- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
kaptanım benim geldiğimi görmedi ama hastaymış geçmiş olsun iyileş hemende geldiğimi gör
21.05.2013
Sabah
2 dilim ekmek
tulum peynirli yumurta
nescafe şekersiz tabikiii
ara
soda
öğlen
ayvalık tostu. ya döner yicektim ama ağır oluyor diye malesef tost yedim
ara
küçük kutuda vanilyalı dondurma
ara
nescafe
akşam
2 dilim ekmek
2 sinitzel pane
biraz peynir
geri dönüşte uyum ancak bugün bukadar oldu
su 2lt
spor yok
eksikliğin hissediliyor melinda, allah zihin açıklığı versin benimde aöf sınavlarım geldi çattı ama daha kitap açmadım nasıl olacak bilmiyorum(
melinda çok az yemissin ama, ara yok, öğlen geçiştirmissin , akşam yok... bence bu kadar azaltma yediklerini
Şuracım hoşgeldin. :)
Damlalar çok geçmiş olsun
Melinda sınavlar nasıl geçiyor.?
Çok soru sordum :)
May day may day kaptanınız konuşuyor...
Gündüz giremedim iş güç ama şimdi geçmişi okudum şöyle bir yorumlayayım...
Dikkat yüksek oranda şiddet içerir. Okumadan önce kendinizi hazırlayın.
Maymunarmut
Canım benim.. Menülerin neden bu kadar az? Hele akşamları.. Enerji içeceği içmişsin bir gün, bir günde sadece müsli.. Miden kazınır yavrucuğum. Bu şekilde bir beslenme düzeni iyi değil. Hatta düzen bile denemez kendilerine. Sana bu hafta bir çeki düzen verelim mi? Gençsin, kanın kaynıyor ve hemen zayıflamak istiyorsun. Şu şekilde yapalım mı; akşamları sadece yoğurt ve çorba? Ya da sadece yoğurt ve üzerine bir çorba kaşığı kepek ya da yulaf ezmesi? Madem müsliye dayanıyorsun, buna hayli hayli dayanırsın. Eğer dayanamaaaaaaam dersen, altında yapılmamış bir itiraf ararım haberin olsun... Lokum ve poğaça için ödev vermek isterdim ama kıyamadım. Sana değil, zavallı midene kıyamadım. Garibimin içine iki akşamdır doğru dürüst bir şey sokmamışsın, o da 19 mayıs gençlik bayramının verdiği heyecanla şımarıp lokum ve poğaça yemiş.
İnnuk
Bu hafta iki kez hiç uğramamışsın. Ayın 15 i ve 19 u. Özel değilse sebeplerini yazar mısın buraya ya da mesaj kutuma. Bir güne ceza vermeyeceğm diye sizden özür diledim ama bunlarla 3 tam gün etti.. Açıklama yapmışsan da benim gözümden kaçmışsa kusura bakmayıp bir daha yazar mısın lütfen.. 18 mayısın da menüsü yok. Ya da dolmalar ve kandil simidi o gün müydü.. Kandil perşembe ayın 16 sıydı... Neyse sen bir açıklık getirirsin bu konuya. Açıklamandan sonra konuşuruz şu kaçamaklar ve düşünmeden yenen baklavalar meselesini. Bir de sen 22 kilo vermeyi başarmış, azmi tavan yapmış, kıdemli bir hatunsun. Benden çok tecrüben var. Daha çok asılmalı, bizi motive etmelisin. Neden bize tecrübelerini başından geçenleri anlatmayasın ki?
Bengi
Haftasonu olayı ne kadar abarttığını merak etmiyorum. Salı günü sabah aynı yöntemle tartılıp kilonu söylemen şartıylaçünkü seni cumaya hazırlamamız lazım. Bu tartılma izni sadece senin için geçerli. Bir de heralde yolculuk telaşından 17 mayıs menünü yazmamışsın. kaçamağın var mıydı? diğerlerini hatırlayamazsan da olur da, itiraf ve spor kısmı önemli..
