Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende bugünkü menümü paylaşayım;
sabah büyük bardaktan biraz az limon-maydanoz suyu
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 közlenmiş biber, peynir, 6 zeytin, 2 dilim ekmek
ara 2 mısır patlağı, 2 kemalpaşa tatlısı ufak boy, 1 sütlü nescafe,
akşam 2 kepçe domates çorbası, 100 gr yoğurt, domates, salata, biber, çeyrek soğan, 1 diilimden az ekmek

havalar soğunca çok su içemiyorum ben yaaa 1 lt ancak içmişimdir. mide bulantım biraz azaldı. şimdi işlerde yok leslie 3 mil yapmayı planlıyorum.

Haklisin erigim. Regl öncesi çikolata yemem ama içinde iken böyle canım istiyor. Koyu olanlardan yiyorum çok canım isteyince. Diet listelerine bile koyuyor diyetisyenler günde iki tablet. Ama tabii abartmamak lazım.

Menüm
Sabah
1 kepekli lavaş
1yumurta
30g peynir
2tatli kasigi acı sos
Ara
Nektarin
Öğle
120g et
Salata 200g yoğurt
Akşam
4yk kurufasulye
2kepce çorba

Su:3lt
Spor:60dk yuruyus
Hiç sorma kaptan,dünkü spor ancak fıstığa gitmiş.sabah tartildim dünkü kg dayım. Almamisim en azından diye sevindim.
Cnm,benim int sınırlı leslie mesli bilmiyorum. Bildiğim şeylerden ceza versen

kızlar yaaa topikçe kendimizi biraz salmış durumdayız sanki hadiiii toparlayalım kendimizi, bayramda geçti gitti, cumaya da az kaldı ve bu hafta yüzdelerimiz 2 ye bölünecek. ben kendimce dikkat edip kaçamak yapmamaya çalışıyorum hatta spor yapamadığım için bile vicdan azabı duyuyorum ama maaşaalllaahhhh topikçe kaçamaklar almış başını gidiyor bu şekilde sizin menüleri okudukça bende nefsime yenik düşmekten korkuyorum ve bugün zaten 2 tane tatlı yedim. ama akşamı onun için çok hafif tutmaya çalıştım ve şuan karnım hala aç ama yemicem.
@erigim sevgili kaptanımız benim fikrim bi kaç hafta tekrar eski motivasyonumuza kavuşana kadar işi sıkı tutalım. cezalar verelim mesela, ve menü paylaşımının tablosu yapılıyordu önceden şimdi yapılmıyor. tekrardan yapalım ve katılımı max. düzeyde yapalım.
kendimizi toplayalım kızçeler, sizler neler düşünüyorsunuz?

Tamam ins kaptan.
Bu arada bugün benim regl günüm. Ama düzensiz olduğu için ne zaman olur bilmiyorum

3 mile yapamadım, yine mide bulantım başladı, başım döndü, 2 mili biraz geçince 15. dk da bıraktım. eve gidincen de yatmadan biraz mekik çekerim.

kimyager1508 bende katlyrm sana motive edici bi yazi olms kendi adima tesekkurlerokul temposunu henuz tutturamadm yani sabahlari ya kantnden bi seyler alcm ki pek uygun degller dikkat etmk icin o zamnda ac kalyem evden gotreym dyrm o konudada yani ne gotreblrm diye tam netlesemedm ama @erigim fikirkern aklmda.iste iki gundur cok ac gelyrm o yuzden eve mesela bugun iki kase sutlu cornflakes yedim o yuzden yazmstmole.neyse ins en yakn zamnda bi duzene oturtcam.iyi geceler olsun size.hepinizi opuyorum.

canım ben teşekkür ederim. ben kimseyi kırmak istemem aksine motivasyonu arttırmak için yazdım. çünkü benim size ihtiyacım var. ben aslında çok iradeli birisi değilim aksine yemeyi çok seven biriyim şimdiye kadar verdiğim 6 kg'ı da bu topik sayesinde eğlenerek verdim. ve aynı şekilde devam etmek istiyorum. inanın sizlere çok alıştım ve iyi enerji yakaladığımızı düşünüyorum. onun için pes etmek, dağılmak yok.

hepimiz zaman zaman bocalıyoruz ama en kısa zamanda toparlayacağımıza inanıyorum
benim önerim sende kendine kepekli sandiviç ekmeği alıp akşamdan peynirli, domatesli sandiviç yapabilirsin. okulda yada okul yakınında bi yerde sandiviç satılıyorsa alabilirsin.

