10 yaş nasıl gençleştim ?

Ameliyat olmadan önce burada sadece okuyucuydum.Şuan o kadar mutluyum ki benim gibi araştıran arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Göz kapağı düşüklüğüm vardı ve bu beni çok rahatsız ediyordu ilk aşama onu halletmem lazımdı tabi yılların verdiği yorgunluk izlerini de silmek kendimi yenilemek istiyordum Ama bu yüz ameliyatı ters bir şeyler olsa hata kabul etmeyecek bir bölge o kadar tedirgindim ki sürekli doktor araştırıyordum biliyorsunuz doktora güven çok önemli.Birkaç doktor görüşmem oldu (göz doktorları dahil) hiçbiri içime sinmedi kimi de çok yüksek fiyat veriyordu seni hasta değil müşteri gibi görüyorlardı tam vazgeçmek üzereyken Haccettepe hastanesinde Dr. Ozan Bitik i buldum.O kadar pozitif o kadar cana yakın ki sanki doktorun değil arkadaşın isteklerimi ve neler yapabileceklerimizi konuştuk bitmek bilmeyen sorularıma büyük bir sabırla cevapladı Dr. Ozan bey çok güvendim ona ve ben ameliyatımdan sonra hiçbir kötü sürpriz ile karşılaşmadım hanımlar.O kadar doğal oldu ki beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyor bile Resmen on yaş (10 evet 10) gençleştim. Öyle ki parkta torunumu çocuğum kızımı kardeşim sanıyorlar ☺️ Bu durum her kadın gibi benim de hoşuma gidiyor Isteyenler için özelden fotoğraflarımı paylaşabilirim (Ameliyat öncesi ve sonrası)

Slm aceba fotolarinizi ben görebilirmiyim, suan Dr. Ozan beyle bu konuyu görüsüyorum...

Merhaba, ben de görebilir miyim acaba?

Bir de, ben de hacettepede ersoy hoca ile görüşmüştüm, orta yüz (elmacık bölgesi) gelişim yetersizliği ve yumuşak doku azalması var bende. Kendisi implant önerdi, ben ya enjeksiyonu düşünürken. Bir kere de Ozan hoca ile görüşsem mi diye düşünüyorum, ne dersiniz? Bu konuda çalışmış mı bilen var mı ?

Ameliyat olmadan önce burada sadece okuyucuydum.Şuan o kadar mutluyum ki benim gibi araştıran arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşm7kjokkppop222 222 ak istiyorum.Göz kapağı düşüklüğüm vardı ve bu beni çok rahatsız ediyordu ilk aşama onu halletmem lazımdı tabi yılların verdiği yorgunluk izlerini de silmek kendimi yenilemek istiyordum Ama bu yüz ameliyatı ters bir şeyler olsa hata kabul etmeyecek bir bölge o kadar tedirgindim ki sürekli doktor araştırıyordum biliyorsunuz doktora güven çok önemli.Birkaç doktor görüşmem oldu (göz doktorları dahil) hiçbiri içime sinmedi kimi de çok yüksek fiyat veriyordu seni hasta değil müşteri gibi görüyorlardı tam vazgeçmek üzereyken Haccettepe hastanesinde Dr. Ozan Bitik i buldum.O kadar pozitif o kadar cana yakın ki sanki doktorun değil arkadaşın isteklerimi ve neler yapabileceklerimizi konuştuk bitmek bilmeyen sorularıma büyük bir sabırla cevapladı Dr. Ozan bey çok güvendim ona ve ben ameliyatımdan sonra hiçbir kötü sürpriz ile karşılaşmadım hanımlar.O kadar doğal oldu ki beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyor bile Resmen on yaş (10 evet 10) gençleştim. Öyle ki parkta torunumu çocuğum kızımı kardeşim sanıyorlar ☺️ Bu durum her kadın gibi benim de hoşuma gidiyor Isteyenler için özelden fotoğraflarımı paylaşabilirim (Ameliyat öncesi ve sonrası)
Hacettepede proflara muayene olmak için nekadar ödüyoruz bilgi vrrebilirmisin ben de estetik olmak istiyorum hacettepedeki figen hanıma

Bilgi aldınız mı ?
evt görüştüm ozan beyle çok kibar çok nazik biri bana orta yüz germe için yaşımın küçük ve yüzümün buna henüz ihtihayacı olmadığını söyledi göz etrafına erbium adında lazer işlemi ve bacağımdan alacağı yağı göz kenarlarına dağıtacağını söyledi ben hemen dedimki amn hocam kimse memnun değil yağ enjeksiyonundan dedim ve bana uzun uzun açıklama yaptı nasıl uygulayacağıyla ilgili benim yapacağım yağ dolgudan korkma dedi ve yarın lokal aneztesyle olacağım giriyorum saat 2 de sonuçları nasıl olacak bilmiyorum inşallah beni tatmin edr.

evt görüştüm ozan beyle çok kibar çok nazik biri bana orta yüz germe için yaşımın küçük ve yüzümün buna henüz ihtihayacı olmadığını söyledi göz etrafına erbium adında lazer işlemi ve bacağımdan alacağı yağı göz kenarlarına dağıtacağını söyledi ben hemen dedimki amn hocam kimse memnun değil yağ enjeksiyonundan dedim ve bana uzun uzun açıklama yaptı nasıl uygulayacağıyla ilgili benim yapacağım yağ dolgudan korkma dedi ve yarın lokal aneztesyle olacağım giriyorum saat 2 de sonuçları nasıl olacak bilmiyorum inşallah beni tatmin edr.
Önemli bir adım cesurca bir karar :) sonuçları paylaşırsanız fikir ediniriz . Bol şans.!!!!!

