10 yıl önceki sevgilim-sosyal medya

Merak etmiştir. Ben bazen merak ettiğim için hiç sevmediğim insanların profiline bile bakıyorum “napıyor acaba?” diye
Ben de bakarım evet, bendeki şaşkınlık sanırım daha yakın tarihimdeki insanları beklerden, 10 yıllık mazimle karşılaşmak oldu sanırım tamam normal diyip geçicem artk

Açıkcası bence pişmanlık var sende öyle hissettim bir kadın olarak.
Önemsemesen şuraya konu açmazsın.
Takıntılı ruh halin var.
10 sene önceki kişi bana baksa ki bakıyordurlar muhtemelen ama hesabım kapalı .
Ben önemsemem.
Herkes herkese bakıyor.
Bu kadar takılma

Görmesinden rahatsız olduğun kişiler varsa durumunu sadece arkadasın olanlara açarsın.
Dışardan birilerinin görmesi, şeffaflık seni rahatsız ediyorsa böyle bir özellik var.

Herkes herkese bakıyor ama 10 yıl geçmiş bide evliyken bakıyorsa o adamdan kurtulmakla doğru karar vermişsin.

Beni anlayan bir yorum 10 yıl önceki adam, 3 gün önceki açtığım profilde ne geziyor diye korktum sadece, ne yapsam da hem ondan korunsam hem de kendimi kısıtlamasam dedim sadece. Teşekkürler

Ben de bakarım evet, bendeki şaşkınlık sanırım daha yakın tarihimdeki insanları beklerden, 10 yıllık mazimle karşılaşmak oldu sanırım tamam normal diyip geçicem artk

Bakıyor insan ya, merak etmek çok normal. “Evlendi mi, çocuğu oldu mu?” diye sadece meraktan baktığım exlerim oluyordu dkfkfkg hani sadece merak güdüsü

ay ben geçen gün çok kötü bir biçimde, travmatik terk ettiğim flörtümün twitter hesabını stalkladım bu salak ne yapıyor acaba diye düşünerek. sonra kendi kendime dedim ki ya ben de amma zevksizmişim şu tipe bak. şimdi kim çekiyorsa derdini allah sabır versin dedim ahahaha. sonra çıktım profilinden.

umarım öyle demiştir de bir daha uğramaz profilime

uğrasa ne olacak ki? çekindiğiniz bişey mi var?
Aslında girişte ayrıntıya o kadar yer vermemin sebebi oydu çok vurgulayamadım sanırım; zor bırakmıştı, kötü bir insan değildi ama o dönem tedirgin etmişti. Şimdi böyle hesabın açıldığı 3. Gün, 10 sene sonra bakınca rahatsız oldum yine işte

İnsanların bakmasından rahatsız oluyorsanız niye gizli hesap yapmıyorsunuz? Çelişkili
.sorunuza gelecek olarsak bir iki defa herkese açık yaptım nuhnebi zamanındaki sevgililerim bakmış .düşünmedim bile olabilir .

Ay hikayesini görenleri mi inceliyor insanlar ben herkesin hikayesine bakarım valla, kimsenin inceleyeceğini düşünmemiştim ayrıca düşünsem de çok sallamazdım sanırım, engellemekle falan uğraşmazdım… eski görüştüğüm ark olarak eklemiş mesela geçen. Sildim geçtim, bu konuya yazana kadar da aklıma bile gelmedi. Ben evliyim, neden yazdı, bir daha yazar mı? Bunları düşünsem kafayı yerdim heralde. Tek aklıma gelen aaaa …. Yazmış. Sil. Bitti. Siz de çok uöursamayın bence, size yazsa nolacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…