- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Yazıyorum cnm,o an aklımda olanları yazdım sadeceTakvim tutsana canim. Ben öyle yapiyorum
Senin adetlerin düzenli mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıyorum cnm,o an aklımda olanları yazdım sadeceTakvim tutsana canim. Ben öyle yapiyorum
Hayırdır canım bi doktora gitsenbende bugünkü menümü paylaşayım;
sabah büyük bardaktan biraz az limon-maydanoz suyu
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 közlenmiş biber, peynir, 6 zeytin, 2 dilim ekmek
ara 2 mısır patlağı, 2 kemalpaşa tatlısı ufak boy, 1 sütlü nescafe,
akşam 2 kepçe domates çorbası, 100 gr yoğurt, domates, salata, biber, çeyrek soğan, 1 diilimden az ekmek
havalar soğunca çok su içemiyorum ben yaaa1 lt ancak içmişimdir. mide bulantım biraz azaldı. şimdi işlerde yok leslie 3 mil yapmayı planlıyorum.
Cok doğru söylüyorsun deryacimkızlar yaaa topikçe kendimizi biraz salmış durumdayız sankihadiiii toparlayalım kendimizi, bayramda geçti gitti, cumaya da az kaldı ve bu hafta yüzdelerimiz 2 ye bölünecek. ben kendimce dikkat edip kaçamak yapmamaya çalışıyorum hatta spor yapamadığım için bile vicdan azabı duyuyorum ama maaşaalllaahhhh topikçe kaçamaklar almış başını gidiyor
bu şekilde sizin menüleri okudukça bende nefsime yenik düşmekten korkuyorum ve bugün zaten 2 tane tatlı yedim. ama akşamı onun için çok hafif tutmaya çalıştım ve şuan karnım hala aç ama yemicem.
@erigim sevgili kaptanımız benim fikrim bi kaç hafta tekrar eski motivasyonumuza kavuşana kadar işi sıkı tutalım. cezalar verelim mesela, ve menü paylaşımının tablosu yapılıyordu önceden şimdi yapılmıyor. tekrardan yapalım ve katılımı max. düzeyde yapalım.
kendimizi toplayalım kızçeler, sizler neler düşünüyorsunuz?![]()
Sabah ki ekmek çok fazla incir çok fazla hiç diyet menüsü değilTamam ins kaptan.
Eki Görüntüle 1642715 Bu arada bugün benim regl günüm. Ama düzensiz olduğu için ne zaman olur bilmiyorum
Hepinize enerji vercem ben az kaldıyok o zaten normalde de bir anda canım çekiverdi yedim öğle arası da ders çalışıyordum azcık enerji versin diye
Derya kesin git dra3 mile yapamadım, yine mide bulantım başladı, başım döndü, 2 mili biraz geçince 15. dk da bıraktım. eve gidincen de yatmadan biraz mekik çekerim.
Muzla kurtarmissin kartını yukletmemde iyi olmuş en kötü yemek abur cuburdan iyidir canimEvet bencede cezalar daha ağır olsun. Benimde bu hafta pek iştahım yok ama haftaya yemekhanelerde kendimi tutamamaktan korkuyorum. Şu an ne spor yapcağımı da bulamadım daha. Vakit bulunca spor salonlarıyla görüşmeye gidicem inşAllah.
Bu gün çok giremedim kusura bakmayın ama yazdıklarımı yedim sadece. Onlar haricinde akşam sekizbuçukta canım çok tatlı istedi 1 muz yedim. Eşyalarımı yerleştirmeyi bitirdim. Yemekhaneyeden 1 aylık dolum yaptırdım acıkınca abur cubura saldırmamak için. Yoğurt, yumurta, yumurta haşlama makinesi, maydonoz, domates ve tam buğday ekmeğimi de aldım yurtta sağlıksız şeyler yememek için. Abur cubur bölümüne bile gitmedim,. Ekiden ordan çıkmazdım. Kendime şaşırdım(maşAllah)
Yarın full dersim var. Vakit bulabilirsem girerim. Sizde artık şu abur cuburlara son verin lütfen.
