Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tarihleri karıştırmışım 22 mayıs yerine 21 olacaktıki o heh düzelttim şimdi

Çok teşekkür ederim halledicez inş gdogan

Anlaşyık chentiq bi kaç tane daha kolye yapıyiim toplu atiim fotolarını

Sağolun başımın ağrısı hala geçmedi geçmiş olsunkaptanım sanada başımla birlikte gözümün içi ağrıyor benimde çooook kötü

ay kuzum.. sana da geçmiş olsun.. ya neyin nesi bu böyle yaa.. tez atlatalım inşallah.. bengi yazmış ama bir de ben yazayım, pirinç pilavı yerine bulgur pilavına yönelelim. domatesli biberli soğanlı. hatta eşiniz seviyorsa patlıcanlı.. hem sağlıklı hem doyurucu hem besleyici..

ayyy şuram gelmiş hoşgelmiş.. eksik değilz artık ne güzel. nasıl geçti, neler yaptın sevdicekle? doludan kaçmış yağmura tutulmuşsun (döner/ayvalık) ama olsun buna da şükür diyelim

Bugünkü sınavım bomba gibiydi çok güzel geçti çok şükür yarın çok belalı bi sınavım var darısı onun başına artık

melinda.. sınavlar varken karnının acıkması normal canım. beyin deli gibi çalışıyor. ve sürekli oturuyorsun. güzel geçmesine çok seviindim. sen diğerlerin de halledersin. buralara gerekmedikçe uğrama biz seni idare ederiz. ama uğramıyorsun diye kendini de salma.. beynine bol bol ceviz, kuru üzüm, dut kurusu yedir.. bayılacaktır.. ama dediğim gibi ders çalışan beynin, miden değil.. o yüzden beynini doyuracaksın mideni değil..

bengi, sporunu sabah kalkar kalkmaz yap o zaman. 150 kere zıpla metabolizman hızlansın ki daha kolay yakabilesin. bir de normalden 1 saat erken kalkmaya çalış. daha erken başla..

yorumları yaptıktan sonra gelelim benden haberlere.. çok mutsuzum ben ya o yüzden son 2 gündür bu şekildeyim. kusura bakmayın. ama evde de durum aynı. ortalık dağınık. ben dağınığım. 12.30 da kızı yatırdım. ben de kalan sütle kahve yapayım da uykum kaçsın iş yapayım diyordum. o dağınık salonun kenarındaki kanepe o kadar çekici gözüktü ki anlatamam. zaten gözümde sızlıyor. şöyle hafif kapattım ve 3.30 da zor kalktım. kızım da sağ olsun hiç rahatsız etmedi. uyanmadı.. ama ben 3 saat iş yapmak yerine fosur fosur uyudum. daha da mutsuzum şimdi inanın koca bir sepet ütüm var.. ah ev hanımlığı, ah işler.. şükürler olsun bugün akşama yemeğiim var yoksa ne yapardım..

RAPOR
22 MAYIS 2013 PERŞEMBE

Sabah 09:00
1 yumurtalı yağsız menemen
7 adet zeytin

Ara 10:30

1 adet şeftali

Öğlen 12:00
1.5 tabak zeytinyağlı türlü

Ara 14:30
1 adet mango

Ara 16:00
3 dilim ekmek

Akşam 17:00
Sebze çorbası
1 dilim ekmek

su 3lt yakın
sabah spor 15 dk kültür fizik :)

bengi menün güzel, çok sağlıklı. yallnız ara olayına takıldı gözüm.. nasıl bir ara ki o 3 dilim ekmek??

bengi menün güzel, çok sağlıklı. yallnız ara olayına takıldı gözüm.. nasıl bir ara ki o 3 dilim ekmek??
ofide yiyecek bir şey kalmamıştı öğlen evden getirmeyi unuttum 1 dilim ekmek kızarttım tam yarısını yedim adamın biri geldi. adam gidince kalanı tek hamle ile midem attım ama doymadım. sonra 1 dilim daha kızartayım dedim sadece 2 dilim kalmış bende ikisinide tavada kızarttım yedim yanında da bitki çayı.. marketten aburcubur almaktan yinede iyi sayılır...

