• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 10 yaşındaki çocuğumun testisleri inmemiş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sarakluv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
15
9
1
46
Merhaba arkadaşlar 10 yaşındaki oğlumun testisleri inmemiş ameliyat olacak başına gelen varmı düzelirmi çok endişeliyim lütfen bilgi verin

Karpuzlu araba Karpuzlu araba senin bebe de oldu sanki bu ameliyatı di mi?

Meraba oğlum ameliyati yapıldı her iki yumurtada testis'te değildi . Çok kısa sürüyor yaklaşık 15 20 dk basit bir ameliyat demişti zaten doktorumuz ,bnde endiseliydim ama çok şükür iyi geçti gercekten basitmis :) ameliyattan sonra kantaron yağı ve krem kullandik hemen iyileşti :) endişelenecek bişi yok merak etme

Ayriyetten sünnetle beraber yapildi

Meraba oğlum ameliyati yapıldı her iki yumurtada testis'te değildi . Çok kısa sürüyor yaklaşık 15 20 dk basit bir ameliyat demişti zaten doktorumuz ,bnde endiseliydim ama çok şükür iyi geçti gercekten basitmis :) ameliyattan sonra kantaron yağı ve krem kullandik hemen iyileşti :) endişelenecek bişi yok merak etme

Ayriyetten sünnetle beraber yapildi

Çok teşekkürler cevabınız için içim rahatladı ameliyat olan oğlunuz kaç yaşındaydı ameliyat olurken benimki 10 yaşında geç kalmış olmaktan korkuyorum

Merak ettm 10 yaşna kadar neden beklednz

Önce doktora götürmüşdük küçükken doktor bize normal olduğunu 12 yaşına kadar yumurtalıklarının ineceğini söyledi bizimde içimiz rahatladı yenilerde normal olmadığını başka doktora söyledik oda bize şimdiki doktoru önerdi keşke daha öncedende tek bir doktoru dinlemeyip araştırsaydık böyle olacağını bilsem yapmazmıyım

Önce doktora götürmüşdük küçükken doktor bize normal olduğunu 12 yaşına kadar yumurtalıklarının ineceğini söyledi bizimde içimiz rahatladı yenilerde normal olmadığını başka doktora söyledik oda bize şimdiki doktoru önerdi keşke daha öncedende tek bir doktoru dinlemeyip araştırsaydık böyle olacağını bilsem yapmazmıyım
Oyy .. Anladım canım. Çok geçmiş olsun.. ameliyat çok bast ve küçük bir ameliyat korkma. Benim tanışmn bebeği 2 aylıkken oldu o ameliyatı. Benim oğlum da ftık ameliyatı oldu hemen hemen aynı yöntem yani. Çok basit ve kolay bir ameliyat aynı gün oğlunuzla yürüyerek eve bime gidebilirsiniz.. 🤗

Merhaba arkadaşlar 10 yaşındaki oğlumun testisleri inmemiş ameliyat olacak başına gelen varmı düzelirmi çok endişeliyim lütfen bilgi verin
Bu yaşta olmasının olası riskleri, ileriki hayatına (kısırlık vs) etkilerini mutlaka doktorunuza danışıp, doğru kaynaktan bilgi edinin.
Çok geçmiş olsun.

Oyy .. Anladım canım. Çok geçmiş olsun.. ameliyat çok bast ve küçük bir ameliyat korkma. Benim tanışmn bebeği 2 aylıkken oldu o ameliyatı. Benim oğlum da ftık ameliyatı oldu hemen hemen aynı yöntem yani. Çok basit ve kolay bir ameliyat aynı gün oğlunuzla yürüyerek eve bime gidebilirsiniz.. 🤗
İnşallah sağ salim olsunda cnm benim korktuğum geç kalmış olmak inşallah yumurtaları iyi durumdadır ondan korkuyorum

Çok sağol canım benimde korktuğum o inşallah allah oğlumun yüzüne baksın düzelsin
Eğer olumsuz birşeyler söylerse (ki inşallah söylemez ve inşallah oğlun hayatı boyunca bu nedenle olumsuz birşey yaşamaz), erken dönemde yapabileceğimiz birşey var mı diye de sor canım.