cansucum artidasin ama bi suru kaçamak var ve inan telafi etmemiştir o hareket etse akşama kadar oğlumun peşinde ben iğne ipliğe dönerdim hemde akşam yemissin son ver bi daha kaçamak gormeyecegim karatayla harfi harfine uy daha öncede dedim karatay kaçamak affetmez 76lardan 79lara çıktın bi haftada hala yiyorsunIyi geceler kizlararkadasimi agirladim ve taabiiki birseyler hazirladim..bugünkü menüme geceyim ben..
sabah 12:00: menemen, peynir, ceviz
aksam: 20:15 gibi: 2 parca tavuk pirzola( kendi yagi ile pisti kizartma degil yani)...
3-4 kasik bulgur pilavi.....sonrasinda biraz salata..
1 ufak pogca, 2 tatli kurabiye (ilk kez yaptigim icin tadina bakma amacli,2 ciyi arkadasim getirdi mecbur baktim tadina) yaninda, 1 dilim elmali kek2 bardak sekersiz cay, 1,5 avuc cekirdek.
evet kacamagim var ama...2 kurabiye cesidi, 1 kek...pogca..yemekleri hazirla evi topla sil...kahvaltidan sonra hic oturmadim sürekli ayaktaydim ondan ziyani yok sanirim
normalde..ben keki hazirlarken...hamurundan yerdimm...pogca cikar cikmaz 1 tanesini tadina bakayim diye yerdim...kurabiyedede tadimlik diye 2-3 tane yerdim eskiden + servis edildigindede yerdimbu aliskanligimi biraktim artik gercekten oturup yemek vakti oldugunda yiyorum...kacak göcek yemek yemiyorum...önemli olan eski kaliplara düsmemek..aliskanliklarimizi...huyumuzu suyumuzu yeme konusunda degistirmekten geciyor bu zayiflama olayi...artan kurabiyeleri...kutuya hapsettim gözümün görmeyecegi yere attim...göz görmezse gönül katlanir
uyuya kaldigim icin spor yapamadimama yarin telafi ederim umarim yediklerim size cok gelmemistir
![]()
Ben diyetteyken Annem karbonhydrat yemeye zorladiginda ben (temsili)
Sporunu yaptin mi diye soruldugunda ben
Sabah görüsmek dilegiyle öpüldünüz![]()
Iyi geceler kizlararkadasimi agirladim ve taabiiki birseyler hazirladim..bugünkü menüme geceyim ben..
sabah 12:00: menemen, peynir, ceviz
aksam: 20:15 gibi: 2 parca tavuk pirzola( kendi yagi ile pisti kizartma degil yani)...
3-4 kasik bulgur pilavi.....sonrasinda biraz salata..
1 ufak pogca, 2 tatli kurabiye (ilk kez yaptigim icin tadina bakma amacli,2 ciyi arkadasim getirdi mecbur baktim tadina) yaninda, 1 dilim elmali kek2 bardak sekersiz cay, 1,5 avuc cekirdek.
