- 26 Ekim 2014
- 157
- 216
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salep sütlü tatli niyetine olur sanırım arada bir.Ne meyve, ne misir yedim nede shake i ictim sadece bi salep ictim haber verim dedim buarada salep yasak mi
Herbalife gibi bisey ama baska bir marka. Zaten cok fazla tüketmiyorum aksamlari acikirsam onu iciyorum sadece. Bunun kilo veren cok kisi var bir vogu geride almamis ama bendeki etkisi ne olur tam bilememSalep sütlü tatli niyetine olur sanırım arada bir.ama içinde şeker var osebeple hergün tüketme bence.
Canım o saheke sanırım Herbalife çilarin sattığı ürün gibi birsey. Bence onu kullanma ilerde karaciğerde probleme sebep oluyormus
Ben protein tozlarına karşıyım@erigim zaten bende arastrmadn almam koly koly ole urunleri zaten kiz kendsi tantm yapmk istedi biraz galiba bende dinledm ins bu urunlere mecbur olmam ve hissetmm @rengaarenkk yaznca aklma geldi benmde.ole istee..sabah 6 7 findik ve 1 elma kendme bi sey hazrlyamdm ki malasef zaten gecde kaldm![]()
hiç ekmek yok şaşırdımkızlar yeni menüm(21 gün)
sabah
1 yumurta
2 kk kadar(60gr peynir)
2 dlm ekmek(50gr)
yeşillik
ara
1 meyve(kahvaltı geç yapılmışsa yok)
öğle
120gr et(bakliyatşa değişebilir)
2 kepçe çorba
salata
100gr yoğurt
ara
1 dlm ekmek
1 kk peynir
yeşillik
akşam
2 kepçe çorba
slata
sebze 7-8 yk
100gr yoğurt
ara
1 çb süt
1 meyve
hergün 60dk yürüyüş
diyetisyen listemdi bi türlü uyamadım yarın kesin uyuyorum :)
3 dilim saydım benhiç ekmek yok şaşırdım
Haklisiniz diyecek birseyim yok ben zaten bi paket almistim yariladim diger yarisida bitsin almam zaten cünkü icmiyorum fazlaEşim spor yaparken kullanıyordu nu protein tozları ni genelde kas gelİştirenler içıyor. Ben sağlıksız buluyorum her türlü Suni kimyasal şeyi. Kim bilir vücutta neleri etkililiyorlar kullanmamak en iyisi.
Onun yerine bir bardak sütun içine biraz meyve ve bal koyup kendi shake ni hazırla. En azından doğal.
Canim sade döner bu yediklerinden iyidir. Bunlarin hepsi zararli seyler döner ve ayran daha saglikli :) en azindan benim düsüncem böylekızlar şöyle böyle okumaya çalıştım ama genel olarak yorum yazayım herkeste bir kaçamak almış başını gidiyor sanki bir türlü bitemedi ben de idare etmeye başladım öğle yemeklerim saçma biraz ama döner yemekten iyidir bu arada kilo aldım sanki azcık spor yapmaya hiç vaktim yok sınav dönemim başladı buraya dahi zor giriyorum.
sabah:
1 kaşarlı tost içi alınmış
yarım elma
öğle:
1cocostar
1 paket form kare kraker gibi şeylerden
1büyük kutu ayran
akşam:
1kase tarhana çorbası
3dilim gibi ekmek
biraz da fırında 2çatal balık ve 5-6 patates
su: 2lt
spor yok
diğer faktörleri de sayarsak benim için daha iyi yemekhane ve yemekler benim uykumu getiriyor son üç ders ve evde zombi gibi geziyorumCanim sade döner bu yediklerinden iyidir. Bunlarin hepsi zararli seyler döner ve ayran daha saglikli :) en azindan benim düsüncem böyle
Benimde sanki elinden kokusu çıkmadıben işe geldim az önce. yaaaa benim mide bulantım hala geçmedi mide bulantısı için hap bile içiyorum ama çokta etkili olmuyor, sürekli bir bulantı hali hissetmek beni çok kötü yapıyoorrr
sabah zar zor kahvaltı yaptım. büyük bardak maydanoz suyu yapmıştım hepsini bitiremedim bile, herşey burnuma kokuyor sanki.
saat 10:00'da kalktım 12'de anca kahvaltı yaptım, 1 haşlanmış yumurta, 1 közlenmiş kırmızı biber, peynir, 6 zeytin, 2 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay içtim.
Anladım canimShake icecem dedim ya kaptanim o bir ögün yerine geciyor.
