanda sayamam valla pat pat. Düşünerek sayarım :1:
Matematiğim iyi değil yani yapcak bişey yok . Ama alkollüyken on numara ayığımdır. Alkollüyken ingilizce bile sayarım 100den geriye 7şer :9: E nolacaağ şimdi ? :32:

ne var yahu, ilkokul 3. sınıf konusu:1::1:

nasıl kolaylaştırcaklar onu anlamadım kopyamı vercekler acaba şekilde ki gibi:

$abi-bu-kac-_881.jpg

:1::1::1:

Son düzenleme:
Back