- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Erigim evet fazla gibi gelebilir ama benim diyet listemde her şey var.az yemek koşuluyla.bi de incirler o kadar küçüktü ki minik bütün fındıklı çikolatalarin büyüklüğünde. (Diyette yaptığım benzetmeye bakın)Hayırdır canım bi doktora gitsen
Cok doğru söylüyorsun deryacim
Sabah ki ekmek çok fazla incir çok fazla hiç diyet menüsü değil
Hepinize enerji vercem ben az kaldı
Derya kesin git dra
Muzla kurtarmissin kartını yukletmemde iyi olmuş en kötü yemek abur cuburdan iyidir canim
cansucum artidasin ama bi suru kaçamak var ve inan telafi etmemiştir o hareket etse akşama kadar oğlumun peşinde ben iğne ipliğe dönerdim hemde akşam yemissin son ver bi daha kaçamak gormeyecegim karatayla harfi harfine uy daha öncede dedim karatay kaçamak affetmez 76lardan 79lara çıktın bi haftada hala yiyorsun
Evet en önemlisi düşünmemek. Benim dusunmedigim ay oldu kızımEvet canim düzenlidir. Sadece ameliyat öncesi 2 ay 40 günde oldum. Ameliyat sonrasi eski duzenime döndüm. 31-33 günde bir. Bu ay bakalim nolucak? Ameliyattan sonra ovu trstlerinide biraktim takip etmiyorum. Birkaç ay rahat takilayim stres yapayayim diye.
Ben de icemezdim.ama caykur un küçük yeşil çay kutuları var,demleme.tomurcuk kutularında oluyor.kokusu çok hoş tavsiye ederim.Günaydın kizlar. Bayagi sohbetler yapılmış geç kalmışım ..
Kizlar sabah dayanamayıp tartıldim 79.9 çıktı .çok mutlu oldum. İnşallah cumaya kadar biraz daha gidecek.
Sabah kahvaltı m
2 dilim ekmek içi alınmış 5 ince dilim sucuk ile tost yaptım yanına bir domates ve şekersiz çay.
Kızlar birde fikir soracağım. Ben yeşil çayı sevmiyorum dün poşet olanını değil normal toz olanını çay gibi demleyip içelim dedim onuda içemedim.
Artık pes ettim ben yeşil çay icemiyorum . Metabolizma hızlandırmak için onereceginiz başka bir ürün var mı.
Diyet konusunda bende biraz gevşek davranıyorum erigim kabul. Ama diet ten çabuk sıkılıyorum. Hatta diet mevzu olunca normalde canımın isteneyecegi şeyleri bile yiyorum. Bunu aşmak için aslında en iyisi o kelimeyi söylememek. Sağlıklı beslenmek daha akıllıca.
Ünlü bir doktorun söz u " NE YEDİĞİNİ Z DEĞİL NE KADAR YEDİĞİNİZ ÖNEMLİDİR. " bence devamli kafada yesem mi yemesem mi diye cevirmektense tadımlık yemek daha sağlıklı. Herkes kendi sinirini bilir hepimiz kendimize dikkat edelim . Yemeğe değil harekete yogunlasalim . Bence hepimiz bu işi basaracagiz sadece sabır ve inançla yola devam etmek lazım.
Güzel fikirKaptanım sen çok anlayışlısın ben diğer gruplra bakıyorum çok katılar biraz sıkman gerekiyor bizleri en küçük cızda ceza ver ve kilo verenlerede hafta bir öğün izin olsun en çok kilo verenede iki öğün gibi yeni değişiklikler yapalım yada iki kişilik gruplar yapıp o iki kişi bir birni kontrol edipcuma günü en çok kilo veren ödül veremeyende ceza gibi
Onu demledim zaten ama çok acı oldu içemedim. Birde limon ve tarçın atıp demleyeyom belki daha iyi olur.Erigim evet fazla gibi gelebilir ama benim diyet listemde her şey var.az yemek koşuluyla.bi de incirler o kadar küçüktü ki minik bütün fındıklı çikolatalarin büyüklüğünde. (Diyette yaptığım benzetmeye bakın)
Ekmek fazla oldu.hatta kaymak+bal da.kendime ceza verdim ara yapmadım.kaymagi kendim aldım süt ağırlıklıydı.