evet kacamagim var ama...2 kurabiye cesidi, 1 kek...pogca..yemekleri hazirla evi topla sil...kahvaltidan sonra hic oturmadim sürekli ayaktaydim ondan ziyani yok sanirim
normalde..ben keki hazirlarken...hamurundan yerdimm...pogca cikar cikmaz 1 tanesini tadina bakayim diye yerdim...kurabiyedede tadimlik diye 2-3 tane yerdim eskiden + servis edildigindede yerdimbu aliskanligimi biraktim artik gercekten oturup yemek vakti oldugunda yiyorum...kacak göcek yemek yemiyorum...önemli olan eski kaliplara düsmemek..aliskanliklarimizi...huyumuzu suyumuzu yeme konusunda degistirmekten geciyor bu zayiflama olayi...artan kurabiyeleri...kutuya hapsettim gözümün görmeyecegi yere attim...göz görmezse gönül katlanir
uyuya kaldigim icin spor yapamadimama yarin telafi ederim umarim yediklerim size cok gelmemistir
![]()
Ben diyetteyken Annem karbonhydrat yemeye zorladiginda ben (temsili)
Sporunu yaptin mi diye soruldugunda ben
Sabah görüsmek dilegiyle öpüldünüz![]()
günaydın kızlar :)
Kahvaltım: form limonlu bisküvi, 1 tane küçük arkadaşımın söz çikolatası
Ahufizar limonlu formun sağlıklı olmadığını biliyorum ama simit veya poğaçaya saldırmamak için hem kan şekerim de düşmesin diye bazen mecbur kalabiliyorum. genelde sandvicimi hazırlamaya çalışıyorum ama sinüzit ve migren ikilisine sahip olduğum için dün ilaç alıp uyumak zorunda kaldım hazırlayamadım. Ayrıca limonlu formu diyete başladığım ilk günlerden itibaren aralarda kurtarıcı olarak yiyorum ve beni tok tutuyor öğlen de hiçbişeye saldırmıyorum. ben diyete başlarken sıkı diyet listeleri yapmayacağım dedim çünkü kasınca sıkılıyorum ve beslenme şeklimi değiştirdim ve hiç sıkılmadan pes etmeden mutlu bi şekilde devam ediyorum. çikolataya gelince de ben bayramda bile kendimi tuttum çikolata yemedim ama bazen arada nefsimi de tatmin etmek için hem sonrada saldırmamak için küçük parçalar yiyorum. Ben dayanma konusunda zorlukta çekmiyorum mayıstan beri en sevdiğim şeyleri makarna ve pilavı hiç yemedim.
Evet canim düzenlidir. Sadece ameliyat öncesi 2 ay 40 günde oldum. Ameliyat sonrasi eski duzenime döndüm. 31-33 günde bir. Bu ay bakalim nolucak? Ameliyattan sonra ovu trstlerinide biraktim takip etmiyorum. Birkaç ay rahat takilayim stres yapayayim diye.Yazıyorum cnm,o an aklımda olanları yazdım sadece
Senin adetlerin düzenli mi?
Su konuya açıklık gwtirelim burda kimse kimseye kurulamaz sanal bir ortamda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor![]()
Günaydın kizlar. Bayagi sohbetler yapılmış geç kalmışım ..
Kizlar sabah dayanamayıp tartıldim 79.9 çıktı .çok mutlu oldum. İnşallah cumaya kadar biraz daha gidecek.
Sabah kahvaltı m
2 dilim ekmek içi alınmış 5 ince dilim sucuk ile tost yaptım yanına bir domates ve şekersiz çay.
Kızlar birde fikir soracağım. Ben yeşil çayı sevmiyorum dün poşet olanını değil normal toz olanını çay gibi demleyip içelim dedim onuda içemedim.
Artık pes ettim ben yeşil çay icemiyorum . Metabolizma hızlandırmak için onereceginiz başka bir ürün var mı.
Diyet konusunda bende biraz gevşek davranıyorum erigim kabul. Ama diet ten çabuk sıkılıyorum. Hatta diet mevzu olunca normalde canımın isteneyecegi şeyleri bile yiyorum. Bunu aşmak için aslında en iyisi o kelimeyi söylememek. Sağlıklı beslenmek daha akıllıca.
Ünlü bir doktorun söz u " NE YEDİĞİNİ Z DEĞİL NE KADAR YEDİĞİNİZ ÖNEMLİDİR. " bence devamli kafada yesem mi yemesem mi diye cevirmektense tadımlık yemek daha sağlıklı. Herkes kendi sinirini bilir hepimiz kendimize dikkat edelim . Yemeğe değil harekete yogunlasalim . Bence hepimiz bu işi basaracagiz sadece sabır ve inançla yola devam etmek lazım.
