Günaydın mini mini birGunaydinnnn ben okul yolunda ilerliyorum mini mini birler gibi tatli bi heyecanim varama gec kaldm galiba sabah tartildim 74.1 kilom fakat sisim yine ama olsun 74.1 ilk ben yazmis olayim..guzel keyifli bi gun olsun ins.gorusuruz simdilik hoscakalin canlar...
Cansu kahvaltıdan önce tartil bebisGünaydinlar kizlarrrr Almanyadan selamlar 06:06 gösteriyor suan saatlerr...yokkk ben erken uyanmadim tüm gece uyuyamadimbirazdan spor ve kahvaltimi edicegim...kahvaltidan sonra görüsmek dilegiyle
slow pek dinlemem ama bu parcayi tavsiye ederim
sporun yaninda calinabilcek hareketli bir sarki:
senin su kardeşin dayaklik ama ne simit severmişGünaydııın 52.2çıktım bu sabah kahvaltımı da yazıp okula kaçaym hemen
Bir kase sütlü müsli
Bir küçük lokma simit
Son anda durdurdum kendimi sıcak sıcak dört tane alıp gelmiş vicdansız
Tamam çok teşekkür ederim. Buarada sabah 71.3 çıktımR rengaarenkk tmm canım biraz denemede kal sonra listeye alalım
Tamam çok teşekkür ederim. Buarada sabah 71.3 çıktım
Cansu bütün emeklerini çöpe mi attin80,5spordan önce dartildim imkansiz gibi birsey taslanacagim biliyorum ben kahvaltiya geceyim geciktim zaten
istikrarli bir sekilde herseyi yazabilmene hayranim gercekten taktir ettim
canım 18 eylül cuma günü 76.1 mişsin.76.0 ciktum kizlar..bir oncekini bilmiyorum..bundan sonra hatirlicam soz
Bekliyorum,çok güzel.tsk ederimGünaydın 80.7 çıktım. Ama Karnım sis ve ağrıyor hala. iki gün önce 80.4 çıkmıştım umarım bu hastalığın siskinligidir. Cumaya kadar 1 kilo gitmeli . Hadi Bismillah kızlar bu hafta çok iyi olalım.
Dün gece zayıflama ile i lgili bir kitaba başladım . Bugün bitiririm. Diyor ki Diet kilo nun bir numaralı düşmanıdır. Bir şeyleri kısıtlama k vücudu kıtlık psikolojisine sokar ve sonrasında yağ depolama ya başlar. Altın kuralları olarak söyle demiş. Aciktiginizda yiyin.( Gerçekten aç olup olmadığınızı sorgulayin sonrasında yiyin. ) canınız ne istiyorsa onu yiyin (vücut neye ihtiyacı 9ldugunu bilir . Sevmediğini z diet ürünleri yada tatsız tuzsuz şeyleri yiyerek kendinize eziyet etmeyin ) doya kadar yiyin. ( yani tika basa yemeyin . Doydugunuzda durun. Yarım saat sonra tekrar acikirsaniz tekrar tlyersiniz tabağı bitirmek zorunda hissetmeyin ) ve son olarak yemeği tadını çıkararak yiyin her lokma dan zevk alın. Yavaş yavaş zevkle yiyin yemeğinzi. Tv karşısında yada başka şeylerle uğraşırken değil sadece yemeğe konsantre olarak yavaş yemeknyiyin ...
Okudukça size de yazarım kızlar
Supersin deryacimGünaydın kızlar. bende bu sabah ben 65.0 kg çıktım. yani -1.0 kg'dayım.
Zaten diyet listelerinde diyet urunleri yok normal yemek var ama olculuGünaydın 80.7 çıktım. Ama Karnım sis ve ağrıyor hala. iki gün önce 80.4 çıkmıştım umarım bu hastalığın siskinligidir. Cumaya kadar 1 kilo gitmeli . Hadi Bismillah kızlar bu hafta çok iyi olalım.
Dün gece zayıflama ile i lgili bir kitaba başladım . Bugün bitiririm. Diyor ki Diet kilo nun bir numaralı düşmanıdır. Bir şeyleri kısıtlama k vücudu kıtlık psikolojisine sokar ve sonrasında yağ depolama ya başlar. Altın kuralları olarak söyle demiş. Aciktiginizda yiyin.( Gerçekten aç olup olmadığınızı sorgulayin sonrasında yiyin. ) canınız ne istiyorsa onu yiyin (vücut neye ihtiyacı 9ldugunu bilir . Sevmediğini z diet ürünleri yada tatsız tuzsuz şeyleri yiyerek kendinize eziyet etmeyin ) doya kadar yiyin. ( yani tika basa yemeyin . Doydugunuzda durun. Yarım saat sonra tekrar acikirsaniz tekrar tlyersiniz tabağı bitirmek zorunda hissetmeyin ) ve son olarak yemeği tadını çıkararak yiyin her lokma dan zevk alın. Yavaş yavaş zevkle yiyin yemeğinzi. Tv karşısında yada başka şeylerle uğraşırken değil sadece yemeğe konsantre olarak yavaş yemeknyiyin ...
Okudukça size de yazarım kızlar
Hatirla canım76.0 ciktum kizlar..bir oncekini bilmiyorum..bundan sonra hatirlicam soz
şimdilik gayet güzelKahvaltı m kızlar.
1 yumurta çok az tereyagi ve yarım domates ten omlet.hepsini yemedim 4 te biri kaldı
2 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yarım domates
Supersin deryacim
Zaten diyet listelerinde diyet urunleri yok normal yemek var ama olculu
Hatirla canım
şimdilik gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?