Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın mini mini bir
Cansu kahvaltıdan önce tartil bebis
senin su kardeşin dayaklik ama ne simit severmiş bende çok severim

80,5 spordan önce dartildim imkansiz gibi birsey taslanacagim biliyorum ben kahvaltiya geceyim geciktim zaten

Günaydın 80.7 çıktım. Ama Karnım sis ve ağrıyor hala. iki gün önce 80.4 çıkmıştım umarım bu hastalığın siskinligidir. Cumaya kadar 1 kilo gitmeli . Hadi Bismillah kızlar bu hafta çok iyi olalım.
Dün gece zayıflama ile i lgili bir kitaba başladım . Bugün bitiririm. Diyor ki Diet kilo nun bir numaralı düşmanıdır. Bir şeyleri kısıtlama k vücudu kıtlık psikolojisine sokar ve sonrasında yağ depolama ya başlar. Altın kuralları olarak söyle demiş. Aciktiginizda yiyin.( Gerçekten aç olup olmadığınızı sorgulayin sonrasında yiyin. ) canınız ne istiyorsa onu yiyin (vücut neye ihtiyacı 9ldugunu bilir . Sevmediğini z diet ürünleri yada tatsız tuzsuz şeyleri yiyerek kendinize eziyet etmeyin ) doya kadar yiyin. ( yani tika basa yemeyin . Doydugunuzda durun. Yarım saat sonra tekrar acikirsaniz tekrar tlyersiniz tabağı bitirmek zorunda hissetmeyin ) ve son olarak yemeği tadını çıkararak yiyin her lokma dan zevk alın. Yavaş yavaş zevkle yiyin yemeğinzi. Tv karşısında yada başka şeylerle uğraşırken değil sadece yemeğe konsantre olarak yavaş yemeknyiyin ...
Okudukça size de yazarım kızlar

Kahvaltı m kızlar.
1 yumurta çok az tereyagi ve yarım domates ten omlet.hepsini yemedim 4 te biri kaldı
2 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yarım domates

Bekliyorum,çok güzel.tsk ederim

Günaydın kızlar. bende bu sabah ben 65.0 kg çıktım. yani -1.0 kg'dayım.
Supersin deryacim
Zaten diyet listelerinde diyet urunleri yok normal yemek var ama olculu
76.0 ciktum kizlar..bir oncekini bilmiyorum..bundan sonra hatirlicam soz
Hatirla canım
Kahvaltı m kızlar.
1 yumurta çok az tereyagi ve yarım domates ten omlet.hepsini yemedim 4 te biri kaldı
2 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yarım domates
şimdilik gayet güzel

Selam kızlar :))

net paketim bittiği ve hiç evde durmadığım için gelemedim hiç gruba . yoğun 9 gün geçirdim. geçmiş bayramınızı kutlarım öpüyorum hepinizi.

diyete gelirsekte tabiki de aynı gaz devam ettim hatta geç kalktığım ve hep dışarda olduğum için iki öğün yedim, acıkmadım da. siz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…