- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
aynen canım gündüzleride hava hep kapalı offf çok sıkıcı
canım çok erken yiyorsun yaa sonra acıkmıyor musun?Bugün kü akşam yemeğim. 5 buçukta yedim.
ben limonlu suyu denemiştim ama reflüm olduğu için midede şişlik ve ağrı yaptı. bende ayrana yada yorda limon katıyorum. ayyy ne güzel acıkmıyorsun. ben 7:30 ta yememe rağmen hafif acıktım galibakimyager1508 yok canım acıkmıyorum, alıştı bünyem. Limonlu su içiyorum genelde akşamları.
Aynen bende şortla yatıyordum üşüyünce bugün pijamalara geçiş yaptım :)
msj sayıları
eriğim-------------> 72
cansutr-------------> 16
ahufizar ------------->32
keskee ------------->22
reengaareenk ------------->24
judiee-------------> 35
potterhead-------------> 6
baldamlasxmelis-------------> 18
kimyager1508-------------> 44
perim007-------------> 3
elfkkk ------------->20
oskhee-------------> 2
alpikesonsuz-------------> 35
basen------------->3bir sarı kartı vardı zaten
msj sayısı 35 in altındakiler cuma gününe kadar 35 e ulaşamazsa sarı kart alacaklar
ay msjları saydım geldim ona göre
msj sayıları
eriğim-------------> 72
cansutr-------------> 16
ahufizar ------------->32
keskee ------------->22
reengaareenk ------------->24
judiee-------------> 35
potterhead-------------> 6
baldamlasxmelis-------------> 18
kimyager1508-------------> 44
perim007-------------> 3
elfkkk ------------->20
oskhee-------------> 2
alpikesonsuz-------------> 35
basen------------->3bir sarı kartı vardı zaten
msj sayısı 35 in altındakiler cuma gününe kadar 35 e ulaşamazsa sarı kart alacaklar
İşte sorun o ben hayatta yiyemiyorum denedim ozaman midem bulanıyor her ne olursa olsun bide ben normal bir insana görede fazla tuz seviyorum şimdi biraz azalttım ama yine tuzsuz olmuyor
anaaammm benim o kadar azmıymış ben daha fazla sanıyordum
Hshh şöyle güzel menuo derece bir zamanlar burdan cikmazdim menüme geceyim ben:
sabah: omlet, ceviz,peynir, domates
Aksam:4-5 kasik bulgur pilavi, 6-7 yemek kasigi salata, avuc icim kadar tavuk
suan yesil cayimi yudumluyorumerinmezsem spor yapmayi planliyorum..olmadi sabah.
canim bizimki ilk ayda 11de 01de uyuyordu akşam oluyordum tabi ben meğer uyaran cokmus saat 6da kışın hava kararmaya başlayınca uyuttum inat etmedi aslındaKeske her girdgmde mesajda yazaydim yaa hicbi mesaji atlamadn okuyrm bilgiler aliyrm ama tamm bundan snra yaznayada agirlik veriyorummmm..bende yesilcayimi ictim uzun suredr icmemsm galiba cok degsk geldi tadi ama yinede sevdim.alpikesonsuz aktara hazrlattgm karsm dedgni merak ettim.bi oneri uzerinemi yoksa doktr tavsyesi felanmi?ben birazdan yatar malum erkenciyimm @erigim bana buradaki yardmnn yannda farkli bi konudada bi sey dansmak isterm.kuzeye uyku egitimi verdm dedn ya nasl verdn ve su anda ozellikle gece uyku duzeni nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?