Teşekkür ederim chentiq anlayışınız içinBenim beynimin suyu çıktı artık basmıyo yaa valla çalış çalış ben ceviz ağacı bile diksem içine tın tınBugün ben birazcık kaçırdım ama yaın bunu telafi etcem sizden uzak kalmak da çok fena siz benim motivasyon kaynağımmışsınız test ettim onayladım

KARA GÜN

22 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA

SABAH

1 dilim ekmekle yapılmış peynirli tost
Küçücük örgü peynir
7 zeytin

ARA

1 dilim kek

ÖĞLE

1 kase yoğurt çorbası
9 kuşbaşı tavuk
Çok az salata

ARA

7 erik
2 malta eriği
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 çay kaşığı krem peynir
yarım dilim ekmek
1 küçük parça çikilata

AKŞAM

1kase köylü çorbası
Salata
Biraz yoğurt

2 litre su
Yarım saat yürüyüş

Kaptanım senin icin ne yapabilirim.. Neden mutsuzsun.. Emin ol hayatta bir çok sorunun çözümü vardır.. Gerek güç ise her zaman ve gercekten icimizde.. Biz güçlü durdukca hayat bizi yıpratmaz.. Birde problemleri insan kendi büyütüyor.. Mutlu olmak icin illa bir nedene ihtiyacımız yok degil mı hayat bile başlıca bir neden... Hadi bugün boyle gecti ama yarın kendini toparla.. Yoksa bize kızına ve kendine nasıl destek olacaksın... :))
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..

aslında arayı abartmasaymışsın güzel menüymüş :) köylü çorbası nasıl bişey ki güzel mi sınav için de tebrikler darısı benim başıma artık

bengicim aradaki 3 dilim ekmek dışında menü güzel dünkü benim olayımı yapmışsın su için de ayrıca tebrik ederim

evlilik zaten gözümü korkutuyodu iyice korktum şaka bir yana aklın bizde kalmasın ara ara bakarsın.öncelikli ailen ve kızçen bebişe cici bak en önemlisi o sana kocaman kocaman sabırlar diliyorum herşeye yetmeye çalışmak çok zor.

Damlalar nasıl oldun ?

22.05-2013 Çarşamba

11:30 : Karışık bitki çayı

13:00
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 dilim salam
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 kayısı

18: 00 1 tabak tavuklu kremalı makarna (cezama razıyım:26::26: ):18:
1 sade soda

21:45 1 muz
2 kiraz

yarım saat yürüyüş
1 saat temizlik (sayılır mı ?)
2 litre su

Bide söylemeyi unuttum ben yine zehirlendim galiba Ya bugünkü tavuktan ya da dünkü yediğim 15-20 kirazın acısını çekiyorum şimdi

Son düzenleme:
22.05.2013

Aç karnına
5fındık
5 badem
2 ceviz
3 kayısı

sabah
beşi bir yerde bitki çayı
tulum peyniri
2 dilim ekmek

ara
100 gr fındık

akşam
6yk patlıcanlı kıymalı yemek
1 simitin yüzde 75i

ara
kiraz
çilek
2 kayısı
3 erik

su 2 lt
spor yürüyüş ama özellikle değil yani okuldan metroya ordan başka bir yere derken 20 dk oldu da sayılmaz herhalde

22 mayıs
sabah
ince bir dilim kek

öğlen
salata
yoğurt
3-4 yk zy börülce

ara
2 top dondurma

akşam
3-4 yk bakla
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

1 adet küçük şeftali
1 adet malta eriği
1 adet kayısı
2 adet yeşil erik

2 litre su
çok yorgunum ip atlayamayacağım(

uvvv çok severim tavuklu kremali makarnayı afiyet olsun dicem ama bende sizde böyle gidersek bu cuma düşüşlerde olacağız birde muz yemişsin hoş çok güzel ama diğer meyvalar gibi masum değil direk kilo yapıyor.

melinda sende cozutursan biz napcaz ya(

geçmiş olsun canım önemli birşey olmasın, bence geçiştirme

meyveyi sende benim gibi biraz abartmıssın ama toparlamıssın kısa sürede tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…