Melinda
İlk zamanlar menülerin güzel değildi de beğenmiyordum. Şuna bak adımız sert kaptana çıkmış. Bak şimdi düzeltmişsin. Hiç sesim çıkıyor mu..Menülerin çok güzel, sporların çok güzel. Takı olayına da başlamışsın ki tadından yenmezsin sen şimdi. Yaptıkça resimlerini çekip eklesene, yorum yapalım. Ben de çok severim incik cinciği...
Gdoğan
Senin hedeflediğin kilo normal. 4 kilo falan var daha.. Sen hele bir oraya gel, daha aşağı çekebiliriz. 2 ay kadar zamanın var. Senin menülerini de beğeniyorum ama içinde çekirdek ve kek olmadığında..Onlar için ödev veriyorum: Leslie 3 mile.. Evet evet yanlış okumadın 3!!! ***
Damlalar
Ah sana ne desem bilmiyorum ki. Şu veledin olmasa tam dayaklıksın ama emziriyorsun kıyamıyorum sana daBir beni yememişsin. O da uzak olduğumuzdan heralde.. Yanyana olsak onu da yapardın sen.. Hamileyken aşeriliyordu değil mi emzirirken değil.. Sana vereceğim ceza ne biliyor musun, bu hafta içinde seçeceğin bir gün, benimle sabahlayacaksın!!! Çünkü sana verilecek en büyük ceza bu olur. Emziren bir anne en çok uykuya hasrettir. Uykunu geri almak istiyorsan Ye me ye cek sin!!!! Bu kadar basit... ***
*** Ödevlerinizi takas etmenize izin veriyorum. İkiniz de çekirdek madurusunuz çünkü..
Son söz:
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Umarım çok öfkelenmemişimdir.. :26::26::26: Cuma günü bir yazı yazmıştım. Geri bildirim yapmanızla ilgili. Bengi, gdogan, melinda ve innuk yaptılar. Diğer yapmayanlarda yapabilirler mi?
Resimler buzdolaplarına, çekmecelere,cüzdanlara kondu mu? acıkınca su içiyor muyuz? bizi saptıranlarla konuşup hadlerini bildiriyor muyuz? Bu sorularım havada kalmasın lütfen..Herkesten yükselen evet seslerini duymak istiyorum..
Dip not:
Size yazarken bir yandan da ıspanak pişiriyordum. Az daha yakacakmışım. Altını söndürürken fark ettim ki kıymasını koymayı da unutmuşum.
Bugünkü sınavım bomba gibiydi çok güzel geçti çok şükür yarın çok belalı bi sınavım var darısı onun başına artık
Sağolun başımın ağrısı hala geçmedi geçmiş olsunkaptanım sanada başımla birlikte gözümün içi ağrıyor benimde çooook kötü
kaptanım benim geldiğimi görmedi ama hastaymış geçmiş olsun iyileş hemende geldiğimi gör
22.05.2013
Sabah
2 dilim ekmek
tulum peynirli yumurta
nescafe şekersiz tabikiii
ara
soda
öğlen
ayvalık tostu. ya döner yicektim ama ağır oluyor diye malesef tost yedim
ara
küçük kutuda vanilyalı dondurma
ara
nescafe
akşam
2 dilim ekmek
2 sinitzel pane
biraz peynir
geri dönüşte uyum ancak bugün bukadar oldu
su 2lt
spor yok
Bugünkü sınavım bomba gibiydi çok güzel geçti çok şükür yarın çok belalı bi sınavım var darısı onun başına artık
ofide yiyecek bir şey kalmamıştı öğlen evden getirmeyi unuttum 1 dilim ekmek kızarttım tam yarısını yedim adamın biri geldi. adam gidince kalanı tek hamle ile midem attım ama doymadım. sonra 1 dilim daha kızartayım dedim sadece 2 dilim kalmış bende ikisinide tavada kızarttım yedimbengi menün güzel, çok sağlıklı. yallnız ara olayına takıldı gözüm.. nasıl bir ara ki o 3 dilim ekmek??
