[
Gunaydin kizlar..
Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim..
Cok istedigim bisey oldu..HAMILEYIMMMM
ama bu donem de o kadar cok hastanedeydim ki okadar cok radyosyon aldim ki...bebegi aldirma durumumuz var..
Erigim uyeligimi simdilik dondurabilirmiyim..karar vermem lazim. Aldirirsam bebegi geri donmek istiyorum..
Geri don ama hamilelik kilolarinizi vermek için hiç radyasyona maruz kalmadan da sakat doğa biliyor ve sakat diye aldırdı diyelim çok sağlıklı bir bebeğin sadece ev kazalarıyla sakat kalma riskinin yada doğum esnasında sakat kalma riskinin daha yüksek olduğunu biliyormuydun ?
Bedenin de bir canlı var birçok evin dua edip istediği şöyle ki radyoloji uzmanları hamilelikleri öğrendiğinde görev yerleri değişiyor ve uçak personellerin uçağa bir kez binmenin birçok kez USG çektirmekte eş değer olduğunu biliyormuydun
Bence çok iyi araştır vazgeçtiğin şeyin cenin olduğunu henüz bebek olmadığını inan bende biliyorum ama ilimizde onun bebek olacağını içinde hareket edeceğini doğduğunda kokusunda hayat bulacağını biliyoruz. Velev ki vazgectin pişmanlık duyacakmisin bunu iyi dusun
Arkadaşımın bebeği edward sendromluydu eşi aldırmak istedi t18 diyede gecer sonuç olarak ölü doğum gerçekleşti bebegi göstermediler ikinci hamileliğin de hep onun şüphesiyle yaşadı ben ons kiydin ya buna birşey olurda allah beni sinarsa diye
Seçilmiş gen diye birşey yok ol derse olur kal derse kalır
Dusuk yaptığında kurtaja gireceğim de genç bir erkek doktor yanıma geldi ellerimi tuttu ve dedi ki
Bebegin e zarar verecegimi dusunuyorsun ama bebeğin melek oldu biliyorsun değil mi ben ona zarar vermeyeceğim tekrar hamile kalabilen için içeriyi temizlemeliyim üzülme dedi
Resmen içimi okumuştu dün gece dusmustu bebeğim gordugun halde hala içinde gibi hissetmek tuhafti
Hassas annelik yapmıyorum yanlış anlama senin kararın ama senin bebeğin değil onlar bize emanet cennet meyveleri
Birden fazla droa gorusmeden yapma