10 Yıl sonra gelen mucizem,minik meleğim....

betem_16

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
4
0
16
Bursa
Hepinize merhaba,30 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim...20 haftalıkta hamileyim...Allah arzu eden herkese bu mutluluğu yaşatsın...Minik kızıma kavuşmak için gün sayıyorum...

Hepinize merhaba,30 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim...20 haftalıkta hamileyim...Allah arzu eden herkese bu mutluluğu yaşatsın...Minik kızıma kavuşmak için gün sayıyorum...

hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt kızını inş.. bende 2,5 yıldır beklemedeyim darısı başıma inş. tedavi ilemi gebe kaldın acaba ?

Merhaba saglıkla bebegini kucagına alırsın inş. bende 11 yıllık evliyim cocugum yok henüz inş. bende tadarım bu duyguyu cnm sen normal yollamı hamile kaldın

slm bende 1 yıllık evlıyım cocugum olmuyor esımde varıskosel oldugunu ogrendık ve bu durum ıcın de olumlu konusmadılar bana onerebılecegınız ılac tedavı ya da amalıyat var mı yardımcı olursanız cok sevınırım bu durumbenı cok uzuyor

amin amin..Allah isteyen herkese versin..hayırlı olsun sizin için de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…