10 yıl önce 10 yıl sonra ünlüler

PrensesPeri

yepyeni bir yaşam :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
8.601
583
723
39
Eskişehir
ajda pekkan

asuman krause

davut güloğlu

demet akalın

deniz seki

ebru akel

ebru gündeş

ece erken

hande yener

Hülya Avşar

Kıvanç tatlıtuğ

Kenan doğulu

Mahzun kırmızıgül

mehmet ali erbil

fotolar alıntıdır..

Son düzenleme:
Mehmet aslantuğ

Mustafa sandal

Nadide sultan

Ozon Orhan

Mahsun kırmızgül

Petek dinçöz

Seda sayan

Safiye soyman

Tarkan

Sibel can

Yıldız tilbe

Zerrin özer

Aysun kayacı

Çağla şikel

fotolar alıntıdır

Son düzenleme:
bence en çok verdiği kilolarla ozon orhun ve oturan fiziğiyle kıvanç tatlıtug değişmiş..

Son düzenleme:
kıvanç tatlıtuğ un 10 yıl önceki hali fotomontaj gibi ya,başka bir yerde de görmüştüm.nasıl bir zeka yapısı o saçın onda güzel durduğuna karar verebilmiş.peruk gibi:roflol:
ajda pekkan da yaşlanacağına gençleşiyor zaten,bebek olmasına birkaç yılı kaldı sanırım:1ninca:

kaydirigubbakcemile3

deniz seki bayılcak gibi çıkmışşşkaydirigubbakcemile3

kıvançta hata var yandaki foto photoshop :) kafasını yerleştirmişler nette gördüm

ajda pekkan da yaşlanacağına gençleşiyor zaten,bebek olmasına birkaç yılı kaldı sanırım:1ninca:

kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden

deniz seki bayılcak gibi çıkmışşşkaydirigubbakcemile3

kıvançta hata var yandaki foto photoshop :) kafasını yerleştirmişler nette gördüm

ayyy evet lütfen montaj olsun..böyle bir saç yok ya kaydirigubbakcemile3

montajlı o tatlım evet :) kıvanç karizmayı fena çizdirmiş olurdu o saç ve kıyafetle ama allahtan değilsempatiksalakcinni

Kıvanç Tatlıtuğun fotoğrafının nesi montaj?Vücudu mu?Yüzü,saçları kendisinin orası kesin..Çünkü böyle çok görüntüsü vardı.Geçenlerde Bülent Ersoyla birlikte bir videolarını gösterdiler aynen böyle kız gibi bişeydi...

Son düzenleme:
internette gördüm komik fotoğraf montaj yapılan fotoğrafların konulduğu bi yerde.saçları böyle kadın gibi değildi tamam uzundu da.

hiç makyajlı da görmedim bu baya bi belli..fotomontaj ve yapma olduğu

Hayır kesinlikle fotomontaj değil bu...Bu foto nerede çekilmişse daha biçok poz var.Hatta haber bile yapılmış bu fotoğraflarla ilgili...Ya zeten eski görüntülerinde Kıvanç hep böyleydi...Zapzayıf tüy gibi,kıza benzeyen bir gençmiş :1: Yıllar yaramış ona....

Bu fotoğrafta Tolgahan Sayışman da var o da makyajlı delikafadulden

2-37.jpg

Not:Kadının göğüsleri çokaçıktı sansür uyguladım :teytey:

Hayır kesinlikle fotomontaj değil bu...Bu foto nerede çekilmişse daha biçok poz var.Hatta haber bile yapılmış bu fotoğraflarla ilgili...Ya zeten eski görüntülerinde Kıvanç hep böyleydi...Zapzayıf tüy gibi,kıza benzeyen bir gençmiş :1: Yıllar yaramış ona....

Bu fotoğrafta Tolgahan Sayışman da var o da makyajlı delikafadulden

2-37.jpg

Not:Kadının göğüsleri çokaçıktı sansür uyguladım :teytey:

aaa öyleymiş :) ben fotomontaj diye gördüm öyle sandımmsırnaşık şey

Back