Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam yemeğim :)

Nedir ki bu ? kimyager1508 kolay gelsin tatlim tebrikler birde kilo vermissin

Sabah: omlet, peynie 1 kirmizi biber, ceviz + yesil cay

Aksam: 3 tavuk kanat

Birazdan bir yesil cay daha yudumlarim

Sabah kahvaltidan önce: ip atladim ve squat filan hareketler yaptim.

benim müsli bitti ya almayı unuttum yeni aklıma geldi öföföfff yarın tost yicem sanırım yanında da yoğurt felan bişeyler artık

güzel olmuş bence gofretler küçük hoşbeşlerdense tabi
canım daha hafifti ama adını bilmiyorum eşim almış çocukta durmayınca ögle yemeği niyetine gitti
evet canım
gününde güzel geçmiş sabah ilk okul günü olduğu için yarım poğaça yenmiş
sen yurdışındamıydın yani türkiyedeysen baya bi değişiö var okullarda smothie filan
Aksam
3 kaşık bulgur pilavı (bol domatesli hatta yarısı domates Biber oldu )
Bir kase salatalık cacık
gayet güzel canım
İstanbulda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor...

Ve ben tırsıyorum (

evde tek misin?? bende iş yerindeyim ve laboratuvarda tekim
ay ne güzel ben olsam yaparım kahvemi izlerim yağmuru çok severim
hee söyle güzel menüler görelim +4kg farkı cumaya kadar nasıl vereceksin cansucuk
Niye kimseler gelmiyor ... cis yemiyor uz değil mi
yok kahve içiyorum eşime kızdım biraz
benim müsli bitti ya almayı unuttum yeni aklıma geldi öföföfff yarın tost yicem sanırım yanında da yoğurt felan bişeyler artık
tam buğdaydan yap mis gibi

kızlar yeni menüm(21 gün)
sabah
1 yumurta
2 kk kadar(60gr peynir)
2 dlm ekmek(50gr)
yeşillik

ara
1 meyve(kahvaltı geç yapılmışsa yok)

öğle
120gr et(bakliyatşa değişebilir)
2 kepçe çorba
salata
100gr yoğurt

ara
1 dlm ekmek
1 kk peynir
yeşillik

akşam
2 kepçe çorba
slata
sebze 7-8 yk
100gr yoğurt

ara
1 çb süt
1 meyve

hergün 60dk yürüyüş

diyetisyen listemdi bi türlü uyamadım yarın kesin uyuyorum :)

Bugun hic saglikli brslenemedim Kizlar mide bulantim hala devam ediyor. İlaç içiyorum 2 gundur bulanti kesici.
Sabahkalkinca büyük bardak maydanoz suyu
Kahvalti domatesli 2 yumurta peynir zeytin bal 2 sandivic ekmeği. (Dun hic bisey yiyemedim sürekli cikarttim diye çok acikmistim)
Ara maden suyu ve 2 misir patlagi
Aksam kadarki sandivic ve sut, sonra cay
Ara 10 tane cekirdek, yarim elma, maydanoz suyu

Iyi geceleerrr canlarr naslsnz ben yatsa gecyrm malum baya bi sabahciyim sabahlari cook acikiyrm evde hazrlmya hic vaktm olmuyo okula bile zor ywtsyim nerdeyse okuldada pigaca yada biskuvi tarzi seyler var bildgm kadaryla ama ins bi yolna sokcm olmzsa aksamdn kahvltlk hazrlcm yada cornflakes koyarm okldanda kucuk sut alrm kantnden .ole iste..simdi bi sey paylascm sznle.belki bilgnz vardr.ben form plus 7 cayni iciyrdm gunde 1 2 kez ve afedersnz wc ye cikmada etkli oluyrdu tadida hostu yani bana gore neyse bitti bugun baska bi eczaneye gttm sormya kiz bi urunden bahsetti protein tozu diyo asla hicbi katki maddesi yok diyo gida takviyesi zaten o yuzden eczanemzde var feln gozle gorlur incelme sagliyo feln dedi lullnnlar hep memnun felan fiyata gelnce 220 tlfiyati yuksek baya yani bana gore fiyatnn dsnda ole urnleri kullnmktan korkrm ve olabldgnce uzak durmaya calsrm zaten tabiki umarim mecbur kalmam ve hissetmem. R rengaarenkk yatmdn once shake dedi ya bana da milkshake gbi demslerdi aklma ordan geldiacaba ayni urunmu diyeole iste.yine gorszzz hepinizi opuyrmmmmm

Merhaba hanımlar;
Moralim çok bozuk çünkü pazar sabahı tartıldığımda(evdeyken) 55.3 çıkmıştım. Pazar günü baya yemek yedim ama dün hiç doğru düzgün bir şey yiyemedim. Şehir değiştirdiğimde hiç iştahım olmuyor zaten. Vücudum su mu topladı nedir, ya da tartı farkından heralde şu an tartıda 56.6 çıkıyorum ki bir günde 1 kilo 300 gram almam mümkğnbdeğil bence. Napıcam ben?

Bu gün gidip yumurta haşlama makinesi alıcam kahvaltılar için.

[
Geçmiş olsun canım
kepekli dabdvich ekmekleri var onlara peynir yeşillik yada peynir domates köy akşamdan strecke hiçbirşey olmuyor yumuşacık kalıyor okulda gevrek zir olur hem dabdvich dikkate çekmez :) ben bitki çayının çokluğuna karşıyım malum üçten fazla bitki yanyana farklı etkileşimler yapıyor bugün olnasada ilerde böbreklerin sorulacak ayrıca protein tozuda aynı malum eczanelerde artık ticaret için satıyorlar evet yardımcı ama ne kadar sure kullanacak son yan etkileri neler fiyatı takma bazen fiyatta doğruluk göstergesi olmayabilir ayrıca takım bakanlığını yoksa sağlık bakanlığı mi onaylı bu en önemlisi sağlık bakanlığı derken ok ama birçok ilaç tarım bakanlığı onayıyla giriyor biz bitki yada hayvan değiliz ki tarım hayvancılık onayı yeterli olsun dimi ama

Kilo değildir o normal diğerine devam edeceksin malum bende dün fala çıktım ana kilo olmadığını biliyorum bir kaç güne doğrusunu gösterir tartı çok tartışmanın sorunu bu işte şaşırtıyor

@erigim evet yurt disinda yasiyorum zaten bunlarin disinda hep ekmekli seyler var okulda smoothie de katkisiz sadece meyve püresiydi

elfkkk senin bahsettigin tozlarda var ama burdada 150€ ben başka bir marka alıyorum 8€ fiyatı etkilide oluyor. Onuda akşam 6 da içiyorum 6 dan sonra bişey yemiyorum.

tozların zararı yok mu canım ya smotieye karşı değiliz hatta güzel tarifleri alabiliriz ıspanaklar yaptığım çok ise yaradı bende bugün 16:00daki arada onu yapmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar nasılsınız bende bi şişkinlik reglde bitti ama sebebini bilmiyorum kurufasulyeden mi ne
Bayadir bakliyat tuketemiyorum
Oğlundan gün içinde fırsat olmayınca dün gece salatası yaptım sabahta kalkıp corbamla öğlen yiyeceğim eti pisirdim aksamada sebze pisiririm kendime eşim kuru yesin :)yada saladece salata yoğurtla artık duruma gore

Kahvaltı
1yumurta
1kk kadar peynir
1lavas
2tatli kaşığı acı sos(bunun için cevizimden ve bir kkpeynirimden feragat ettim)
Kalkınca limonlu 500ml su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…