Sağol canım dışardan yemek yedigimde çogunluk kötú oluyorum zaten alıştım artık.ama çabuk toparladım bu kez.yemek yapmayı yeni yeni ögreniyorum.bi ögrensem sebzeler döktürücem :)
Bence görün bi doktora ihmal etme
Bence de düşünme hem daha yeni evlenmişsin bal yılların tadını çıkarO dışardaki çocuklar sana tatlı tabii onların viyak ciyak ağlamalarıyla anneleri uğraşıyo Sen azcık rahatına bak soraa zaten bol bol yaparsın küçük gdoganlar
Öğle akşam gayet güzel olmuş bence ama sabah limonlu su aç karnına mideni rahatsız etmiyo mu22 mayıs
sabah
limonlu su
ara fındık 10
öğle
peynir
domates
çavdar ek 1 dilim
akşam
türlü
çavdar ek 1 dilim
karpuz
22.05-2013 Çarşamba
11:30 : Karışık bitki çayı
13:00 2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 dilim salam
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 kayısı
18: 00 1 tabak tavuklu kremalı makarna (cezama razıyım:26::26: ):18:
1 sade soda
21:45 1 muz
2 kiraz
yarım saat yürüyüş
1 saat temizlik (sayılır mı ?)
2 litre su
Bide söylemeyi unuttum ben yine zehirlendim galiba Ya bugünkü tavuktan ya da dünkü yediğim 15-20 kirazın acısını çekiyorum şimdi
tabi işin biraz da o kısmı var, çoluk çocuk yokken gezelim tozalım diye de düşünüyoruz... Ama insan evlendikten sonra çocuk isteğini duyuyor.. birde ben pko hastasıyım, yani , çocuk konusunda sıkıntı yaşayabilirim o yüzden de çok ertelemek istemiyorum ama nasip tabi,,..
umarım istediğin zaman ve hiç zorlanmadan çocuk sahibi olursun..[/QU
amin canım allah herkesin gönlüne göre versin
İlk kolyelerimi paylaşmak istedim:119:Eki Görüntüle 718877 Eki Görüntüle 718876
ellerine sağlık canım, sırf zevk olsun diye yapıyorsun değil mi bunları ... ne güzel ya , el becerileri olan insanlara hep özenmişimdir ...
eskiden benimde böyle bir maceram olmuştu ama devamını getiremedim, el becerisi isteyen işlerden çok çabuk sıkılırım
umarım istediğin zaman ve hiç zorlanmadan çocuk sahibi olursun..[/QU
amin canım allah herkesin gönlüne göre versin
ellerine sağlık canım, sırf zevk olsun diye yapıyorsun değil mi bunları ... ne güzel ya , el becerileri olan insanlara hep özenmişimdir ...
eskiden benimde böyle bir maceram olmuştu ama devamını getiremedim, el becerisi isteyen işlerden çok çabuk sıkılırım
Evet öyle beni rahatlatsın diye yapıyorum beğendiğine sevindim
Ben de yemek yapmayı pek bilmiorum ama mantık şu sanırım yağ koy,soğan koy,salça koy kavur sonraaaaaa ilgili sebzeyi koy oldu işteeeeeee
Canım. Aksine Mideme iyi Geldi sen aç acına nasıl duruyon asılÖğle akşam gayet güzel olmuş bence ama sabah limonlu su aç karnına mideni rahatsız etmiyo mu
Ben de çok korkuyorum yarından :26: maydonozlu sularınızu içebildiniz mi...
(kendimi 89. dakikada gol atmaya çalışan futbolcu gibi hissediyorum)