10 yıllık arkadaşıma aşık oldum ;(

Mianinuveyannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
32
5
34
Ve bu aşkın ne kadar sinsice işlediğini fark ettim. Su an her gün konuşuyoruz ve ben haftasonu onun yanina gidiyorum. Baska sehirde yaşıyor bu arada. Birlikte kalacagiz 1hafta. Nasil davranacagmi bilmiyorum litfen yardim edin. Var mi basina gelen?

Aslında butun çevrem onun da bos olmadığını söylüyor. Ama ben asla emin olamıyorum. Çok uzun zaman arkadas olunca tavırlarındaki mesajlar arkadas mi kardes mi algilamak çok zor

Aslında butun çevrem onun da bos olmadığını söylüyor. Ama ben asla emin olamıyorum. Çok uzun zaman arkadas olunca tavırlarındaki mesajlar arkadas mi kardes mi algilamak çok zor
o da hoşlanmasaydı eğer, her gün konusmazdınız. normal arkadaslar her gün konusmazlar çünkü

Bu kadar yakinsaniz hayatinda birinin olup olmadigini da biliyorsundur, bence bu işin sonu birliktelik. Ben olsam tatildeki bana olan davranislarini dikkatle gozlemler ayni sekilde yanitlar, duygularim karsilikli oldugu mesajini iletirdim

10 yılda mı anladın aşkını ilginç

birlikte kalacağız derken aynı evde mi aynı odada mı

L
Bu kadar yakinsaniz hayatinda birinin olup olmadigini da biliyorsundur, bence bu işin sonu birliktelik. Ben olsam tatildeki bana olan davranislarini dikkatle gozlemler ayni sekilde yanitlar, duygularim karsilikli oldugu mesajini iletirdim

1 yıldır kimse yok hayatinda. Haklisiniz sanirim bu tatilde çözülecek ne var ne yoksa :/ ben not almayi bile düşünüyorum su an ne olup bittigini iyive psikopata bagladim

eger olumsuz sonuclanırsa 10 yıllık arkadasınızı kaybedeceksınız
ınsallah mutlu olursunuzda rıske deger bılemedım kı
10 yılda gerceklesmeyn sey nolduda bı anda dile dokuldu

eger olumsuz sonuclanırsa 10 yıllık arkadasınızı kaybedeceksınız
ınsallah mutlu olursunuzda rıske deger bılemedım kı
10 yılda gerceklesmeyn sey nolduda bı anda dile dokuldu
Iste bu risk su an benim içimi yiyen. O yüzden fikir almak istedim. Arkadaslarimin yanlı yorumlarinin beni yaniltmasini isyemiyorum

Cok düşündüm ama korkuyorum ya bisey hissetmiyorsa. Hayatimdan çıkarsa boşluğu çok derin olur. Belki sacma gelebilir size ama gerçekten neyim olursa olsun hayatimda olsun istiyorum
Nasıl olacakki ya ? Erkekler kardes arkadas durumuna bizden daha farkli bakiyorlar biliyorsunuz. Bir seyler hissediyorsa bile kabullenmesi kolay olmayabilir.10 yıl çok uzun bi süre. Soylemesenizde size eziyet. Göz göre göre evliligine şahit olabilirsiniz. Çok zor olmaz mı sizin için ? Şimdi böyle diyorsunuz ama başkasıyla mutlu olduğunu görmek caninizi daha çok acitmaz mı ? İşiniz gerçekten zor. Onun acilmasi da çok zor. 10 yıl dile kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…