Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evi toparladım b alkonu yıkadım yemek yaptım bir baktım saat 5 olmuş.:KK51: zaman na cabuk geciyor. birşeylerle uğraşınca yemek pek aklıma gelmiyor.:KK23: karnım hala ağrıyor kızlar ya. korkudun bugun ekmek peynir falan yedim. yine mide rahatsızlığım geri dönerse yandım. devamlı sancı devamlı gaz . o dönem yemek yiyemiyordum ama işin komik kısmı bir kilo bile zayıflamamıştım:KK45:
insanlar hastalanıp lkilo verir ben yemesemde kilo alıyorum nasıl işse:KK70:

Çok korkuyorum yarın tartı var iyice depresyona girdim. İstabulda ne güzel 55 görmüştüm. Buraya geldiğim gün hiçbirşey yemedim iştahım yoktu. Öyle olduğu halde ertesi gün 1.3 kg fazla çıkmıştım. Anneme sözyledim tartı farkındandır dedi. Okula yürüyorum. Bu günde 4 km den fazla yürümüşüm. Dün 7 km falan yürümüşüm. Ama istanbuldaki gibi spor yapamıyorum ve öğün sayım 3 e çıktı. İyice stres oldum sanki bir daha hiç kilo veremiycem. Çok korkuyorum tartılmaktan. Birde yarın sabah erken çıkıyorum. Ya unutursam? Herşey kötü olcakmış gibi geliyor? Ayy içinizi daralttım.

kızlar ebru şallının plates dvd alıyorum . hiç yaptınız mı nasıl sizce işe yarar mı. fazla hareket edemediğim için evde yavaş yavaş yaparım dedim ama :KK51:

canım plates yapamıyorum, toplar öylece evde duruyor, bayram temizliğinde hatta havalarını alıp kutuya topladım :KK70: ben çok sıkılıyorum, ebru şallı öyle öff pöfff yaptıkça içim daralıyor sanki :KK70: ama sen yapabiliyorsan yap tabiki de:KK52:

Çok korkuyorum yarın tartı var iyice depresyona girdim. İstabulda ne güzel 55 görmüştüm. Buraya geldiğim gün hiçbirşey yemedim iştahım yoktu. Öyle olduğu halde ertesi gün 1.3 kg fazla çıkmıştım. Anneme sözyledim tartı farkındandır dedi. Okula yürüyorum. Bu günde 4 km den fazla yürümüşüm. Dün 7 km falan yürümüşüm. Ama istanbuldaki gibi spor yapamıyorum ve öğün sayım 3 e çıktı. İyice stres oldum sanki bir daha hiç kilo veremiycem. Çok korkuyorum tartılmaktan. Birde yarın sabah erken çıkıyorum. Ya unutursam? Herşey kötü olcakmış gibi geliyor? Ayy içinizi daralttım.
ayyy bende de bi tartı heyecanı var. yurttaki de kendi tartın mı? bence de tartı farkından kaynaklanıyor olabilir. birde yol yorgunluğundan vücut ödem yapmışta olabilir.

canm cok stres yapma. vermişsindir inşallah. farklı tartı olduğu için fark çıkmış olmasın
canım plates yapamıyorum, toplar öylece evde duruyor, bayram temizliğinde hatta havalarını alıp kutuya topladım :KK70: ben çok sıkılıyorum, ebru şallı öyle öff pöfff yaptıkça içim daralıyor sanki :KK70: ama sen yapabiliyorsan yap tabiki de:KK52:

ayyy bende de bi tartı heyecanı var. yurttaki de kendi tartın mı? bence de tartı farkından kaynaklanıyor olabilir. birde yol yorgunluğundan vücut ödem yapmışta olabilir.
hiç denemedim ebru şallıyı aslında.plates e gitmiştim oturarak yapabilirim diye düşündüm ama dur bir bakayım you tubedan çok mu öff pöff yapıyo:KK70:

Iyi aksamlar arkadaslar..her seyden once soyle baslyym Rabbim gonunde bebek heyecani istegi olan sizlere ve cemi cumlesine bu mutlulugu yasamayi nasip etsin ins. Yarin asil listeye alnmayi bekliyrm ins.bi yanda on heyecani diger yanda tarti heyecani..ya arkadaslar bide karnm sis ya gaz gibi sanki wc sorunu da gibi degil anlamiyrmki;((( napsam:KK43:menumu de yazayim
Sabah tavsiyeler uzerne kraker ve ayran
Ogle bi kase sutlu nesfit 1 adet cigkifte
Maydonoz suyu
1 kucuk bayram cikolatasi
Aksam ywmgi yemdm brazdan arkdasa bebek gormeye gdyrz cook dikkatli olmm lazim:KK17:

Sabah
3 d ekmek
Domates,salatalık
Peynirli yumurta
2 tatlı k tahin pekmez (regl olamadığından)

Öğle
1 kase kısır
3 turşu
1 b ayran

Akşam
1 kase etli kuru fasulye (susuz)
1 kepçe yoğurt
Domates

Yemeğin üstüne eşim baklava tikti ağzıma bi tane.küçük dilim

kızlar bugünki menü bildirimimi yapayım;
sabah aç karna 1/2 lt su,
kahvaltı saat 11:30 = 1 haşlanmış yumurta, maydanoz, 1 közlenmiş kırmızı biber, peynir, 1 tatlı kaşığı kadar acuka, ufak kepekli sandiviç ekmeği
ara saat 16:00= sütlü nescafe, yarım paket eti form bisküvi
akşam 18:30 = kaşarlı, sucuklu, kepekli ufak sandiviç ekmeğine sandiviç ve yeliş çay

