10 TL ye MARKALI ELBİSELER, ABİYELER&38-40 Beden Pantolonlar

bu özel mesajda 5 dk bekleme olayı beni deli ediyo:) 24 de çok beğendim onuda ölçermisiniz..11 ve 14 arasındada çok kararsızım hangisi daha güzel duruyor sizce

özelden atamadım yine 24 olurmu ki bana?

24 rahat bir elbise, kollarınız çok kalın değilse olur size, 11 de güzel, 14 de :) siz karar verin ben indirim yaparım size:)
16 ve 19 için karar verebildiniz mi?
16 nın kumaşı esnemeyen kumaş değil tam olarak, biraz esnek, gene de siz bilirsiniz:)

11 kesin 24 ve 16 nın ölçülerini bekliyorum..19 a bakıyorum hala kollarını hayal edebilsem çok beğendim aslında..

gölcük uzak olur ama hemşeriyiz yinede:) tamda benim kol ölçüm:) 16 nın kollarıda uyarsa onuda alıyorum göbeğimi içime çekerim napıyım:) 11 24 kesin 16 kolları olursa onuda alıyım çok beğendim..19 hala bilemiyorum:)

her yerinii :)vaktiniz varsa tabi kol gögüs bel göbek basen çok beğendim ama olmazsa da hakkımı diğer kıyafetlerde kullanacağım o yuzden bu kadar ısrar ettim ölçün diye..

her yerinii :)vaktiniz varsa tabi kol gögüs bel göbek basen çok beğendim ama olmazsa da hakkımı diğer kıyafetlerde kullanacağım o yuzden bu kadar ısrar ettim ölçün diye..

Kolların en dar yeri 31:)
Göğüs ön kısmı 40 ölçtüm, sırtına dönmedim,
Aynı şekilde bel ön 39
Basen ön 42..
Bunlar arka taraf hariç sadece ön ölçüleri..

olmazzz o bana 24 okadar dar değildir inş.. çok güzeldi yaaa 38 elbiselerim var 1 2 tane heveslenmiştim üzüldüm özelden son kararımı ve adresimi yazıyorum birazdan..

11 19 kesin 24 16 kadar darmı? öyle ise onu da alamıyorum 14 ü alacağım onun yerine 20 de çok güzeldi ama oda olmaz dediniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…