- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
ayran ve çubuk krakerGunaydinnn kizceler tesekkurler @erigim okukdayim ve okuln yarsi bitti nerdeyse.hicbisey yemdm.uygun bi sey bulamiyrm.tost pogaca simit biskuviler var.cook aciktm.bi oneri?lutfen.
Aferin kız hayali iple atlaTünaydin kizlarrsabah kalkildi leslie1+david kirsch pre workout yaptim toplam 35 dk yaklasik spor yaptim..ip atliycaktim aslen ama kardesim nereye koyduysa yok birazdan kahvaltimi edigcem grsrz
Gunaydin kizlar..
Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim..
Cok istedigim bisey oldu..HAMILEYIMMMM
ama bu donem de o kadar cok hastanedeydim ki okadar cok radyosyon aldim ki...bebegi aldirma durumumuz var..
Erigim uyeligimi simdilik dondurabilirmiyim..karar vermem lazim. Aldirirsam bebegi geri donmek istiyorum..
Gunaydin kizlar..
ama bu donem de o kadar cok hastanedeydim ki okadar cok radyosyon aldim ki...bebegi aldirma durumumuz var..
Erigim uyeligimi simdilik dondurabilirmiyim..karar vermem lazim. Aldirirsam bebegi geri donmek istiyorum..
Gunaydinnn kizceler tesekkurler @erigim okukdayim ve okuln yarsi bitti nerdeyse.hicbisey yemdm.uygun bi sey bulamiyrm.tost pogaca simit biskuviler var.cook aciktm.bi oneri?lutfen.
canım geçen sene midem den çok rahatsizdimm gitmediğim doktor kalmadı. Hatta endoskopi bile yaptırdım stres kaynaklı reflü dediler . Ama ben devamli karın ağrısı ve şişlik içindeydim. Yemek yesem ağrıyor aç dursa ağrıyor deliriyordum. Hiç bir ilaç kar etmedi. Sonra bu aktarım önerdiler. 80 lerden beri aktarlık yapıyormuş . Her türlü bitkiyi biliyor . Reflü için özel karışımı varmış . İçinde 40 farklı bitki varmış . Sabah ve akşam kaynatıp içiyorşun. Ağrımi bir tek bu dindirdi. Hatta tamamen iyileşti ama arada bir tekrar nuksediyor o sebeple bitkileri sakladım arqda içiyorum.Keske her girdgmde mesajda yazaydim yaa hicbi mesaji atlamadn okuyrm bilgiler aliyrm ama tamm bundan snra yaznayada agirlik veriyorummmm..bende yesilcayimi ictim uzun suredr icmemsm galiba cok degsk geldi tadi ama yinede sevdim.alpikesonsuz aktara hazrlattgm karsm dedgni merak ettim.bi oneri uzerinemi yoksa doktr tavsyesi felanmi?ben birazdan yatar malum erkenciyimm @erigim bana buradaki yardmnn yannda farkli bi konudada bi sey dansmak isterm.kuzeye uyku egitimi verdm dedn ya nasl verdn ve su anda ozellikle gece uyku duzeni nasil?
hayırlı olsun canım . Acele karar verme iyice düşünün tabii en doğru karari beraber alacaksınız . Bir kaç doktorla konuşun mutlaka . Bizim bir arkadasa da doktor zeka geriliği olma riski var aldı dedi ama aldırmadi maşallah şimdi çok tatlı ve zeki bir kızı var.Gunaydin kizlar..
hayırlı olsun inşaallah istediğin gibi olur herşeyGunaydin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?