Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende hafta sonu başka türlü çozutmak yerine et ile doymayı planlıyorum.. seni dukan topiğini okurken gördüm :)

farklı yöntemler , fikirler var mı diye bakınıyorum işte

havalar bir an da ısındı o da enerjisizlik ve halsizlik yapıyor , geçiş dönemi dikkat et

son 3 gündür istanbulda boğucu bir sıcak var,, yaz erken geldi sanki

yokluğumda doldurduğunuz 3 sayfanın ilkini okudum şu an.. makarnalar, kekler, çikolatalar, simitler, dondurmalar, gecenin bi vakti hüpletilen meyveler.. oohh yandan

Son düzenleme:

ben de tebrik ediyorum.. büyük bir azim.. eğer yarın güzel bir sonuç alırsak o kaymak ve sucuklarla ödül yapabilirsin kendine..

ya aynı durum bende de var.. dün inanmazsınız 21/30 da kızı yatırmaya gittim.. 1 saat sonra uyudu.. ben de o saatten sabah 9 a kadar uyudum.. öğlen de 3 saat uyuduğum halde.. ve şu an hala uykum var sanırım gene yatacağım... noluuuuuuyoooo anlamadım ki

tünaydıııııııııııııııııııııııııın
çok şükür iyi bir günümdeyim biriken işleri halledip geliym

22.05.2013

Sabah

Kepek ekmeğine beyaz peynirli sandviç

öğlen

ızgara köfte
salata
ayran

ara

1 avuç kuruyemiş

Akşam

4 dilim kıymalı pide

herkeşler burada ama çıt çıkmıyor ya kimseden.. geliom haa sopayla dürtmeye..

sen sopadan muafsın.. aynı anda yazmışız. kalp kalbe karşıdır derler..

ben işimden dolayı sürekli pc başında olduğum için çok yoğun olmadıkça buralarda olabiliyorum, bugün nasılsın chentiq uyku nöbetin geçti mi? yoksa uyudun da mı geldin?

ben işimden dolayı sürekli pc başında olduğum için çok yoğun olmadıkça buralarda olabiliyorum, bugün nasılsın chentiq uyku nöbetin geçti mi? yoksa uyudun da mı geldin?

ne güzel isim vermişsin.. evet ben de uyku atağındayım uyudum da geldim ya.. şaka gibi 1-2,3 arası uyudum.. kendime kalk bacım diye diye kazındım resmen yataktan. anlamadım gitti ya. uyumadan önce kahve içmiştim kendime geleyim diye.. gelemedim. uyanınca bir daha kahve içtim.. ya nasıl bir ruh halidir anlamadım ki. sanırım şu ütülerden dolayı.. kaçmak için kendimi uykunun kucağına atıp duruyorum

olabilir 2 gün önce bende öyleydim, tabi benim uyuma imkanım yok da işyerinde tembellik yapıyorum bir sürü de işim var ama nereden başalayacağımı bilmediğim için sürekli erteledim, noldu pekii.. hiç,,, şuan hepsini tıpış tıpış ben yapıyorum yine,, kendimi iyi hissediyorum şimdi, sürekli kafamdaydı nasıl biticek nasıl olucak diye başlamış iş bitmiş demektir kaptancım,,

bak şu diğerlerine.. hiç çene çalmıyorlar.. gel beraber dövelim şunları gdogan
evin işi bitmez .. sen bebek falan düşünüyor musun gdogan?

RAPOR
23 MAYIS 2013 PERŞEMBE

Sabah
sebze suyu
15 adet küçük zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen
şehriyeli sebze çorbası

Ara
yarım elma

Ara
1 simit
15 zeytin
2 salatalık
maydonoz

Akşam

Tarçınlı naneli limonlu su

umarım günü böyle kapatır ve yarın tartıda + sonuç çıkmaz..

yakın zamanda düşünmüyorum , kendimizi maddi açıdan biraz daha sağlama almamız lazım, ben çalışmak zorundayım çünkü, ama maddi sorun olmasa çok isterdim, hatta şu günlerde hormonlarım tavan yaptı, nerede yumuk yumuk bir bebek görsem içimden birşeyler kopuyor amma bekleyeceğiz biraz daha napalım..

merak etme böyle kapatırsan + geleceğini sanmıyorum

biraz kafanı dinle ne çocuğu
beni ağlayan çocuklar özelliklede sürekli nedensiz çığlık atan karşı komşunun kızı deli ediyor..

Köylü çorbasıı böyle mercimekli erişteli çorba yemek arası bişey bende bilmiodum adını ama okuldaki menülerde hep köylü çorbası diye geçiodu ondan öyle yaziim dedeim

biraz kafanı dinle ne çocuğu
beni ağlayan çocuklar özelliklede sürekli nedensiz çığlık atan karşı komşunun kızı deli ediyor..

tabi işin biraz da o kısmı var, çoluk çocuk yokken gezelim tozalım diye de düşünüyoruz... Ama insan evlendikten sonra çocuk isteğini duyuyor.. birde ben pko hastasıyım, yani , çocuk konusunda sıkıntı yaşayabilirim o yüzden de çok ertelemek istemiyorum ama nasip tabi,,..

Bence de düşünme hem daha yeni evlenmişsin bal yılların tadını çıkarO dışardaki çocuklar sana tatlı tabii onların viyak ciyak ağlamalarıyla anneleri uğraşıyoSen azcık rahatına bak soraa zaten bol bol yaparsın küçük gdoganlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…