Benim bu kadar küçük kacamaklarimi görmezden gelsen.benim kaçamak diye adlandirdigim bildiğin TİKA basa yemek olur.
Evet en önemlisi düşünmemek. Benim dusunmedigim ay oldu kızım
Ben de icemezdim.ama caykur un küçük yeşil çay kutuları var,demleme.tomurcuk kutularında oluyor.kokusu çok hoş tavsiye ederim.
Güzel fikir
Bak baktika başa yemek mi ama miktarlara dikkat et kilon çok yok sporla kurtariyirsun ama miktarlara dikkat gorurum valla alırım ifadenin böyle: DErigim evet fazla gibi gelebilir ama benim diyet listemde her şey var.az yemek koşuluyla.bi de incirler o kadar küçüktü ki minik bütün fındıklı çikolatalarin büyüklüğünde. (Diyette yaptığım benzetmeye bakın)
Ekmek fazla oldu.hatta kaymak+bal da.kendime ceza verdim ara yapmadım.kaymagi kendim aldım süt ağırlıklıydı.
Benim bu kadar küçük kacamaklarimi görmezden gelsen.benim kaçamak diye adlandirdigim bildiğin TİKA basa yemek olur.
Evet en önemlisi düşünmemek. Benim dusunmedigim ay oldu kızım
Ben de icemezdim.ama caykur un küçük yeşil çay kutuları var,demleme.tomurcuk kutularında oluyor.kokusu çok hoş tavsiye ederim.
Güzel fikir
ptesiden cumaya kadar takip et@erigim hangi günden itibaren menüleri kontrol etmem gerektiunutmam unuturmuyum hic tarihleri verde bir göz atayim
Aynen meyveyide tek tüketme bi çay bardağı süt yada bir bardak ayranla yeOnu demledim zaten ama çok acı oldu içemedim. Birde limon ve tarçın atıp demleyeyom belki daha iyi olur.
Erigim bende zaten düşük tansiyon bar o sebeple bitki çayları na çok yüklenmeyi sevmiyorum günde bir bardak en fazla . B8rde bitki çayları da zararliymis . Böbrekler i yoruyormus. Ve vücudun elektrolit dengesini BozuyorMuş. Ben zaten çok tuzsuz yerim sekerde Nerede ise sıfır tüketimi m . Acaba o sebeple mi arqda canım çikolata çekiyor. Ben her gün bir meyve yemeye başlayayım en iyisi . Bu sıralar meyveyi çok aksattim .
Afiyet olsunÖğle yemeğim 1 porsiyon köfte 1 büyük ayran
Haklısın tabi herkesin kendi vicdanıyla alakalı ben buraya yalandan yaptım diyemiyorum evet desem siz inanacaksınız ama ben kendimi kandırmış olacağım ve ben diyeti kendim için yapıyorum. Mesela dün 100 mekik yerine yarım saat dans ettim ve biara 1 ceviz ve 1 antep fıstığı yemiştim akşam rahat bile uyuyamadım burda yazmadığım için okuldada yazmayı unuttum yeni aklıma geldi. belki sen sıksan bukadar rahat söyleyemeyiz yediğimiz cızları ama sende gerçekten çok anlayışlı davranıyorsun diğer takım kaptanları resmen sıkı yönetim yapıyolar en ufak şeyde cezaOo bravo gidiyor bak
Narcicegi diye geçiyor hisbikus çok faydalı fakat bu çayda dahil tüm bitki çayları tansiyon dusuklugu yapıyor böyle sorunumuz varsa icmeyin hamile kalmak isteyenler zaten icmesin
canim ceza veriyoruzama iş kendinde biter kişinin yapmadan da yaptım der yediğini de yazmaz bu güven meselesi ben kimseyi incitmeden inceltme taraftariyim evet bazen su istimal ediliyor çok üzülüyorum herkes kendi kaderinin demircisidir ben ateşi veriyorum siz ondan kendinizi isleyeceksiniZ
Haklısın tabi herkesin kendi vicdanıyla alakalı ben buraya yalandan yaptım diyemiyorum evet desem siz inanacaksınız ama ben kendimi kandırmış olacağım ve ben diyeti kendim için yapıyorum. Mesela dün 100 mekik yerine yarım saat dans ettim ve biara 1 ceviz ve 1 antep fıstığı yemiştim akşam rahat bile uyuyamadım burda yazmadığım için okuldada yazmayı unuttum yeni aklıma geldi. belki sen sıksan bukadar rahat söyleyemeyiz yediğimiz cızları ama sende gerçekten çok anlayışlı davranıyorsun diğer takım kaptanları resmen sıkı yönetim yapıyolar en ufak şeyde ceza
