2013 yılında kafamda birden sarsılma hissettim kasılıp kendini birden elektrik çarpması gibi oluyordu bu 10 yıldır devam etti sürekli kafamda bir sıkışma elektriklenme ağırlık varmış gibi yürümekte zorlanıyorum kafama sabit tutamıyorum şimdi çocuğum var onlara bakamıyorum çaresini bulamadım hayırdır gitmediğim yer kalmadı benim durumumda olanlar var mı lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 yıldır elektriklenmeli.kasilmali her saniye süren baş ağrısı
- Konu Sahibi umuthasan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
7/24 devam ediyor kimseye inandıramıyorum kimse beni anlamıyor 10 yıldır bu ağrılarla elektriklenmelerle sıkışmalarını yaşıyorum kafamı sabit tutamıyorum sanki sürekli sarsılıyor ağrısı benim bitiriyor yüzüm de ağrıyor yüzümden başım ağrıyor kendim gibi birini görmedim şimdiye kadar doktor senin gibisini görmedim diyor bu benim çok korkutuyor
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
2013 yılında kafamda birden sarsılma hissettim kasılıp kendini birden elektrik çarpması gibi oluyordu bu 10 yıldır devam etti sürekli kafamda bir sıkışma elektriklenme ağırlık varmış gibi yürümekte zorlanıyorum kafama sabit tutamıyorum şimdi çocuğum var onlara bakamıyorum çaresini bulamadım hayırdır gitmediğim yer kalmadı benim durumumda olanlar var mı lütfen yardım edin
Epilepsi mi dedi doktorlar? Tanı olarak ne koydular?
Tanı koyamıyorlar. Hastanede bile yattım tanı koymaları için hep depresyon ilaçları veriyorlar bu sefer anksiyetem de oldu anksiyeti de olduğu için kalp çarpıntısı titremesi falan yapıyor teşhis koyamadılar yani sürekli psikiyatri ilaçları veriyorlar nörolojiye falan da gitti hiçbir çare bulunmadı orada bir şey çıkmadı
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Eeg denilen bir şey var bu beyin dalgalarını inceliyor, epilepsi tanısı koyulurken buna bakıyor doktorlar. Buna baktılar mı?
EEG Nedir, Ne İşe Yarar? - Acıbadem Hayat
Beyin aktivitesinin bir kaydı olan EEG, yıllardır uygulanan bir testtir. EEG testi ve detaylar için tıklayın.
www.acibadem.com.tr
En iyisini yaptığını hepsini yazayım ilk ilaçlar verildi ondan sonra yıllar bir iki yıl geçti hastaneye yattım bakırköy'e yattım çapa'ya yattım orada EKt yaptılar. Yani şok tedavisi yaptılar başka bir yerde kafama iğne yaptırdım.eeg çektirdim bir şey çıkmadı psikoloğa gittim psikiyatriye gittim Bir çare bulunmadı sürekli ilaç ilaç ilaç
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228