Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eweeett @erigim o zor uyanan bendimama alsyrm ins karisik..cuma asil listeye alniyrm artik ins dimiii

kimyager1508 Aynen çok soğudu istanbul. İçim karardı valla 2 gündür (
aynen canım gündüzleride hava hep kapalı offf çok sıkıcı dün gece sortumu giyip yatmıştım üzerimizde de ince pike vardı. sonra gece ayaklarım üşümüş kalkıp çorap giydim, uzun paçalı pijamamı giyip geri yattım

Geçmiş 9lsun dilekleri için sağ olun kızlar. Bu regl dönemi m berbat geçti yarım gün iyi olsam sonrasında devamli mide ağrısı kusma ve wc . Çok kötü usumusum anlaşılan. Yazdıklarım dışında bir kase yogurt yedim. Bir de eşim e tuzlu bir şeyler al demiştim küçük poca lardan almış bir tane onlardan yedim. Bugün yine pek sağlıklı olmadı ama en azindan total de çok kalorili şeyler yemedim. D3vamli wc yi de düşünürsek birsey kalmamıştır
Benim mide rahatsızlığım vardı o nuksetti galiba. Aktara hazırladığım ot karışımı m vardı yarın sabah ona başlayayım bari tekrar o iyi geliyor.

kimyager1508 yok canım acıkmıyorum, alıştı bünyem. Limonlu su içiyorum genelde akşamları.

Aynen bende şortla yatıyordum üşüyünce bugün pijamalara geçiş yaptım :)

msj sayıları
eriğim-------------> 72
cansutr-------------> 16
ahufizar ------------->32
keskee ------------->22
reengaareenk ------------->24
judiee-------------> 35
potterhead-------------> 6
baldamlasxmelis-------------> 18
kimyager1508-------------> 44
perim007-------------> 3
elfkkk ------------->20
oskhee-------------> 2
alpikesonsuz-------------> 35
basen------------->3 bir sarı kartı vardı zaten
msj sayısı 35 in altındakiler cuma gününe kadar 35 e ulaşamazsa sarı kart alacaklar

kimyager1508 yok canım acıkmıyorum, alıştı bünyem. Limonlu su içiyorum genelde akşamları.

Aynen bende şortla yatıyordum üşüyünce bugün pijamalara geçiş yaptım :)
ben limonlu suyu denemiştim ama reflüm olduğu için midede şişlik ve ağrı yaptı. bende ayrana yada yorda limon katıyorum. ayyy ne güzel acıkmıyorsun. ben 7:30 ta yememe rağmen hafif acıktım galiba eve geçince yoğurt kürü yapıp yiyeyim bari

ay msjları saydım geldim ona göre

anaaammm benim o kadar azmıymış ben daha fazla sanıyordum

o derece bir zamanlar burdan cikmazdim menüme geceyim ben:

sabah: omlet, ceviz,peynir, domates

Aksam:4-5 kasik bulgur pilavi, 6-7 yemek kasigi salata, avuc icim kadar tavuk

suan yesil cayimi yudumluyorum erinmezsem spor yapmayi planliyorum..olmadi sabah.

İşte sorun o ben hayatta yiyemiyorum denedim ozaman midem bulanıyor her ne olursa olsun bide ben normal bir insana görede fazla tuz seviyorum şimdi biraz azalttım ama yine tuzsuz olmuyor

baharatlar kullanmaya calis...misal omlet yaparken bol pulbiber..kekik vesaire kulanabilirsin....tuz su tutar vücütta buda ödem demek ödemde gereksiz kilo biliyorum kolay degil ama en azindan deniz tuzu kullan birde..tuzun yarisini kullanmaya calis...dilin alisacak vakitle baharatlarlada denemler yap..damak tadina uygun baharatlari bulacaksin.

Keske her girdgmde mesajda yazaydim yaa hicbi mesaji atlamadn okuyrm bilgiler aliyrm ama tamm bundan snra yaznayada agirlik veriyorummmm..bende yesilcayimi ictim uzun suredr icmemsm galiba cok degsk geldi tadi ama yinede sevdim. alpikesonsuz aktara hazrlattgm karsm dedgni merak ettim.bi oneri uzerinemi yoksa doktr tavsyesi felanmi?ben birazdan yatar malum erkenciyimm @erigim bana buradaki yardmnn yannda farkli bi konudada bi sey dansmak isterm.kuzeye uyku egitimi verdm dedn ya nasl verdn ve su anda ozellikle gece uyku duzeni nasil?

anaaammm benim o kadar azmıymış ben daha fazla sanıyordum

Hshh şöyle güzel menu
canim bizimki ilk ayda 11de 01de uyuyordu akşam oluyordum tabi ben meğer uyaran cokmus saat 6da kışın hava kararmaya başlayınca uyuttum inat etmedi aslında
İlk torun olması yüzünden herkes kucakta gezdirdi kucakta uyuttu eee herkes gidince kaldım bi basıma mizirdanmasina izin verdim yorulana kadar uyutamadim yorulunca yanında pis pisla uyuttum
İnat edip yirtinmasin mizirdanmaevet ama ağlatma hayır ağlarsa al sakinleştiriri sonra tekrar dene bi noktada vazgeciyor
Tabi bunu denemek için önemli olan yakın zamanda seyahat etmemek yanı hayatında değişiklik olmamalı düzeni bozulmaması bakıcı bakan kişi vs
Aslnda benim hatam çok gezdik gündüz uykusu boşa gitti tatillerde fakat gece uykusu iyi en gec 8:30da uyur sabaha kadar emmek için uyanıyor sabahta belli olmuyor en erken 6en geç 8:30da ayakta
İstersen bebekyapimbakimonarim diye blok çar orda uyku eğitimi diye arat çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…