Bir kağıda yaz götür sorularını.
Orada kaygıdan unutabilirsin soracaklarını.
Ben öyle yapıyorum endişeyle gittiğimde.

Allah şifa versin.

kardeşim benden 21 yaş küçük. Annem kardeşim doğduğu adan itibaren kontrol ederdi. Bana da söylerdi. Dikkat et ikisi de aşağıda olsun derdi. kardeşimin 3 yaşında yukarı çıktı ve inmedi. 1 haftanın sonunda doktora götürdü ufak bir ameliyat ile halledildi.
Ne kadar süredir yukarıdaymış?

kardeşim benden 21 yaş küçük. Annem kardeşim doğduğu adan itibaren kontrol ederdi. Bana da söylerdi. Dikkat et ikisi de aşağıda olsun derdi. kardeşimin 3 yaşında yukarı çıktı ve inmedi. 1 haftanın sonunda doktora götürdü ufak bir ameliyat ile halledildi.
Ne kadar süredir yukarıdaymış?
Onu bilmiyorum canım bebekken sürekli kontrol yerine götürüp kontrol yaptırıyordum doktor bakıyor du aşıları oluyordu beş yaşında fark ettik götürdük doktora şimdi anlıyorum ki bizi başından attı 12 yaşına kadar iner diye şimdiki doktorda yumurtanın birisi kasıkta diğeri karında olabilir diye diğeri ni arayıp bulup yerine getirecez dedi ama sonuç için bilgi yok tabi. Ameliyatta anlaşılacak herşey inşallah oğlum için herşey güzel olur yumurtaları etkilenmemiş olsun tek dileğim bu

Ameliyat 1 Ekim’de inşallah güzel haberler alırım bildiririm cnm
Tıp sürekli ilerliyor.
Allah dermansız dert vermesin.
Çok şükür hayati tehlike oluşturacak bir durum yok.
Madem ki böyle bir durum geldi başınıza, bu saatten sonra ne gerekiyorsa yapılacak.
İnşallah tam şifa bulacak yavrunuz.

Endişenizi çocuğunuza yansıtmayın.
Bir ameliyat olacağını, bunun iyiliği için olduğunu, sürecin rahat geçmesi için doktorların, ne gerekiyorsa yapacağını bilsin.

Sağlıklı ve güzel haberlerini paylaşmanız dileğiyle.

Eğer olumsuz birşeyler söylerse (ki inşallah söylemez ve inşallah oğlun hayatı boyunca bu nedenle olumsuz birşey yaşamaz), erken dönemde yapabileceğimiz birşey var mı diye de sor canım.

Bir kağıda yaz götür sorularını.
Orada kaygıdan unutabilirsin soracaklarını.
Ben öyle yapıyorum endişeyle gittiğimde.

Allah şifa versin.
Senin gibi düşünüyorum canım ameliyattan sonra hepsini soracam çok teşekkür ediyorum ❤️

Onu bilmiyorum canım bebekken sürekli kontrol yerine götürüp kontrol yaptırıyordum doktor bakıyor du aşıları oluyordu beş yaşında fark ettik götürdük doktora şimdi anlıyorum ki bizi başından attı 12 yaşına kadar iner diye şimdiki doktorda yumurtanın birisi kasıkta diğeri karında olabilir diye diğeri ni arayıp bulup yerine getirecez dedi ama sonuç için bilgi yok tabi. Ameliyatta anlaşılacak herşey inşallah oğlum için herşey güzel olur yumurtaları etkilenmemiş olsun tek dileğim bu
Biri bile sağlam olsa sorun olmaz inş.
Yüreğinizi ferah tutun.

Back