Çocuk Hastalıkları 10 yaşındaki çocuğumun testisleri inmemiş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Buna şükür canım neleri var allah dermansız dert vermesin herkesin evladına şifa versin hiç bir anneye babaya evlat acısı göstermesin o zaten hiçbirşeyin farkında değil kendi dünyasında ona başka türlü moral veriyoruz ameliyat tan sonra inşallah müjdeli haberleri paylaşırım çok sağolun dualarınız için

Bunu size söyleyen doktoru çok merak ettim. 1 yaşına kadar beklenir en fazla ve sonra inmemisse mutlaka hemen ameliyat yapılır.
Ultrasonla bakıldı mı, testislerin boyutu vs hakkında bilgi verildi mi?

Bunu size söyleyen doktoru çok merak ettim. 1 yaşına kadar beklenir en fazla ve sonra inmemisse mutlaka hemen ameliyat yapılır.
Ultrasonla bakıldı mı, testislerin boyutu vs hakkında bilgi verildi mi?
Adını hatırlasam gidip şikayet edecem yurt dışında yaşıyorum ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum cnm

Adını hatırlasam gidip şikayet edecem yurt dışında yaşıyorum ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum cnm
Umarım güzel sonuçlanır. Biri kasık da görünmüş diğeri görünmemiş öyle yazmışsınız. Kasık da ki sağlıklı kalmıştır inşaallah. Ne zaman ameliyatı?

İnşallah sorun olmaz en fazla 2 yasına kadar beklenmesi lazım demişlerdi bize benim oglum 2 yasında oldu kolay Bi ameliyatı. Hatta biz sünneti de birlikte yaptırmıs tık. Sünnet zorlamıstı. Diger ameliyatı olup olmadığı bile belli degil Di yani. O konuda sıkıntı yasamadık

İnternetten bende öyle okudum onun için çok endişe ediyorum

Merhabalar hangi şehirde ve doktorun ismi nedir ? Benim oğlumda 9 yaşında

Merhabalar hangi şehirde ve doktorun ismi nedir ? Benim oğlumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…