• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 10 tlye yürütec satıyorum

elfriede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
1.540
45
163
34
İstanbul
hanımlar, yurutecimiz aman aman kaliteli bisey olmadıgından tek satmak istemiyordumm ama su an için satıp yanına hediye olarak koyabileceğim pek urunum yok :)

o nedenle yuruteci 10 tlye ayrıdan satıyorum

basit, sadece yurutme fonksiyonu olan bir yurutectir. bizim işimizi gördü, yıkılması, kayması vs gibi sorunlar yasamadık.

cok fonksiyonlu bisey aramayanlar için uygun bi model. sonucta bebekler kullanacak mı begenip oturacak mı belli olmyor her urunde, ayrıca kullnılsa bile 1-2 ay en fazla oluyor, sonrasında yurumeyi ögreniyorlar zaten

dusunen olursa resmi ektedir.

istanbulda tum toplu tasımanın birlesim noktasında oturuyorum :) elden de alabilrsiniz

$IMG_1092.jpg

yurutec yasına ve bu mevsime uygun söyle bir kombinimiz var, kargo vermişken almak istersiniz belki ;)

ikisi de lcw marka, 6-9 ay bedeni

birer kez yıkandı, dogru duzgun kullanılmadı, takım değil ben kombinledim

$IMG_1124.jpg$IMG_1122.jpg

hanımlar, yurutecimiz aman aman kaliteli bisey olmadıgından tek satmak istemiyordumm ama su an için satıp yanına hediye olarak koyabileceğim pek urunum yok :)

o nedenle yuruteci 10 tlye ayrıdan satıyorum

basit, sadece yurutme fonksiyonu olan bir yurutectir. bizim işimizi gördü, yıkılması, kayması vs gibi sorunlar yasamadık.

cok fonksiyonlu bisey aramayanlar için uygun bi model. sonucta bebekler kullanacak mı begenip oturacak mı belli olmyor her urunde, ayrıca kullnılsa bile 1-2 ay en fazla oluyor, sonrasında yurumeyi ögreniyorlar zaten

dusunen olursa resmi ektedir.

istanbulda tum toplu tasımanın birlesim noktasında oturuyorum :) elden de alabilrsiniz

Eki Görüntüle 933433

yurutecı almak ıastyorum nerde oturuyosnuz

Back