Sabah
3 d ekmek
Domates,salatalık
Peynirli yumurta

Öğle
1 kase kısır
3 turşu
1 b ayran

Akşam
1 kepçe yoğurt
Domates

19:15 koşu bandında 20 dk yuruyus
2 saat içinde sade soda içerim bi tane.midem bi tuhaf oldu fasulyeden

@erigim oyle.yapmaya calistim.sarmadi beni :KK70: leslie 5 mil yolliyabilirmisin :oops: ya moralim aslinda 0 millet haril haril okulu bitiriyor cnm SIkIldi cok tembellik ettim :KK61: bari zayifliyayimda milletin dikkati dagilsin okula takilmasinlar :KK70:
Ee bence ikisininde üstesinden gelirsin yeter ki iste
Öğle yemeğimi yurtta kendim hazırladım:
1 adet küçük muzun üzerine 1 minik paket süt, üzerinede 2 kaşık yulaf ezmesi. Yulaf çok mu mu? Bu yulaf kepeği ayrı satılıyor ya. Ben lilalif yulaf ezmesi alıyorum bunun içinde kepek var mı ki yoksa sonradan alıp ilave mi etmem gerek? Bilgisi olan var mı?
Yulaf kepeği farklı canım 5m migrosta var yada internetten alıyorsunuz öyle her yerde yok yulaf kepeği tabiki daha iyi
sabah kahvaltım: kaşarlı tb ekmeğine sandviç, çay
Oooo form biskuvileri yok afiyet olsun canım
ayfer şimdi burada ezan okunuyor ve sana yemin ederim ki yazdıklarını ağlayarak okudum. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle, evlat acısıyla sınamasın inş. @perimmm07 canım ben de aslında daha çok şey yazmak isterdim sana ama zaten çok hassas olduğum bi konu olduğu için ne yazacağımı, nereden başlayacağımı bilemedim. ama ayfer benim içimden geçenlere resmen tercüman olmuş. tabi ki öncelikle bu sizin kararınız. sen radyasyon almamış olsaydın bile aldırıp aldırmamak senin bileceğin bi konu saygı duyuyorum. ama çookkk iyi düşün, sonrasında belki çok daha pişman olacağın günler yaşayabilirsin. Allah'tan (cc) dilerimki hem kendin için hem bebek için en doğru kararı verirsin.
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah çok iyi anlıyorum drlarin verdiği tarihlerde bile stres olur insan ama ol derse olur Rabbim sabrinizin meyvesini versin canım
keşke olabilseydim canımm :KK61: ama inşallaahhh birgün o muhteşem haberi sizlere verebilirim, sizde benim bi ailem oldunuz çünkü
Canım benim
evi toparladım b alkonu yıkadım yemek yaptım bir baktım saat 5 olmuş.:KK51: zaman na cabuk geciyor. birşeylerle uğraşınca yemek pek aklıma gelmiyor.:KK23: karnım hala ağrıyor kızlar ya. korkudun bugun ekmek peynir falan yedim. yine mide rahatsızlığım geri dönerse yandım. devamlı sancı devamlı gaz . o dönem yemek yiyemiyordum ama işin komik kısmı bir kilo bile zayıflamamıştım:KK45:
insanlar hastalanıp lkilo verir ben yemesemde kilo alıyorum nasıl işse:KK70:
Bastirsİn diye peynir ekmek yersen tabi alırsın :(
kaptan ben kilo nasıl hesaplanır bilmiyorum.:KK53: yarın listeye girecek miyim:KK6:
bu küçük figürleri çok seviyorum :KK9::KK8::rolleyes::KK6::p:KK59::KK60::KK71::KK69::21::KK76: cok tatlılar :KK22:keşke gerçek hayatta da konuşma aralarına koyabilsek bunları o zaman belki yanlış anlamalar kırgınlıklar olmazdı:KK51::KK60:
Gieeceksin de benim geçmişe bibbakip kilo girişini yapmam lazım az sonra listeyi getiriyim bi
kızlar ebru şallının plates dvd alıyorum . hiç yaptınız mı nasıl sizce işe yarar mı. fazla hareket edemediğim için evde yavaş yavaş yaparım dedim ama :KK51:
Herkesin dediği gibi çok ofluyo pufluyo spordan soğutur adamı afedersin doğururken o kadar puflamiyo insan :D
Ay sen niye dert ettin kuzucum 1.3tarti farkını ekleyecegiz listeye canım benim no stres:D
Nerelerdesin kaçak :( sarı kart alcan
Iyi aksamlar arkadaslar..her seyden once soyle baslyym Rabbim gonunde bebek heyecani istegi olan sizlere ve cemi cumlesine bu mutlulugu yasamayi nasip etsin ins. Yarin asil listeye alnmayi bekliyrm ins.bi yanda on heyecani diger yanda tarti heyecani..ya arkadaslar bide karnm sis ya gaz gibi sanki wc sorunu da gibi degil anlamiyrmki;((( napsam:KK43:menumu de yazayim
Sabah tavsiyeler uzerne kraker ve ayran
Ogle bi kase sutlu nesfit 1 adet cigkifte
Maydonoz suyu
1 kucuk bayram cikolatasi
Aksam ywmgi yemdm brazdan arkdasa bebek gormeye gdyrz cook dikkatli olmm lazim:KK17:
Amin diyorum
O bayram çikolatalarıni kaldır ceza 20mekik ohh olsun :(
Sabah
3 d ekmek
Domates,salatalık
Peynirli yumurta

Öğle
1 kase kısır
3 turşu
1 b ayran

Akşam
1 kepçe yoğurt
Domates

ağzına kürekle vurcam :KK11:ceza 30dk spor

Back