Evet bencede cezalar daha ağır olsun. Benimde bu hafta pek iştahım yok ama haftaya yemekhanelerde kendimi tutamamaktan korkuyorum. Şu an ne spor yapcağımı da bulamadım daha. Vakit bulunca spor salonlarıyla görüşmeye gidicem inşAllah.

Bu gün çok giremedim kusura bakmayın ama yazdıklarımı yedim sadece. Onlar haricinde akşam sekizbuçukta canım çok tatlı istedi 1 muz yedim. Eşyalarımı yerleştirmeyi bitirdim. Yemekhaneyeden 1 aylık dolum yaptırdım acıkınca abur cubura saldırmamak için. Yoğurt, yumurta, yumurta haşlama makinesi, maydonoz, domates ve tam buğday ekmeğimi de aldım yurtta sağlıksız şeyler yememek için. Abur cubur bölümüne bile gitmedim,. Ekiden ordan çıkmazdım. Kendime şaşırdım(maşAllah)

Yarın full dersim var. Vakit bulabilirsem girerim. Sizde artık şu abur cuburlara son verin lütfen.

sende pco vardı değil mi canım? hep böyle düzensiz midir adetlerin?
Evet,maalesef pko liyim
Çok düzensiz diyemem aslında. Bu yaşıma (31) kadar 3 ya da 4 kez 2 aya yakın regl olmamisimdir.bazıları 3 ayda bir ancak ilaçla olurmuş. Benim regl 60 kg ve altında düzelmişti.60 in üstüne çıktım.bi hafta 10 gün geç gelmeye başladı. Hatırladıklarım
19 mayıs (çok az oldu)
17 haziran
20 temmuz (çok az oldu)
29 ağustos

Son düzenleme:
Ben yurda 56 ile gittim.bir baktım 62 olmuşum.sabah fişleri öğleden sonra yanıyordu biz de akşamdan kullanirdik.yarım ekmek arası patates kızartması.ya da bi pop kek....
Ne günlerdi....

Takvim tutsana canim. Ben öyle yapiyorum

Iyi geceler kizlar arkadasimi agirladim ve taabiiki birseyler hazirladim..bugünkü menüme geceyim ben..

sabah 12:00: menemen, peynir, ceviz

aksam: 20:15 gibi: 2 parca tavuk pirzola( kendi yagi ile pisti kizartma degil yani)...
3-4 kasik bulgur pilavi.....sonrasinda biraz salata..

1 ufak pogca, 2 tatli kurabiye (ilk kez yaptigim icin tadina bakma amacli,2 ciyi arkadasim getirdi mecbur baktim tadina) yaninda, 1 dilim elmali kek 2 bardak sekersiz cay, 1,5 avuc cekirdek.

evet kacamagim var ama...2 kurabiye cesidi, 1 kek...pogca..yemekleri hazirla evi topla sil...kahvaltidan sonra hic oturmadim sürekli ayaktaydim ondan ziyani yok sanirim

normalde..ben keki hazirlarken...hamurundan yerdimm...pogca cikar cikmaz 1 tanesini tadina bakayim diye yerdim...kurabiyedede tadimlik diye 2-3 tane yerdim eskiden + servis edildigindede yerdim bu aliskanligimi biraktim artik gercekten oturup yemek vakti oldugunda yiyorum...kacak göcek yemek yemiyorum...önemli olan eski kaliplara düsmemek..aliskanliklarimizi...huyumuzu suyumuzu yeme konusunda degistirmekten geciyor bu zayiflama olayi...artan kurabiyeleri...kutuya hapsettim gözümün görmeyecegi yere attim...göz görmezse gönül katlanir

uyuya kaldigim icin spor yapamadim ama yarin telafi ederim umarim yediklerim size cok gelmemistir

Ben diyetteyken Annem karbonhydrat yemeye zorladiginda ben (temsili )

Sporunu yaptin mi diye soruldugunda ben

Sabah görüsmek dilegiyle öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…