Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Erigim evet fazla gibi gelebilir ama benim diyet listemde her şey var.az yemek koşuluyla.bi de incirler o kadar küçüktü ki minik bütün fındıklı çikolatalarin büyüklüğünde. (Diyette yaptığım benzetmeye bakın)
Ekmek fazla oldu.hatta kaymak+bal da.kendime ceza verdim ara yapmadım.kaymagi kendim aldım süt ağırlıklıydı.
Benim bu kadar küçük kacamaklarimi görmezden gelsen. benim kaçamak diye adlandirdigim bildiğin TİKA basa yemek olur.

Evet en önemlisi düşünmemek. Benim dusunmedigim ay oldu kızım

Ben de icemezdim.ama caykur un küçük yeşil çay kutuları var,demleme.tomurcuk kutularında oluyor.kokusu çok hoş tavsiye ederim.

Güzel fikir

@erigim hangi günden itibaren menüleri kontrol etmem gerekti unutmam unuturmuyum hic tarihleri verde bir göz atayim

Onu demledim zaten ama çok acı oldu içemedim. Birde limon ve tarçın atıp demleyeyom belki daha iyi olur.
Erigim bende zaten düşük tansiyon bar o sebeple bitki çayları na çok yüklenmeyi sevmiyorum günde bir bardak en fazla . B8rde bitki çayları da zararliymis . Böbrekler i yoruyormus. Ve vücudun elektrolit dengesini BozuyorMuş. Ben zaten çok tuzsuz yerim sekerde Nerede ise sıfır tüketimi m . Acaba o sebeple mi arqda canım çikolata çekiyor. Ben her gün bir meyve yemeye başlayayım en iyisi . Bu sıralar meyveyi çok aksattim .

Bak baktika başa yemek mi ama miktarlara dikkat et kilon çok yok sporla kurtariyirsun ama miktarlara dikkat gorurum valla alırım ifadenin böyle: D
@erigim hangi günden itibaren menüleri kontrol etmem gerekti unutmam unuturmuyum hic tarihleri verde bir göz atayim
ptesiden cumaya kadar takip et

Aynen meyveyide tek tüketme bi çay bardağı süt yada bir bardak ayranla ye

kızlar sporumuda yaptım. 2 mile leslie ve 100 mekik. saçma sapan pazartesinden bu yana +500 gr çıkan tartıyı 64 lü bi rakam çıkarmam lazımmmm, yaww 2 günde neyin nesi bu +500 menülerimi de paylaşıyorum. sizce neden olmuş olabilir?

Spor sonrasi limonlu, pul biberli, maden suyu ile yapilmis ayran soğuk soğuk çok iyi gidiyor kesinlikle tavsiye ederim ben 1.5 buyuk bardak ictim

Eklentiler

• IMG_20150930_143025.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 29
Haklısın tabi herkesin kendi vicdanıyla alakalı ben buraya yalandan yaptım diyemiyorum evet desem siz inanacaksınız ama ben kendimi kandırmış olacağım ve ben diyeti kendim için yapıyorum. Mesela dün 100 mekik yerine yarım saat dans ettim ve biara 1 ceviz ve 1 antep fıstığı yemiştim akşam rahat bile uyuyamadım burda yazmadığım için okuldada yazmayı unuttum yeni aklıma geldi. belki sen sıksan bukadar rahat söyleyemeyiz yediğimiz cızları ama sende gerçekten çok anlayışlı davranıyorsun diğer takım kaptanları resmen sıkı yönetim yapıyolar en ufak şeyde ceza

Sabah 7.00 2 dilim kepekli ekmeğin arasına 5-6 dilim sucuk koydum ama ince
10.30 1 cappuccino vanilyalı ve yarım elma
Saat 14.30 da eve geldim açlıktan gözüm döndü resmen hemen kendime bi tabak hazırladım ve çok canım tatlı çekti bende biraz helva ve reçel yedim resim atacağım
Akşama da bir tane haşlanmış mısır
Akşam 50 mekik ve 25 şınav çekerim helvadan dolayı istersen kaptanım başka bir ceza daha var ama çikolatadan sa helve daha iyidir diye düşündüm

Eklentiler

• image.jpeg
    144,2 KB · Görüntüleme: 45

biz böyle degildik her zaman ilk ucteyiz takımlar arası ama bu bayram bizi mahvetti cuma herkesi göreceğiz bakalım
Sınav çekebiliyorsun sınav tercihim çoğu kası çalıştırıyor tabi bu extra olarak sporunun dışında

Yazmayı unutmuşum reçelin hepsini yemedim yarısın yedim ekmeğide 1 buçuk yedim

Bide insan belli bir zamandan sonra azmini kaybediyor bayramda vesile oldu gibi bikere bozunca kolay toparlanmıyor insan kendimden biliyorum. Şınav normal şınavı sadece 5 tane çekebiliyorum bayanlar için dizin üstünde çekiyorum ozaman bunun dışında bir 50 şınav daha çekerim

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum ben tuzu çok seviyorum tuzsuz hiç birşey yiyemiyorum tuzun etkisi ne kilo vermede

Alis verişe geldim ve hiç abur cubur almayacağım çok istiyorsa eşim canı isteyince gitsin alsın onada üşenir almaz zaten

süper bi fikirrr benim eşimde kendisi alır hep. hatta akşam halley yemiş hani şu 8'li büyük paket oluyor ya mutfak masasının üzerinde duruyordu. bugün gittim geldim gözüme çarptı en sonunda dolaba koydum. yoksa yerdim kesin 1-2 tane. ayyyy çokta severim ağzım sulandı

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum ben tuzu çok seviyorum tuzsuz hiç birşey yiyemiyorum tuzun etkisi ne kilo vermede
canım çok fazla kullanmamaya çalış. bende ilk öyleydim. ama zamanla tuzsuz yiyebileceğin seyler oluyor. mesela ben yumurtayı hayatta tuzsuz yiyemem ama o zamanda domates salatama falan tuz atmıyorum. haşlanmış mısır yiyorsun ya tuz atma mesela, yada haşlanmış patatese de atma. bunu yiyeceklerde deneye deneye öğrenebilirsin. tuz vücudumuzda suyu tutar. dolayısıyla ödem yapar.

İşte sorun o ben hayatta yiyemiyorum denedim ozaman midem bulanıyor her ne olursa olsun bide ben normal bir insana görede fazla tuz seviyorum şimdi biraz azalttım ama yine tuzsuz olmuyor

İşte sorun o ben hayatta yiyemiyorum denedim ozaman midem bulanıyor her ne olursa olsun bide ben normal bir insana görede fazla tuz seviyorum şimdi biraz azalttım ama yine tuzsuz olmuyor
birden kesme canım zaten. benim ablamda çok tuzlu yer mesela ama zayıftır. o birazda bünye ile alakalı zanırım. zamana yayarak azaltmaya çalış sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…