biz böyle degildik her zaman ilk ucteyiz takımlar arası ama bu bayram bizi mahvetti cuma herkesi göreceğiz bakalımSabah 7.00 2 dilim kepekli ekmeğin arasına 5-6 dilim sucuk koydum ama ince
10.30 1 cappuccino vanilyalı ve yarım elma
Saat 14.30 da eve geldim açlıktan gözüm döndü resmen hemen kendime bi tabak hazırladım ve çok canım tatlı çekti bende biraz helva ve reçel yedimresim atacağım
Akşama da bir tane haşlanmış mısır
Akşam 50 mekik ve 25 şınav çekerim helvadan dolayı istersen kaptanım başka bir ceza daha var ama çikolatadan sa helve daha iyidir diye düşündüm
Yazmayı unutmuşum reçelin hepsini yemedim yarısın yedim ekmeğide 1 buçuk yedimSabah 7.00 2 dilim kepekli ekmeğin arasına 5-6 dilim sucuk koydum ama ince
10.30 1 cappuccino vanilyalı ve yarım elma
Saat 14.30 da eve geldim açlıktan gözüm döndü resmen hemen kendime bi tabak hazırladım ve çok canım tatlı çekti bende biraz helva ve reçel yedimresim atacağım
Akşama da bir tane haşlanmış mısır
Akşam 50 mekik ve 25 şınav çekerim helvadan dolayı istersen kaptanım başka bir ceza daha var ama çikolatadan sa helve daha iyidir diye düşündüm
Bide insan belli bir zamandan sonra azmini kaybediyor bayramda vesile oldu gibi bikere bozunca kolay toparlanmıyor insan kendimden biliyorum. Şınav normal şınavı sadece 5 tane çekebiliyorumbiz böyle degildik her zaman ilk ucteyiz takımlar arası ama bu bayram bizi mahvetti cuma herkesi göreceğiz bakalım
Sınav çekebiliyorsun sınav tercihim çoğu kası çalıştırıyor tabi bu extra olarak sporunun dışında
Alis verişe geldim ve hiç abur cubur almayacağım çok istiyorsa eşim canı isteyince gitsin alsın onada üşenir almaz zaten
canım çok fazla kullanmamaya çalış. bende ilk öyleydim. ama zamanla tuzsuz yiyebileceğin seyler oluyor. mesela ben yumurtayı hayatta tuzsuz yiyemem ama o zamanda domates salatama falan tuz atmıyorum. haşlanmış mısır yiyorsun ya tuz atma mesela, yada haşlanmış patatese de atma. bunu yiyeceklerde deneye deneye öğrenebilirsin. tuz vücudumuzda suyu tutar. dolayısıyla ödem yapar.Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum ben tuzu çok seviyorum tuzsuz hiç birşey yiyemiyorum tuzun etkisi ne kilo vermede
İşte sorun o ben hayatta yiyemiyorum denedim ozaman midem bulanıyor her ne olursa olsun bide ben normal bir insana görede fazla tuz seviyorum şimdi biraz azalttım ama yine tuzsuz olmuyorcanım çok fazla kullanmamaya çalış. bende ilk öyleydim. ama zamanla tuzsuz yiyebileceğin seyler oluyor. mesela ben yumurtayı hayatta tuzsuz yiyemem ama o zamanda domates salatama falan tuz atmıyorum. haşlanmış mısır yiyorsun ya tuz atma mesela, yada haşlanmış patatese de atma. bunu yiyeceklerde deneye deneye öğrenebilirsin. tuz vücudumuzda suyu tutar. dolayısıyla ödem yapar.
birden kesme canım zaten. benim ablamda çok tuzlu yer mesela ama zayıftır. o birazda bünye ile alakalı zanırım. zamana yayarak azaltmaya çalış sadeceİşte sorun o ben hayatta yiyemiyorum denedim ozaman midem bulanıyor her ne olursa olsun bide ben normal bir insana görede fazla tuz seviyorum şimdi biraz azalttım ama yine tuzsuz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?