• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yasindaki cocugum altini kirletiyor

En Densizinden

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
37
22
3
34
Merhaba arkadaşlar hepinizin vaktini alacağım için özür dilerim hakkınızı helal edin içinden çıkamıyorum çok zor bir durumla.karsi karşıyayım yardımcı olur musunuz 10 yaşında bir erkek çocuğum var davranış bozukluğu var nasıl anlatılır bilemiyorum ama bugün yaptigini anlatmam gerekirse çişini tuvalete değil banyodaki yıkama kovasina yapmış kakasini altına yapıyor çişini olur olmadık yerlere yapıyor hirsizlik yapti hemde çok defa ama dışarıdan değil babasının cebimden benim.cuzdanimdN yada abisinin cebinden yeğenlerim var küçük onların saçma sapan oyuncaklarını aşırır cebine atar evde konuşurum anlatırım yine aynı ceza veririm fayda etmez döverim yok ödül veririm yok çok emek veriyoruz 1 sene özel ders aldı hemde sayılı hocalardan ama derslerinde korkunç başarısız zekasinda problem yok gelisimide yasitlarindan cok onde hicbir seyden mahrum etmiyoruz yasadigim sehirin kosullarina gore elimizden geldigince sosyal aktiviteye katiliyor ama yine de duyarsiz kendini bilmez davranislari var bu neden kaynalidir benimle ayni durumu yasayanlar var mi veya yardimci olabilecek birileri veya yonlendirebileceginiz iyi bir pedagog var mi

Cok gecmis olsun destek alsaniz bi psikolagtan iyi olacak sanirim bunlarin hepsi bi butun halinde sorun

Teşekkür ederim aldık bir ara zeka testi yapıldı üstün zekali cıktı bir sorun yok dedi duygu patlaması yaşıyor dedi birinin kaybını yaşadı ondan çok etkilendi
Bu sekilde sizin icin zor olur ve nasil davranmaniz gerektigini dr soyler en azindan oglunda terapi almali mutlaka

Bu sekilde sizin icin zor olur ve nasil davranmaniz gerektigini dr soyler en azindan oglunda terapi almali mutlaka
Benimle ayni durumu yasayanlar var mi merak ettim sadece 4 aya kadar gidebilmem mumkun değil zaten geçen sene çok gittik epey yıpranma oldu bizde ailece yaşayan var mı sadece bizmişiz gibi hissediyorum

Back