Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erigim neden vuruyon agzimaEe bence ikisininde üstesinden gelirsin yeter ki iste
Yulaf kepeği farklı canım 5m migrosta var yada internetten alıyorsunuz öyle her yerde yok yulaf kepeği tabiki daha iyi
Oooo form biskuvileri yok afiyet olsun canım
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah çok iyi anlıyorum drlarin verdiği tarihlerde bile stres olur insan ama ol derse olur Rabbim sabrinizin meyvesini versin canım
Canım benim
Bastirsİn diye peynir ekmek yersen tabi alırsın
Gieeceksin de benim geçmişe bibbakip kilo girişini yapmam lazım az sonra listeyi getiriyim bi
Herkesin dediği gibi çok ofluyo pufluyo spordan soğutur adamı afedersin doğururken o kadar puflamiyo insan
Ay sen niye dert ettin kuzucum 1.3tarti farkını ekleyecegiz listeye canım benim no stres
Nerelerdesin kaçaksarı kart alcan
Amin diyorum
O bayram çikolatalarıni kaldır ceza 20mekik ohh olsun
ağzına kürekle vurcamceza 30dk spor
tabi ki baklava için kemer zaten doğru değil kaslara zarar veriyor reglin geciktimuErigim neden vuruyon agzima
Baklava için mi?
Spora gelince mekik kemer hepsini bıraktım.pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmezmis ol derse olur.belki hamileyimdir diye....sadece yuruyuse devam.o da eşimin yüzünden bugün 20dk da bitti
ayyy bende maydanoz suyunu bıraktım 2 gündürErigim neden vuruyon agzima
Baklava için mi?
Spora gelince mekik kemer hepsini bıraktım.pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmezmis ol derse olur.belki hamileyimdir diye....sadece yuruyuse devam.o da eşimin yüzünden bugün 20dk da bitti
tabi ki baklava için kemer zaten doğru değil kaslara zarar veriyor reglin geciktimu
Senin günün geçti mi cnm.ay öyleyse ikimiz birden diyete ara versek ne güzel olurayyy bende maydanoz suyunu bıraktım 2 gündür![]()
yok canım daha 10-12 gün var. ovu dönemim daha yeni bitti. tabi ben öyle tahmin ediyorum inş. öyledir, gecikme olmazsaSenin günün geçti mi cnm.ay öyleyse ikimiz birden diyete ara versek ne güzel olur
Erigim duymasın
oyyyy senin 2 ayı geçmişşşşşAma kemer belini inceltiyor harbiden,kas olayını ilk kez duydum
Geçen ay 29 temmuz da olmuştum.düzensiz olurum.hayırlısı
Pardon cnm,29 ağustosoyyyy senin 2 ayı geçmişşşşş![]()
Senin günün geçti mi cnm.ay öyleyse ikimiz birden diyete ara versek ne güzel olur
Erigim duymasın
canım doktor sitesine bak link ekleyemedimZayıflama kemerleri zararları ile ilgili nadiren şikayetler alınsada bunların büyük çoğunluğu ya yanlış zayıflama kemeri kullanımından ya da markası belli olmayan standart dışı
ve garantisiz faturasız ve ülkeye kaçak yollarla giren zayıflama kemeri kullanmaktan kaynaklanmaktadır.Aksi takdirde zayıflama kemerleri son derece sağlıklı ve zararsız bir bölgesel
zayıflama yöntemidir ve talimatlara uygun ve dikkatli kullanılırsa hiç bir sakıncası olmayacağı da bir gerçektir. - See more at: http://www.sporaletleri.gen.tr/titresimli-zayiflama-kemeri-zararlari.html#sthash.QogCrbJ3.dpuf
yok canım kimseyi almayacağız hiç yerimiz yok hatta elenecekler var14 yani 1 kisilik yerimiz var ? dogrumuyum ayfer ? @erigim
yok canım kimseyi almayacağız hiç yerimiz yok hatta elenecekler var![]()
cumadan cumaya olmaz bu iş canım gelip kilo söyleyip gidenler var onların yarın son kez kulakları çekilecekelenme nasil oluyor yapaylasim yapmayanlar mi yani ? yada üst üste kilo alanlarmi ??
ayyyyCanim meaajini epostadan gordum yoksa hic bakamiyorum midem cok kotu kanserden supheleniiyorlardi biyopsi aldilar onu bekliyoruz 94 kiloya dustum hicbir lokma yiyemiyorum
dudujanın özelden attığı msj kızlar sonra yüzde çok çıktığı için sorun olmasın diğer takımlarca kız hiçbirşey tüketemiyor bunu bi konuşmalıyım baharla