ay kuzum.. sana da geçmiş olsun.. ya neyin nesi bu böyle yaa.. tez atlatalım inşallah.. bengi yazmış ama bir de ben yazayım, pirinç pilavı yerine bulgur pilavına yönelelim. domatesli biberli soğanlı. hatta eşiniz seviyorsa patlıcanlı.. hem sağlıklı hem doyurucu hem besleyici..
ayyy şuram gelmiş hoşgelmiş.. eksik değilz artık ne güzel. nasıl geçti, neler yaptın sevdicekle? doludan kaçmış yağmura tutulmuşsun (döner/ayvalık) ama olsun buna da şükür diyelim
melinda.. sınavlar varken karnının acıkması normal canım. beyin deli gibi çalışıyor. ve sürekli oturuyorsun. güzel geçmesine çok seviindim. sen diğerlerin de halledersin. buralara gerekmedikçe uğrama biz seni idare ederiz. ama uğramıyorsun diye kendini de salma.. beynine bol bol ceviz, kuru üzüm, dut kurusu yedir.. bayılacaktır.. ama dediğim gibi ders çalışan beynin, miden değil.. o yüzden beynini doyuracaksın mideni değil..
bengi, sporunu sabah kalkar kalkmaz yap o zaman. 150 kere zıpla metabolizman hızlansın ki daha kolay yakabilesin. bir de normalden 1 saat erken kalkmaya çalış. daha erken başla..
yorumları yaptıktan sonra gelelim benden haberlere.. çok mutsuzum ben yao yüzden son 2 gündür bu şekildeyim. kusura bakmayın. ama evde de durum aynı. ortalık dağınık. ben dağınığım. 12.30 da kızı yatırdım. ben de kalan sütle kahve yapayım da uykum kaçsın iş yapayım diyordum. o dağınık salonun kenarındaki kanepe o kadar çekici gözüktü ki anlatamam. zaten gözümde sızlıyor. şöyle hafif kapattım ve 3.30 da zor kalktım. kızım da sağ olsun hiç rahatsız etmedi. uyanmadı.. ama ben 3 saat iş yapmak yerine fosur fosur uyudum. daha da mutsuzum şimdi inanın koca bir sepet ütüm var.. ah ev hanımlığı, ah işler.. şükürler olsun bugün akşama yemeğiim var yoksa ne yapardım..
ay kuzum.. sana da geçmiş olsun.. ya neyin nesi bu böyle yaa.. tez atlatalım inşallah.. bengi yazmış ama bir de ben yazayım, pirinç pilavı yerine bulgur pilavına yönelelim. domatesli biberli soğanlı. hatta eşiniz seviyorsa patlıcanlı.. hem sağlıklı hem doyurucu hem besleyici..
ayyy şuram gelmiş hoşgelmiş.. eksik değilz artık ne güzel. nasıl geçti, neler yaptın sevdicekle? doludan kaçmış yağmura tutulmuşsun (döner/ayvalık) ama olsun buna da şükür diyelim
melinda.. sınavlar varken karnının acıkması normal canım. beyin deli gibi çalışıyor. ve sürekli oturuyorsun. güzel geçmesine çok seviindim. sen diğerlerin de halledersin. buralara gerekmedikçe uğrama biz seni idare ederiz. ama uğramıyorsun diye kendini de salma.. beynine bol bol ceviz, kuru üzüm, dut kurusu yedir.. bayılacaktır.. ama dediğim gibi ders çalışan beynin, miden değil.. o yüzden beynini doyuracaksın mideni değil..
bengi, sporunu sabah kalkar kalkmaz yap o zaman. 150 kere zıpla metabolizman hızlansın ki daha kolay yakabilesin. bir de normalden 1 saat erken kalkmaya çalış. daha erken başla..