Kizmakta haklisiniz kizlarama telafi etmistir dedim çünkü vücüdumu çok iyi tanidim takip.ettim bu konularda.ayrica o.yediklerimden yaklasik 5 saat sonra yattim
benim darti beni - bile gösterdi bu sabah
(dün ile ayni sartlarda dartildim) cumaya kadar kacamak yapmamaya calisacam
karatay affetmez biliyorum ama kaloridd saymaz kadin..kalori hesabinin yanlis oldugunu bas bas bagrir
dartida sorunn yok 10 kez cikmisimdir acaba dogrumu diye
Eki Görüntüle 1643164
Oo bravo gidiyor bakGünaydın kizlar. Bayagi sohbetler yapılmış geç kalmışım ..
Kizlar sabah dayanamayıp tartıldim 79.9 çıktı .çok mutlu oldum. İnşallah cumaya kadar biraz daha gidecek.
Sabah kahvaltı m
2 dilim ekmek içi alınmış 5 ince dilim sucuk ile tost yaptım yanına bir domates ve şekersiz çay.
Kızlar birde fikir soracağım. Ben yeşil çayı sevmiyorum dün poşet olanını değil normal toz olanını çay gibi demleyip içelim dedim onuda içemedim.
Artık pes ettim ben yeşil çay icemiyorum . Metabolizma hızlandırmak için onereceginiz başka bir ürün var mı.
Diyet konusunda bende biraz gevşek davranıyorum erigim kabul. Ama diet ten çabuk sıkılıyorum. Hatta diet mevzu olunca normalde canımın isteneyecegi şeyleri bile yiyorum. Bunu aşmak için aslında en iyisi o kelimeyi söylememek. Sağlıklı beslenmek daha akıllıca.
Ünlü bir doktorun söz u " NE YEDİĞİNİ Z DEĞİL NE KADAR YEDİĞİNİZ ÖNEMLİDİR. " bence devamli kafada yesem mi yemesem mi diye cevirmektense tadımlık yemek daha sağlıklı. Herkes kendi sinirini bilir hepimiz kendimize dikkat edelim . Yemeğe değil harekete yogunlasalim . Bence hepimiz bu işi basaracagiz sadece sabır ve inançla yola devam etmek lazım.
Evet baktım baya herkes salmışcansutr canım senın o azmine neoldu istersen bütün yürü yinede onları yakamazsın canım 1 saat koşu yaklaşık 300 kalori yakoypr senin yediğin bir kek zaten yaklaşık 250 kalori. Bunu seni daha cok hirslandirmak icin söylüyorum ben seni biraktigimdaki kiloyla ayni kilodasin nerdeyse sen hani yilbasina kadar vercektin bu kilolari sunun surasinda 3 ay kalmis. Eski azimi bekliyorum canim
benim aklıma tatlı çikolata geliyor baklava almış annem tam yiyecem aklıma incecik zayıf kızları getiriyorum şimdiye kadar yedikde neoldu hep kilo olarak döndü belki incecik olamam kemiklerim iri ama en azından zayıf gözükürüm yazın dayımın düğünü var ozamn isteğim elbisenin içine girmek için elimden geleni yapacağım pes etmek yok sizde pes etmeyeceksiniz emekleri çöpe atmak yok
canim ceza veriyoruzama iş kendinde biter kişinin yapmadan da yaptım der yediğini de yazmaz bu güven meselesi ben kimseyi incitmeden inceltme taraftariyim evet bazen su istimal ediliyor çok üzülüyorum herkes kendi kaderinin demircisidir ben ateşi veriyorum siz ondan kendinizi isleyeceksiniZKaptanım sen çok anlayışlısın ben diğer gruplra bakıyorum çok katılar biraz sıkman gerekiyor bizleri en küçük cızda ceza ver ve kilo verenlerede hafta bir öğün izin olsun en çok kilo verenede iki öğün gibi yeni değişiklikler yapalım yada iki kişilik gruplar yapıp o iki kişi bir birni kontrol edipcuma günü en çok kilo veren ödül veremeyende ceza gibi