Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@perimmm07 hayırlı olsun. Benim bir tanıdığımın çocuğuna da %100 down sendromlu olcak dediler. 9 ay boyunca ne kadar ağlamıştı kızcağız. Birde ilk çocuğuydu, daha yeni evlenmişlerdi, yaşıda küçüktü. İmtihan işte. Şimdi çok sağlıklı çocuk 2. Sınıfa gidiyor. Benim küüğk kardeşimin testlerindede zihin engeli çıktı ama oda çok sağlıklı maşAllah. Annemin yaşı geç olduğu için öyle çıkmış testlerde. Biz hiç aldırmayı düşğnmedik tabi. Allah bebeği sadece bedenden ibaret yaratmıyorki onun da bir ruhu var. İnşAllah senin için en hayırlı kararı verirsin canım. Allah herkese nasip etsin.

Ben yulafli müsli yiyorum genelde sağlıklı diye. Yulaf kendisi zaten buğday göre çok sağlıklı ve lifli bir besin. Hemde bağırsakları çalıştırıyor . Kepek bildiğim kadarı ile buğdayın kabuğunun yapılıyor yani içine ka4istirmasan da olur

Kızlar selam.

okadar yoğunum ki giriyorum tam yazcam bişeyler çıkıyor, kurtarın beni kızlar :)

öğle menüsü;

brokoli çorba (yarım)
fırında patatesli köfte,
salata
1 kaşık barbunya
yoğurt ve ayran :)

Nedense bir iştahım açıldı. Allahtan yakınlarda sağlıksız birşey yok. 5 ceviz yedim.

[

Geri don ama hamilelik kilolarinizi vermek için hiç radyasyona maruz kalmadan da sakat doğa biliyor ve sakat diye aldırdı diyelim çok sağlıklı bir bebeğin sadece ev kazalarıyla sakat kalma riskinin yada doğum esnasında sakat kalma riskinin daha yüksek olduğunu biliyormuydun ?
Bedenin de bir canlı var birçok evin dua edip istediği şöyle ki radyoloji uzmanları hamilelikleri öğrendiğinde görev yerleri değişiyor ve uçak personellerin uçağa bir kez binmenin birçok kez USG çektirmekte eş değer olduğunu biliyormuydun
Bence çok iyi araştır vazgeçtiğin şeyin cenin olduğunu henüz bebek olmadığını inan bende biliyorum ama ilimizde onun bebek olacağını içinde hareket edeceğini doğduğunda kokusunda hayat bulacağını biliyoruz. Velev ki vazgectin pişmanlık duyacakmisin bunu iyi dusun
Arkadaşımın bebeği edward sendromluydu eşi aldırmak istedi t18 diyede gecer sonuç olarak ölü doğum gerçekleşti bebegi göstermediler ikinci hamileliğin de hep onun şüphesiyle yaşadı ben ons kiydin ya buna birşey olurda allah beni sinarsa diye
Seçilmiş gen diye birşey yok ol derse olur kal derse kalır
Dusuk yaptığında kurtaja gireceğim de genç bir erkek doktor yanıma geldi ellerimi tuttu ve dedi ki
Bebegin e zarar verecegimi dusunuyorsun ama bebeğin melek oldu biliyorsun değil mi ben ona zarar vermeyeceğim tekrar hamile kalabilen için içeriyi temizlemeliyim üzülme dedi
Resmen içimi okumuştu dün gece dusmustu bebeğim gordugun halde hala içinde gibi hissetmek tuhafti
Hassas annelik yapmıyorum yanlış anlama senin kararın ama senin bebeğin değil onlar bize emanet cennet meyveleri
Birden fazla droa gorusmeden yapma

Kimyager HAMiLeYiM yazısıni görür görmez sen zannettim,çok sevindim.
Senin hamilelik düşündüğünü bilmiyordum cnm,sana da sevindim.

Bence de acele etme.allah büyüktür vardır bir bildiği.
Şu an ben de vardır belki diye kemerimi kullanmaz oldum.hayırlısı bakalım. Yoksa en kısa surede adet olsam da rahatlasam.....

ayfer şimdi burada ezan okunuyor ve sana yemin ederim ki yazdıklarını ağlayarak okudum. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle, evlat acısıyla sınamasın inş. @perimmm07 canım ben de aslında daha çok şey yazmak isterdim sana ama zaten çok hassas olduğum bi konu olduğu için ne yazacağımı, nereden başlayacağımı bilemedim. ama ayfer benim içimden geçenlere resmen tercüman olmuş. tabi ki öncelikle bu sizin kararınız. sen radyasyon almamış olsaydın bile aldırıp aldırmamak senin bileceğin bi konu saygı duyuyorum. ama çookkk iyi düşün, sonrasında belki çok daha pişman olacağın günler yaşayabilirsin. Allah'tan (cc) dilerimki hem kendin için hem bebek için en doğru kararı verirsin.

Buna benzer örnekler çok.
Benim kızımda da 2 li testte sorun var dedi doktorlar.amniyosentez önerdiler özel muayenesi olan bi doktor parmaklarına kadar tek tek inceledi ve bi sorun yok dedi.çok sukur kızım 5 yasında ve hiç bi sorun yok.

Kimyager HAMiLeYiM yazısıni görür görmez sen zannettim,çok sevindim.
Senin hamilelik düşündüğünü bilmiyordum cnm,sana da sevindim.
keşke olabilseydim canımm ama inşallaahhh birgün o muhteşem haberi sizlere verebilirim, sizde benim bi ailem oldunuz çünkü

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına

Kimyager,inan seni tanımıyorum ama hamile olduğunu yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum....

Kızlar temizlik kışlık hazırlığı yaptım çayı yeni koyabildim az sonra geliyorum ihmal ettim bugün sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…