yorumları yaptıktan sonra gelelim benden haberlere.. çok mutsuzum ben yao yüzden son 2 gündür bu şekildeyim. kusura bakmayın. ama evde de durum aynı. ortalık dağınık. ben dağınığım. 12.30 da kızı yatırdım. ben de kalan sütle kahve yapayım da uykum kaçsın iş yapayım diyordum. o dağınık salonun kenarındaki kanepe o kadar çekici gözüktü ki anlatamam. zaten gözümde sızlıyor. şöyle hafif kapattım ve 3.30 da zor kalktım. kızım da sağ olsun hiç rahatsız etmedi. uyanmadı.. ama ben 3 saat iş yapmak yerine fosur fosur uyudum. daha da mutsuzum şimdi inanın koca bir sepet ütüm var.. ah ev hanımlığı, ah işler.. şükürler olsun bugün akşama yemeğiim var yoksa ne yapardım..
KARA GÜN
22 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA
SABAH
1 dilim ekmekle yapılmış peynirli tost
Küçücük örgü peynir
7 zeytin
ARA
1 dilim kek
ÖĞLE
1 kase yoğurt çorbası
9 kuşbaşı tavuk
Çok az salata
ARA
7 erik
2 malta eriği
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 çay kaşığı krem peynir
yarım dilim ekmek
1 küçük parça çikilata
AKŞAM
1kase köylü çorbası
Salata
Biraz yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
RAPOR
22 MAYIS 2013 PERŞEMBE
Sabah 09:00
1 yumurtalı yağsız menemen
7 adet zeytin
Ara 10:30
1 adet şeftali
Öğlen 12:00
1.5 tabak zeytinyağlı türlü
Ara 14:30
1 adet mango
Ara 16:00
3 dilim ekmek
Akşam 17:00
Sebze çorbası
1 dilim ekmek
su 3lt yakın
sabah spor 15 dk kültür fizik :)
22.05-2013 Çarşamba
11:30 : Karışık bitki çayı
13:00 2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 dilim salam
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 kayısı
18: 00 1 tabak tavuklu kremalı makarna (cezama razıyım:26::26: ):18:
1 sade soda
21:45 1 muz
2 kiraz
yarım saat yürüyüş
1 saat temizlik (sayılır mı ?)
2 litre su
Bide söylemeyi unuttum ben yine zehirlendim galiba Ya bugünkü tavuktan ya da dünkü yediğim 15-20 kirazın acısını çekiyorum şimdi
KARA GÜN
22 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA
SABAH
1 dilim ekmekle yapılmış peynirli tost
Küçücük örgü peynir
7 zeytin
ARA
1 dilim kek
ÖĞLE
1 kase yoğurt çorbası
9 kuşbaşı tavuk
Çok az salata
ARA
7 erik
2 malta eriği
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 çay kaşığı krem peynir
yarım dilim ekmek
1 küçük parça çikilata
AKŞAM
1kase köylü çorbası
Salata
Biraz yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
22.05-2013 Çarşamba
11:30 : Karışık bitki çayı
13:00 2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 dilim salam
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 kayısı
18: 00 1 tabak tavuklu kremalı makarna (cezama razıyım:26::26: ):18:
1 sade soda
21:45 1 muz
2 kiraz
yarım saat yürüyüş
1 saat temizlik (sayılır mı ?)
2 litre su
Bide söylemeyi unuttum ben yine zehirlendim galiba Ya bugünkü tavuktan ya da dünkü yediğim 15-20 kirazın acısını çekiyorum şimdi
22.05.2013
Aç karnına
5fındık
5 badem
2 ceviz
3 kayısı
sabah
beşi bir yerde bitki çayı
tulum peyniri
2 dilim ekmek
ara
100 gr fındık
akşam
6yk patlıcanlı kıymalı yemek
1 simitin yüzde 75i
ara
kiraz
çilek
2 kayısı
3 erik
su 2 lt
spor yürüyüş ama özellikle değil yani okuldan metroya ordan başka bir yere derken 20 dk oldu da sayılmaz herhalde