Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ee bence ikisininde üstesinden gelirsin yeter ki iste

Yulaf kepeği farklı canım 5m migrosta var yada internetten alıyorsunuz öyle her yerde yok yulaf kepeği tabiki daha iyi

Oooo form biskuvileri yok afiyet olsun canım

Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah çok iyi anlıyorum drlarin verdiği tarihlerde bile stres olur insan ama ol derse olur Rabbim sabrinizin meyvesini versin canım

Canım benim

Bastirsİn diye peynir ekmek yersen tabi alırsın :KK43:

Gieeceksin de benim geçmişe bibbakip kilo girişini yapmam lazım az sonra listeyi getiriyim bi

Herkesin dediği gibi çok ofluyo pufluyo spordan soğutur adamı afedersin doğururken o kadar puflamiyo insan :KK70:

Ay sen niye dert ettin kuzucum 1.3tarti farkını ekleyecegiz listeye canım benim no stres:KK70:

Nerelerdesin kaçak :KK43: sarı kart alcan

Amin diyorum
O bayram çikolatalarıni kaldır ceza 20mekik ohh olsun :KK43:
ağzına kürekle vurcam :KK11:ceza 30dk spor
Erigim neden vuruyon agzima
Baklava için mi?
Spora gelince mekik kemer hepsini bıraktım.pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmezmis ol derse olur.belki hamileyimdir diye....sadece yuruyuse devam.o da eşimin yüzünden bugün 20dk da bitti

Baklava için mi?
Spora gelince mekik kemer hepsini bıraktım.pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmezmis ol derse olur.belki hamileyimdir diye....sadece yuruyuse devam.o da eşimin yüzünden bugün 20dk da bitti
tabi ki baklava için kemer zaten doğru değil kaslara zarar veriyor reglin geciktimu

Baklava için mi?
ayyy bende maydanoz suyunu bıraktım 2 gündür :KK70:

Ama kemer belini inceltiyor harbiden,kas olayını ilk kez duydum
Geçen ay 29 temmuz da olmuştum.düzensiz olurum.hayırlısı
tabi ki baklava için kemer zaten doğru değil kaslara zarar veriyor reglin geciktimu

Zayıflama kemerleri zararları ile ilgili nadiren şikayetler alınsada bunların büyük çoğunluğu ya yanlış zayıflama kemeri kullanımından ya da markası belli olmayan standart dışı
ve garantisiz faturasız ve ülkeye kaçak yollarla giren zayıflama kemeri kullanmaktan kaynaklanmaktadır.Aksi takdirde zayıflama kemerleri son derece sağlıklı ve zararsız bir bölgesel
zayıflama
yöntemidir ve talimatlara uygun ve dikkatli kullanılırsa hiç bir sakıncası olmayacağı da bir gerçektir. - See more at: http://www.sporaletleri.gen.tr/titresimli-zayiflama-kemeri-zararlari.html#sthash.QogCrbJ3.dpuf

Senin günün geçti mi cnm.ay öyleyse ikimiz birden diyete ara versek ne güzel olur:KK73::KK73::KK73::KK33::KK33::KK33:
Erigim duymasın
:KK20::KK20::KK20:
Zayıflama kemerleri zararları ile ilgili nadiren şikayetler alınsada bunların büyük çoğunluğu ya yanlış zayıflama kemeri kullanımından ya da markası belli olmayan standart dışı
ve garantisiz faturasız ve ülkeye kaçak yollarla giren zayıflama kemeri kullanmaktan kaynaklanmaktadır.Aksi takdirde zayıflama kemerleri son derece sağlıklı ve zararsız bir bölgesel
zayıflama
yöntemidir ve talimatlara uygun ve dikkatli kullanılırsa hiç bir sakıncası olmayacağı da bir gerçektir. - See more at: http://www.sporaletleri.gen.tr/titresimli-zayiflama-kemeri-zararlari.html#sthash.QogCrbJ3.dpuf
canım doktor sitesine bak link ekleyemedim
senin gönderdiğin link kemerlerin satışını yapan yer ee doğal olarakta kötü yazamaz dimi ama
ben şöylr açıklayım kasların enerji harcamadan elektro manyetik titreşimlerle çalışıyor zamanla tembelleşiyor dışardan bekliyor herşeyi en basiti

***10.Takım 432.Etap***
eriğim(78.8/ / /% )
cansutr (76,6 / / /% )
keskee ( 63.8/ / /% )
Kimyager1508( 66.0/ / /% )
Potterhead ( 61.9/ / /% )
dudujan(106,9/ 94 /12,9 /%6,03 ) izne ayrıldı

Judiee ( 52,9 / / /% )
Basen(59.6 / / / % )
Ahufizar( 58,3/ / /% )tartı farkı 1,3kg eklenmiştir

Oskhee(77.1 / / /% )
tobefit(98.8/ / /% )kendi isteğiyle ayrıldı
Baldamlasmixmelis( 62.4/ / /% ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu: 54baş.tarh:04/09/15
alpikesonsuz( 80,4/ / /% )yeni üye baş. Kilosu:80,6 hedef kilosu: baş.tarh: 20/08/2015
elfkkk(75.2 / / /% )yeni üye baş.kilosu:76 hedef kilosu: 65 baş.tar:13/09/15

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)

Reengaareenk (71.3/ / /% ) yeni üye baş.kilosu:70, hdf kilosu:57 ,baş. Tar:5/08/15

Canim meaajini epostadan gordum yoksa hic bakamiyorum midem cok kotu kanserden supheleniiyorlardi biyopsi aldilar onu bekliyoruz 94 kiloya dustum hicbir lokma yiyemiyorum :KK43:

dudujanın özelden attığı msj kızlar sonra yüzde çok çıktığı için sorun olmasın diğer takımlarca kız hiçbirşey tüketemiyor bunu bi konuşmalıyım baharla

yok canım kimseyi almayacağız hiç yerimiz yok hatta elenecekler var :KK43:

elenme nasil oluyor ya :KK57::KK57: paylasim yapmayanlar mi yani ? yada üst üste kilo alanlarmi ??
ayyy dudujanin sana yolladigi mesagi yeni gördüm...umarim öyle degildir...ya ayfer sana bari haber versin....merak ederiz o_O insallah birsey yoktur...gecmis olsun dudujan dudujan .

Canim meaajini epostadan gordum yoksa hic bakamiyorum midem cok kotu kanserden supheleniiyorlardi biyopsi aldilar onu bekliyoruz 94 kiloya dustum hicbir lokma yiyemiyorum :KK43:

dudujanın özelden attığı msj kızlar sonra yüzde çok çıktığı için sorun olmasın diğer takımlarca kız hiçbirşey tüketemiyor bunu bi konuşmalıyım baharla
ayyyy dudujan dudujan tatlım çok geçmiş olsun. inşaallaahhh şüphelendikleri şey doğru çıkmaz ve en kısa sürede sağlığına kavuşursun. fırsat bulunca ara ara bizi de haberdar edersin. Rabbim tez vakitte şifa nasip etsin inşaallaahh

Back