bende hafta sonu başka türlü çozutmak yerine et ile doymayı planlıyorum.. seni dukan topiğini okurken gördüm :)
Merhaba arkadaşlar,
İki gündür kendimi çok kötü hissediyorum hasta gibiyim. Klima çarptı sanırım. Hiç birşey yapmak istemiyorum akşamları erkenden yatıyorum sabah yataktan sürünerek kalkıyorum fena yani durumlar..
Bugün yine protein atağı yapıyorum..
yarına tartıda iyi bir sonuç görmem lazım..:18::18:
ya dikkat et klimaya istanbul için daha erken değil mi klima. ben ofsde çalıştırıyorum ara sıra 5 dk ama benim odam çok güneş alıyor o yüzden hem burası daha sıcak. yazın kötü oluyor şu klimalar. dışarıdan terli terli içeriye giriyorsun bankalar resmi daireler sağ olsunlar 18 dereceden çalıştırıyorlar içerisi kuzey kutbu gibi oluyor. kışında o derecede üşüdüm diyorlar..
umarım protein atağında başarılı sonuç alırsın. dukan topiğinde öğrendiğim kadarı ile sadece protein yemekle iş bitmiyormuş mutlaka en az yağ ve en az karbonhidrat alımı içinde uğraşmalıymışsın...
bencede çok ilginçsporsuz demeyeyimde bol hareketsiz zayıflanırmı yahu. sarkar heryer çok güzeldi gezdik kaymakları sucukları yüklendik geldik. ama biri komşuma biri kayınvalideme biride anneme ben kendime ne kaymak ne sucuk almadım tebrik ettiler valla beni
Merhaba arkadaşlar,
İki gündür kendimi çok kötü hissediyorum hasta gibiyim. Klima çarptı sanırım. Hiç birşey yapmak istemiyorum akşamları erkenden yatıyorum sabah yataktan sürünerek kalkıyorum fena yani durumlar..
Bugün yine protein atağı yapıyorum..
yarına tartıda iyi bir sonuç görmem lazım..:18::18:
tünaydıııııııııııııııııııııııııın
çok şükür iyi bir günümdeyim biriken işleri halledip geliym
çok şükür toparlanın gelin artık, buralar çok sesszileşti
22.05.2013
Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynirli sandviç
öğlen
ızgara köfte
salata
ayran
ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
4 dilim kıymalı pide
sen sopadan muafsın..aynı anda yazmışız. kalp kalbe karşıdır derler..
ben işimden dolayı sürekli pc başında olduğum için çok yoğun olmadıkça buralarda olabiliyorum, bugün nasılsın chentiq uyku nöbetin geçti mi? yoksa uyudun da mı geldin?
ne güzel isim vermişsin.. evet ben de uyku atağındayımuyudum da geldim ya.. şaka gibi 1-2,3 arası uyudum.. kendime kalk bacım diye diye kazındım resmen yataktan. anlamadım gitti ya. uyumadan önce kahve içmiştim kendime geleyim diye.. gelemedim. uyanınca bir daha kahve içtim.. ya nasıl bir ruh halidir anlamadım ki. sanırım şu ütülerden dolayı.. kaçmak için kendimi uykunun kucağına atıp duruyorum
bak şu diğerlerine.. hiç çene çalmıyorlar.. gel beraber dövelim şunları gdogan
evin işi bitmez .. sen bebek falan düşünüyor musun gdogan?
bak şu diğerlerine.. hiç çene çalmıyorlar.. gel beraber dövelim şunları gdogan
evin işi bitmez .. sen bebek falan düşünüyor musun gdogan?
RAPOR
23 MAYIS 2013 PERŞEMBE
Sabah
sebze suyu
15 adet küçük zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
şehriyeli sebze çorbası
Ara
yarım elma
Ara
1 simit
15 zeytin
2 salatalık
maydonoz
Akşam
Tarçınlı naneli limonlu su
umarım günü böyle kapatır ve yarın tartıda + sonuç çıkmaz..
yakın zamanda düşünmüyorum , kendimizi maddi açıdan biraz daha sağlama almamız lazım, ben çalışmak zorundayım çünkü, ama maddi sorun olmasa çok isterdim, hatta şu günlerde hormonlarım tavan yaptı, nerede yumuk yumuk bir bebek görsem içimden birşeyler kopuyor amma bekleyeceğiz biraz daha napalım..
Köylü çorbasıı böyle mercimekli erişteli çorba yemek arası bişey bende bilmiodum adını ama okuldaki menülerde hep köylü çorbası diye geçiodu ondan öyle yaziim dedeimaslında arayı abartmasaymışsın güzel menüymüş :) köylü çorbası nasıl bişey ki güzel misınav için de tebrikler darısı benim başıma artık
bengicim aradaki 3 dilim ekmek dışında menü güzel dünkü benim olayımı yapmışsınsu için de ayrıca tebrik ederim
evlilik zaten gözümü korkutuyodu iyice korktumşaka bir yana aklın bizde kalmasın ara ara bakarsın.öncelikli ailen ve kızçen bebişe cici bak en önemlisi o sana kocaman kocaman sabırlar diliyorum herşeye yetmeye çalışmak çok zor.
Damlalar nasıl oldun ?
biraz kafanı dinle ne çocuğu
beni ağlayan çocuklar özelliklede sürekli nedensiz çığlık atan karşı komşunun kızı deli ediyor..
yakın zamanda düşünmüyorum , kendimizi maddi açıdan biraz daha sağlama almamız lazım, ben çalışmak zorundayım çünkü, ama maddi sorun olmasa çok isterdim, hatta şu günlerde hormonlarım tavan yaptı, nerede yumuk yumuk bir bebek görsem içimden birşeyler kopuyor amma bekleyeceğiz biraz daha napalım..