Tıp sürekli ilerliyor.
Allah dermansız dert vermesin.
Çok şükür hayati tehlike oluşturacak bir durum yok.
Madem ki böyle bir durum geldi başınıza, bu saatten sonra ne gerekiyorsa yapılacak.
İnşallah tam şifa bulacak yavrunuz.
Endişenizi çocuğunuza yansıtmayın.
Bir ameliyat olacağını, bunun iyiliği için olduğunu, sürecin rahat geçmesi için doktorların, ne gerekiyorsa yapacağını bilsin.
Sağlıklı ve güzel haberlerini paylaşmanız dileğiyle.
Buna şükür canım neleri var allah dermansız dert vermesin herkesin evladına şifa versin hiç bir anneye babaya evlat acısı göstermesin o zaten hiçbirşeyin farkında değil kendi dünyasında ona başka türlü moral veriyoruz ameliyat tan sonra inşallah müjdeli haberleri paylaşırım çok sağolun dualarınız için
Önce doktora götürmüşdük küçükken doktor bize normal olduğunu 12 yaşına kadar yumurtalıklarının ineceğini söyledi bizimde içimiz rahatladı yenilerde normal olmadığını başka doktora söyledik oda bize şimdiki doktoru önerdi keşke daha öncedende tek bir doktoru dinlemeyip araştırsaydık böyle olacağını bilsem yapmazmıyım
Bunu size söyleyen doktoru çok merak ettim. 1 yaşına kadar beklenir en fazla ve sonra inmemisse mutlaka hemen ameliyat yapılır.
Ultrasonla bakıldı mı, testislerin boyutu vs hakkında bilgi verildi mi?
Bunu size söyleyen doktoru çok merak ettim. 1 yaşına kadar beklenir en fazla ve sonra inmemisse mutlaka hemen ameliyat yapılır.
Ultrasonla bakıldı mı, testislerin boyutu vs hakkında bilgi verildi mi?
İnşallah sorun olmaz en fazla 2 yasına kadar beklenmesi lazım demişlerdi bize benim oglum 2 yasında oldu kolay Bi ameliyatı. Hatta biz sünneti de birlikte yaptırmıs tık. Sünnet zorlamıstı. Diger ameliyatı olup olmadığı bile belli degil Di yani. O konuda sıkıntı yasamadık
Umarım güzel sonuçlanır. Biri kasık da görünmüş diğeri görünmemiş öyle yazmışsınız. Kasık da ki sağlıklı kalmıştır inşaallah. Ne zaman ameliyatı?
[/QUOTE. 1 Ekim de canım inşallah
İnşallah sorun olmaz en fazla 2 yasına kadar beklenmesi lazım demişlerdi bize benim oglum 2 yasında oldu kolay Bi ameliyatı. Hatta biz sünneti de birlikte yaptırmıs tık. Sünnet zorlamıstı. Diger ameliyatı olup olmadığı bile belli degil Di yani. O konuda sıkıntı yasamadık
Meraba oğlum ameliyati yapıldı her iki yumurtada testis'te değildi . Çok kısa sürüyor yaklaşık 15 20 dk basit bir ameliyat demişti zaten doktorumuz ,bnde endiseliydim ama çok şükür iyi geçti gercekten basitmis :) ameliyattan sonra kantaron yağı ve krem kullandik hemen iyileşti :) endişelenecek bişi yok merak etme
Meraba oğlum ameliyati yapıldı her iki yumurtada testis'te değildi . Çok kısa sürüyor yaklaşık 15 20 dk basit bir ameliyat demişti zaten doktorumuz ,bnde endiseliydim ama çok şükür iyi geçti gercekten basitmis :) ameliyattan sonra kantaron yağı ve krem kullandik hemen iyileşti :) endişelenecek bişi yok merak etme