ben 3 seans yaptırdım canım.pek bir değişiklik görmedim.mucize beklemeyin. cilt sorunlarımla ilgili son iki yıldır yapmadığım araştırma , görüşmediğim doktor, kullanmadığım krem (sıradan kremlerde değil, oldukça iyi markalar.) kalmadı. hiç bir şey geçmedi elime. çıkardığım sonuç şu; iyi bir estetik cerrah bulup gerdirme yöntemiyle operasyon geçirip, en kısa sürede de sigarayı bırakıp, çayı kahveyi azaltmak. sonrasında cildi içten desteklemek için dengeli beslenmek, dış destek için de yine kaliteli ürünlere devam. tabi bu arada yaz kış güneş koruyucu kremi de ihmal etmiyoruz.

selam arkadaşlar,
JEUNESSE i duydunuz mu? düzenli kullanmaya başladığınızda 2 haftada kendini göstermeye başlıyor. Bendeki etkisini söyleyeyim: Problemsiz bir cildim var ancak yaş artık 40, cildin rengi matlaştı, inceden çizgiler başladı ve alnımda yaklaşık 5-6 yıldır lekelerim var. 3. haftamdayım, lekelerde azalmalar oldu, cildim parlamaya başladı ve yüzüme renk geldi, sadece rimel kullanarak işe gitmeye başladım :). Çizgilerime gelince, alnımı ve gülünce yanaklarımda çıkan çizgileri azalttı, bir rivayete göre de kaz ayaklarımda da azalma olmuş :).
Ablamda da zayıflıktan kaynaklı yüz çökmekleri ve sarkmaları oldu, aynı zamanda başladık onunla da, onda da ciddi düzelmeler var.

Ürün kök hücre bilimi ile yapıldığından kozmetikten ziyade onarıcı amaçlı. Genç görünmeyi seven herkese tavsiye ediyorum.

Mutlu günler hepinize :KK66:

ben 3 seans yaptırdım canım.pek bir değişiklik görmedim.mucize beklemeyin. cilt sorunlarımla ilgili son iki yıldır yapmadığım araştırma , görüşmediğim doktor, kullanmadığım krem (sıradan kremlerde değil, oldukça iyi markalar.) kalmadı. hiç bir şey geçmedi elime. çıkardığım sonuç şu; iyi bir estetik cerrah bulup gerdirme yöntemiyle operasyon geçirip, en kısa sürede de sigarayı bırakıp, çayı kahveyi azaltmak. sonrasında cildi içten desteklemek için dengeli beslenmek, dış destek için de yine kaliteli ürünlere devam. tabi bu arada yaz kış güneş koruyucu kremi de ihmal etmiyoruz.
Beslenme bu işin altın kuralı zaten, ben çok çektim kilolarımdan, şu an normal kiloma yaklaşıyorum ve neredeyse tüm sorunlarım azalıyor beraberinde

Ameliyat olmadan önce burada sadece okuyucuydum.Şuan o kadar mutluyum ki benim gibi araştıran arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Göz kapağı düşüklüğüm vardı ve bu beni çok rahatsız ediyordu ilk aşama onu halletmem lazımdı tabi yılların verdiği yorgunluk izlerini de silmek kendimi yenilemek istiyordum Ama bu yüz ameliyatı ters bir şeyler olsa hata kabul etmeyecek bir bölge o kadar tedirgindim ki sürekli doktor araştırıyordum biliyorsunuz doktora güven çok önemli.Birkaç doktor görüşmem oldu (göz doktorları dahil) hiçbiri içime sinmedi kimi de çok yüksek fiyat veriyordu seni hasta değil müşteri gibi görüyorlardı tam vazgeçmek üzereyken Haccettepe hastanesinde Dr. Ozan Bitik i buldum.O kadar pozitif o kadar cana yakın ki sanki doktorun değil arkadaşın isteklerimi ve neler yapabileceklerimizi konuştuk bitmek bilmeyen sorularıma büyük bir sabırla cevapladı Dr. Ozan bey çok güvendim ona ve ben ameliyatımdan sonra hiçbir kötü sürpriz ile karşılaşmadım hanımlar.O kadar doğal oldu ki beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyor bile Resmen on yaş (10 evet 10) gençleştim. Öyle ki parkta torunumu çocuğum kızımı kardeşim sanıyorlar ☺️ Bu durum her kadın gibi benim de hoşuma gidiyor Isteyenler için özelden fotoğraflarımı paylaşabilirim (Ameliyat öncesi ve sonrası)
Merhaba banada öncesi sonrasi fotograflarinizi atabilirmisiniz acaba

merhaba,ben de resimlerinizi görebilir miyim,teşekkürler..

Lütfen çok merak ettim bana da gönderir misiniz fotoları? Teşekkürler.

sirosiro merhaba, ben de ozan beye ameliyat olmayı düşünüyorum, benimle öncesi ve sonrası resimlerini paylaşabilir misin?

X