- 30 Temmuz 2015
- 32
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi Mianinuveyannesi
tüyodan ziyade eğer başbaşa kalıcaksınız sen onun sana bakışınla bile anlarsın
mesela elinden birşey alınca elin eline değsin yada ona yakın dur kadınlığını kullan işte azcık işve cilve abartmamak kaydıyla tabi,konuşmanla bile adamı kendine çek
ve sana bakışını gözlemle
bu kadar şey bilipte yalnız olmam biraz şov bence,neyse konumuz ben değil
O kadar basarisizim ki bu konuda. Bi sekilde geyige donuyo konusmalar. Var mi şöyle cuk diye sorulabilecek sorular konular aklinda?
ne bileyim ben sana karşı boş olmadığını düşünüyorum çünkü sürekli konuşmak falan bi erkek için özel olman gerekliÇok tatlisin ya :)) gunumuzde guzel akilli kadinlari tasiyamiyo erkeklerben de 2 yildir yalnizim zaten 2 tane sevgilim oldu ikisi de evlendi cok sukur adam edip saliyoruz hazira konuyo millet :) evet bu arada biraz yakin durmak onemli. Zaten bi çekim durumu da var
ya böyle durumlar olucağını bileydim zamanında yakışıklı çucukları dost edinirdimKız benim 11 yıllık arkadaşımı ben kardeş gibi görüyorum ama son 7 yıldır benden hoşlanıyormuş. Oluyor yani hisler değişebiliyor.
Bi aarkarkadaşım da bunu soyledi. Cidden abartmadan boyle bi hikaye uydurulabilir. Bi de dengesiz davran dedi bi gun cok ilgilen diger gun al eline telefonu butun gun ugras filan. Ama ben emin olamiyorum Ya Allah diyip dogaclama da takılabilirimay bilemedim ki sorudan ziyade hareketlerinle, tavırlarınla ufak ufak işveyle nazla hareket etsen tututmundan anlarsın.
o da öyle yaklaşıyosa tamamdır, ama bi odun gibi davranıyosa umut yoktur heralde
tatili iyi değerlendirmek lazım,.
acaba birinin senden hoşlandığını falan mı uydursan, tepkisi ne oalcak acaba
bilemiyorum ama boğa burcu erkeği ya arkadaşça bakar ya da başka gözle...yani çok yakın arkadaş değilseydiniz önceden belki olabilir kim bilir kısmet açıkçası...gidince anlarsınız sanırım.bu çocuğun bir ilişkisi var mıydı kısa süre önce falan,belki aklı bile karışık olabilir.siz yine de iyice gözlemlemeden bir şey belli etmeyinO kadar karışık ki keske fotograf atabilsem. Bazen o kadar yogun hissediyorum ki ama bazen de hic bisey yok gibi. Kendimden suphe etririyor bana. Karakter olarak tam bir kapali kutu. Ne yazikki baska iliskilerine de sahit oldum. Oralardan da yola çıkıyorum. Boga burcu zaten :/ onu çözmek cok zor
ne bileyim ben sana karşı boş olmadığını düşünüyorum çünkü sürekli konuşmak falan bi erkek için özel olman gerekli
yok bence bende eşek şansı falan var tutturamıyorum
1bucuk 2 yil oncesinde bitti iliskisi. Allahim kizi ben de taniyorum. Bi de cevreden tepkiler eklenecekbilemiyorum ama boğa burcu erkeği ya arkadaşça bakar ya da başka gözle...yani çok yakın arkadaş değilseydiniz önceden belki olabilir kim bilir kısmet açıkçası...gidince anlarsınız sanırım.bu çocuğun bir ilişkisi var mıydı kısa süre önce falan,belki aklı bile karışık olabilir.siz yine de iyice gözlemlemeden bir şey belli etmeyin
Karsilik bulabildi mi sizden?Kız benim 11 yıllık arkadaşımı ben kardeş gibi görüyorum ama son 7 yıldır benden hoşlanıyormuş. Oluyor yani hisler değişebiliyor.
10 yildir tanışıyoruz ama bu surekli gorusme durumu 2.5 yil. Evet yalniz olacağız10 yıl cok uzun bır sure degıl mı?
1 hafta bas basa mı kalcaksınız? o zaman daha ıyı anlarsınız tavırlarını
Karsilik bulabildi mi sizden?
Hadi inşallah :)Hayır, liseden beri arkadaşız. Aşklarımı sevgililerimi anlatırdım. O gözle bakmam mümkün değil.
Burda aslında pozitif bir örnek verdim sizin için. :) erkekler pekala arkadaşa niyet bozabiliyor:))
Bir tane daha arkadaşım var bu sosyal arkadaşım can ciğer değiliz ama grup içinde vakit geçiririz. Sevgilisinden ayrılır ayrılmaz yazılmaya başladı:)
Erkekler arkadaşlık konusunda sabit fikirli değil yani:)
10 yildir tanışıyoruz ama bu surekli gorusme durumu 2.5 yil. Evet yalniz olacağız
Bir de bu fikir ondan cikti. Ben de ayni sekilde baska erkek arkadaslarim da var ama hic biri onun gibi degil. Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz bu bakis acisiyla :)yanlış anlamayın, benim de çok yakın oldugum erkek arkadaslarım var hepsi kardeşim gibidir, ailelerini tanırım, onlar benımkılerı tanır, erkek arkadaşım tanır hepsini...
ama düşünüyorum, bir sevgilileri olmasa ve en yakın arkadaşıyla 1 hafta aynı evde kalmayı tercih edeceklerini sanmıyorum. bence sıze bos degıl. sevgilerrr..
yok kız ahahahahhaha
mantıklı insallah bacimsin diye konusmuyodur da baci da ozel bi insan sonuçta
Kesinlikle yazicamyok kız ahahahahhahasonuçları bildir buradan
Aslında butun çevrem onun da bos olmadığını söylüyor. Ama ben asla emin olamıyorum. Çok uzun zaman arkadas olunca tavırlarındaki mesajlar arkadas mi kardes mi algilamak çok zor
Denemedim ama denk geldi bi defaHiç beraber çok sarhoş olmayı denediniz mi :))