Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
Süt ve bir kk peynir bir dilim ekmek
Öğle ayran yarım kaşarlı simit normalden de küçüktü 1/3felan eder heralde

Eve gelince de bir kase yoğurt 2yk mercimekli patlıcan 5leblebi bir küçük elma

Kızmıyorum da kırılmıyorum da sadece açıklama yapmak istedim. Benim diyet stilim böyle , 1 mayıstan beri ciddi bi emek veriyorum çünkü. Birbirimize destek verelim ama sorgulayarak değil , diyette en önemli şey motivasyon çünkü. Herkesin farklı motive olma tarzı vardır, farkında olmadan iyilik yapmaya çalışırken kimsenin motivasyonunu düşürmeyelim.

Çok erken kalktığım için ve malesef hazırlanma sürem az olduğu için zorluk yaşıyorum, kalkamıyorum çünkü :) , hergün servise yetişme sorunu yaşıyorum çünkü

Bugünkü menu
Sabah
2 dilim ekmek ile 5 ince dilim sucuk tan tost yanına bir domates
Öğle bir muz üç kaşık müsli ve yarım çay bardağı kadar süt
Aksam suan için yok gibi. Yine midem kötü ogurup duruyorum ne yesem bilemedim. Şuan hersey gozeme çok itici geliyor bir şeyler yersem yazarım kızlar .

Bugünkü menu
Sabah
Aksam suan için yok gibi. Yine midem kötü ogurup duruyorum ne yesem bilemedim. Şuan hersey gozeme çok itici geliyor bir şeyler yersem yazarım kızlar .
ayyyy bu mideleri ne yapıcaz biz yaaaa, bende 4 gün ne çektim :KK43: şükür bugün çok daha iyiyim. sadece arada bi yokluyor. ama mideni boş bırakırsan inan daha kötü oluyor. tecrübeyle sabit. arada ufak ufak bişeyler atıştır. patates haşlayıp yoğurtla yiyebilirsin mesela

Bide insan belli bir zamandan sonra azmini kaybediyor bayramda vesile oldu gibi bikere bozunca kolay toparlanmıyor insan kendimden biliyorum. Şınav normal şınavı sadece 5 tane çekebiliyorum :KK70: bayanlar için dizin üstünde çekiyorum ozaman bunun dışında bir 50 şınav daha çekerim
Olur o zaman
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum ben tuzu çok seviyorum tuzsuz hiç birşey yiyemiyorum tuzun etkisi ne kilo vermede
Su topluyor vücut canım surekki şişlik hissi
süper bi fikirrr :KK70: benim eşimde kendisi alır hep. hatta akşam halley yemiş hani şu 8'li büyük paket oluyor ya mutfak masasının üzerinde duruyordu. bugün gittim geldim gözüme çarptı en sonunda dolaba koydum. yoksa yerdim kesin 1-2 tane. ayyyy çokta severim ağzım sulandı :KK53:
Sorma önlü o önlü bizimki de son ikiyi yedi dün bugünde probis almış sadece başka abur cubur yok hayret
İşte sorun o ben hayatta yiyemiyorum denedim ozaman midem bulanıyor her ne olursa olsun bide ben normal bir insana görede fazla tuz seviyorum şimdi biraz azalttım ama yine tuzsuz olmuyor
Kaya tuzu kullan canım
Aynen kimyager25 kimyager25 sen olmasaydın ne yapardım ki ben? :oops:
Nerelerdesin kız :(
Sabah
Süt ve bir kk peynir bir dilim ekmek
Öğle ayran yarım kaşarlı simit normalden de küçüktü 1/3felan eder heralde

Eve gelince de bir kase yoğurt 2yk mercimekli patlıcan 5leblebi bir küçük elma
Akşam telafi etmissin simidi
Kızmıyorum da kırılmıyorum da sadece açıklama yapmak istedim. Benim diyet stilim böyle , 1 mayıstan beri ciddi bi emek veriyorum çünkü. Birbirimize destek verelim ama sorgulayarak değil , diyette en önemli şey motivasyon çünkü. Herkesin farklı motive olma tarzı vardır, farkında olmadan iyilik yapmaya çalışırken kimsenin motivasyonunu düşürmeyelim.

Çok erken kalktığım için ve malesef hazırlanma sürem az olduğu için zorluk yaşıyorum, kalkamıyorum çünkü :) , hergün servise yetişme sorunu yaşıyorum çünkü
Valla verin telefonları biz su kalkamayanlari uyaralim malum biz 6da kalkiyoz kuzey efendi sayesinde :KK23:
Bugünkü menu
Sabah
noluyor kızlar size nedir bu bulantıları :KK22:

Bugünkü menu
Sabah
Geçmiş olsun. Bencede bişeyler yemeye çalış bulantını bastıracak şeyler yoksa daha kötüde olabilir tabi bu bünyeden bünyeye değişir. Sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin

birden kesme canım zaten. benim ablamda çok tuzlu yer mesela ama zayıftır. o birazda bünye ile alakalı zanırım. zamana yayarak azaltmaya çalış sadece
Deniyeceğim umarım alışırım. Ama aslında biyandada düşünce ben psikolojik olarak yiyemem dediğim içinde yiyemiyor olabilirim.kendime yeni bir düzünen getiriyorum ve tuzsuzda yiyebilirim yemekleri ben

kızlar istanbulda hava çok soğudu buuzzzz gibiiii, yada ben çok üşüyorumm. birde bugün spordan sonra duş alıp saçlarımı öylece topuz yapıp işe geldim. saçlarım hala ıslakk :KK43:
bugünkü yeme işimide bitirdim hemen menümü yazayım. yorumlarınızı bekliyorum;

kahvaltı saat 11:30 - foto göndermiştim.
ara 14:30 - büyük 1,5 bardak limonlu, pul biberli, maden suyu ile yapılmış ayran
ara 16:30 4 tane eti form bisküvi 2 fincan şekersiz çay
akşam 18:45 2 kepçe sebze çorbası, 1,5 fırında tavuk baget, salata, 4-5 ince dilim kavun
daha bişey yemem sadece çay içerim. içim ısınsın :KK64:

kızlar istanbulda hava çok soğudu buuzzzz gibiiii, yada ben çok üşüyorumm. birde bugün spordan sonra duş alıp saçlarımı öylece topuz yapıp işe geldim. saçlarım hala ıslakk :KK43:
bugünkü yeme işimide bitirdim hemen menümü yazayım. yorumlarınızı bekliyorum;

kahvaltı saat 11:30 - foto göndermiştim.
ara 14:30 - büyük 1,5 bardak limonlu, pul biberli, maden suyu ile yapılmış ayran
ara 16:30 4 tane eti form bisküvi 2 fincan şekersiz çay
akşam 18:45 2 kepçe sebze çorbası, 1,5 fırında tavuk baget, salata, 4-5 ince dilim kavun
daha bişey yemem sadece çay içerim. içim ısınsın :KK64:

bence sorun yok ama meyveyi mümkün mertebe aksama birakmamaya calis..iyisin deryacim iyisin :rolleyes::KK66:

Saat 6 da yedim akşam yemeğimi.
Yoğurt, salaya, maydonoz, cacık, kremalı olduğu için 3 kaşık çorba, 3 kaşık kuru fasülye

Ben salatada yağ, tuz sevmiyorum. Nar ekşisi döküyorum bol bol. Acaba bir zararı olur mu ki?

Back