Bazilari 3 ögündede sadece shake iciyor ve hic birsey yemiyor o sagliksiz ama sadece 1 ögünde yemek yerine shake icersen hem zayiflatiyor hemde saglikli
9 gün tatilin acısını çekiyorum bende :)
öğle yemeğim; yarım kase tavuk çorba, 1 adet püreli rosto köfte, biraz salata, 2 kaşık fasulye bilaki, biraz brokoli ve lıght yoğurt
Sirketlerde modadır simit poğaça borek bilmem mi@erigim bizim şirkette simit hep moda da ben uymuyorum onlara, dün elektrikler kesildi sandvicimi hazırlayamayınca mecburen küçücük bi parça aldım. o da yarım simidin çeyreği ve onunla psikolojik olarak doyurdum kendimi..
2kase çok olmuş canım calorisi yüksek onlarinMerhabaaaa okuldn geldm uyudum cook uykum vardi 1 saat once fekn kalktm sabah 1 ceyrekten az simit 1 elma 6 7 findik yedim eve geldm cook ackmstm 2 kase sutlu cornflakes yiyip uyudum simdi de maydoniz suyumu ictm aksam napsam sizce cigkofte mi yiyeym yada o tarz bi sey yoksa napym?
Surekli olmadığı surece yasak değil canimNe meyve, ne misir yedim nede shake i ictim sadece bi salep ictim haber verim dedim buarada salep yasak mi
Bitmedimi bayram çikolatalariBugünkü menu
Sabah
2 dilim ekmek
1 domates
1 kb peynir
1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Ara
2 ikramlık küçük çikolata
Aksam
1 kase sut ile hazirlanmis cornflakes( Yulaf li müsli ile Cornflakes karistirdim)
Bugün hareket yapamadım saat 5 kadar ütü yaptım . Tum dolap ütülendi sanırım
Yarın artık şu plates işine bakacam söz![]()
Afiyet olsun canimAkşam yemeyimde boool bıl yoyurt, yağsız tuzsuz salata(böyle daha çok seviyorum), 1 kepçe çorba, 3 kaşık susuz bezelye yedim
Sinirsiz döveceğim seniBen dün ekleyemedim yediklerini.bugün de çok yoğundum
Eki Görüntüle 1642661
Var canım uç dlm ayrıca iki kepçe çorba bir dlm ekmek yanı toplamda aslında 5dlm ekmek var sevmiyorum ekmek o yüzden azhiç ekmek yok şaşırdım
Aynen hala herkeste kacamaklar ucusuyor Cocoatar olmasa iyiymiskızlar şöyle böyle okumaya çalıştım ama genel olarak yorum yazayım herkeste bir kaçamak almış başını gidiyor sanki bir türlü bitemedi ben de idare etmeye başladım öğle yemeklerim saçma biraz ama döner yemekten iyidir bu arada kilo aldım sanki azcık spor yapmaya hiç vaktim yok sınav dönemim başladı buraya dahi zor giriyorum.
sabah:
1 kaşarlı tost içi alınmış
yarım elma
öğle:
1cocostar
1 paket form kare kraker gibi şeylerden
1büyük kutu ayran
akşam:
1kase tarhana çorbası
3dilim gibi ekmek
biraz da fırında 2çatal balık ve 5-6 patates
su: 2lt
spor yok
cuma günü kilo bildirimini de bulunursunuz sonrasında ayririz seni 6ay yarisamayacaksin bilgin olsun yeni üye olduğun için izne ayiramiyorum keşke daha önce bagsetseydin bu net olmaması durumundan listeye almazdik bi hafta için bosu boşunamerhaba kızlar ben tatilden döndüm, pzaar günü de görev yerime gideceğim tasınıyorum o yüzden bir süre internet kullanamıcam diyete devam ama yarısa devam edemicem aranıza aldığınız için tesekkür ederim ben bayramda kilo almadım bu arada su an da 97.6 kiloyum. Tam on kilo verdim 1 ayda her an tekrar alcam korkusu yasıyorum . Bu kadar cok verebilceğimi düşünmemiştim hızlı verdiğim için sevinmem lazımken telaslıyım işte ben de bir garibim. Neyse arada uğrar hatrınızı sorarım hepinize kolay gelsin :)
5mile var 4mile i onun içinden yapıyorum PC yı aciyim atiyim canım@erigim tatlım sende leslie 4 ve 5 mil videoları var mı? ben netten bulamadım
süperrr canımm. çok sağoll5mile var 4mile i onun içinden yapıyorum PC yı aciyim atiyim canım