Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım sen ne okuyorsun??
sosyoloji canım

akşam atıştırsaydın keşke bişeyler acıkırsın.Dondurmadan dolayı öyle yaptın sanırım

güzel menü olmuş :) çerezi abartmamışsın

20 Mayıs
Sabah
Peynir
1 dil kepek ek
Yeşil çay
Zeytin 5

Ara
7 badem

Öğle
Karpuz
Peynir
Çavdar ek 2. Dilim

Ara yoğurt

Akşam
Ispanak

Su herzaman i gibi
Lesli 2 mil
Arkadaşım geldi daha yapamadım yarın kısmetse

maymun sen menülerini verirken saatiyle ver o zaman. akşam yazıyorsun ama ben bilemiyorum ki gece 10 da mı yedin 2 de mi

onun haricinde menüler güzell. bu işi öğreniyorsunuz. ve ben buna çok seviniyorum. gdogan sen hep ip atlamalarla mı gideceksin? arada başka şeyler de kat.. belin senin hassastı. 2. bir ip atlama / bel olayı olmasın..

keşke börek ve patates salatasını aynı anda yemeseydin ikindi karbonhidrat bombası olmuş :)

20 mayıs 2013

sabah:1 tost,6 zeytin
öğle:yok
akşam:menekşe kebabı

2 litre su
menekşe kebabı umarım çok kalorili değildi akşam akşam ağrı gelmiştir..

19 mayıs 2013

sabah:1 dillim ekmek,1 yumurta,2kibrit kutusu peynir,domates,salatalık,10 zeytin
öğle:1 yemek tabağı şehriye çorbası,1 kase yoğurt
akşam:2 milföy

2 litre su

canım milföy acayip yağlı bir şey..

güzel menü. ama karnıyarıkdaki patlıcanı kızarttın mı? kızartmadanda karnıyarık yapılabilir ben öyle yapıyorum. közleyebilir veya fırına atabilirsin.. ben sigara böreğini bile kızartmadan yapıyorum..

güzel menü...

günaydın kızlar
akşam raporumdan başka bir şey yemedim.
sabah tartıya çıktığımda durum çok fenaydı.. hiç söylemesem rakamı daha iyi. tabi acayip moralim bozuk...
bugün detoksa devam... desteğe ihtiyacım var...

şimdilik zorlanmıyorum ip atlama da hatta gün geçtikçe daha rahat atlıyorum , çok fazla yorulmuyorum, yürüyüş yapmaya hafta içi vaktim olmadığı için bana en rahat gelen ip atlama

moral bozmak yok bengicim, daha cumaya var... bu sabah dayanamayıp ben de tartıya çıktım, benim gördüğüm rakam da üzücüydü,,
fena şişkinlik hissediyordum çünkü,,, akşam yemeklerimi biraz da ha azaltacağım artık, ve daha çok su ve daha çok spor...
çok fazla veremesek te gerilemeyelim yeter ki...

ben kaptanın talimatı ile tartıldım yoksa tartılmaya hiç niyetim yoktu. aralarda tartılmayın boşuna moralinizi bozarsınız. sık tartılmak motivasyonu düşürüyor..

26 aylık. seninki kaç aylık? geri kalan çıtır lokma hepsi... ben senden bir sağ gösteriip sol vurma bekliyorum zaten. 22 kilo ne demek yaa

Benim ki sıpa oldu 3,5 yaşında, allah bağışlasın hepsini..

22 kilo öyle kolay gitmedi ki maalesef 1 sene 3 ay falan sürdü. Ama zaten makbul olanı yavaş verileni ve asla geri alınmayanı. Korumayı başarabilseydim. Çok iyi olacaktı..

ben kaptanın talimatı ile tartıldım yoksa tartılmaya hiç niyetim yoktu. aralarda tartılmayın boşuna moralinizi bozarsınız. sık tartılmak motivasyonu düşürüyor..

doğru diyorsun ama dayanamdım işte, cumaya kadar tartılmayacağım bir daha...

20.05.2013

Sabah

peynirli maydanozlu omlet
200 ml süt

Öğlen

1,5 porsiyon tavuk şiş
(3 çöp şiş )
1 bardak ayran

Akşam

250 gr kadar istavrit
maalesef kızartma - fırına attıklarım pişmeyince saat geçmesin diye kızarmışlardan yedim.

Su :2 litre

Spor :
sabah 15 dk pilates
akşam 25 dk eliptik (175 Kcal yaktım)

sanırım dukan protein atağı yapıyorsun... kızartma haricinde iyi menü.. bende dukan denemek istiyorum gelecek haftalarda işe yarayıp yaramadığını görmek isterim. omlete umarım yağ koymuyorsundur. seramik tavada yapınca yağa gerek kalmıyor. birde 1 tam yumurta birde sadece beyazını karıştır daha çok proteinli olur.. fazla tavsiyede bulundum ama aklıma bir şey daha geldi. fırın gibi tavada da yağsız balık yapabilirsin. eski bir tavanı kullan. balıkları önce yağlı kağıda sonrada alüminyum folyoya sar her yerini kapat ve tavaya koy. birde kapak kapat 10ar dk iki tarafınıda pişir fırın gibi oluyor...

Tam dukan denemez aslında, daha önce yaptım dukan ve 22 kilonun son 12 kilosunu dukanla verdim. Ama çok sabır ve maddiyat isteyen bir diyet. Sonuna kadar götürmedikten sonra verilenler geri alınıyor adam da kitabında yazmış zaten.

Ben artık hafta sonu kaçırdıklarımı toparlamak için pazartesileri ve cuma tartı sonucuna etki etsin diye perşembeleri olmak üzere haftada iki gün protein atağı yapıcam.

Tavada yağsız balık fikri çok iyi.. Deniycem mutlaka.. Omleti dışarda yedim muhtemelen yağ vardı içinde ama evde yaparken yağ koymuyorum.

RAPOR
21 MAYIS 2013

Sabah
1 dilim ekmek
15 zeytin
maydonoz

Ara
yarım ananas

Öğlen
2 tabak sebze çorbası

Ara
1 şeftali
5 erik

Ara
1 simit
10 zeytin
maydanoz

bol su, spor yok.. sıkı diyete devam..

:2:
çok sabırlı olduğum söylemez ama bir iki gün proteğin atağı yapabilirim gelecek hafta denemek için. ama uzun süre sebzesiz nasıl dayanırım bilmiyorum..

sebseziz bir gün ggeçirmissin innuk eliptik dediğin ne oluyor
RAPOR
21 MAYIS 2013

Sabah
1 dilim ekmek
15 zeytin
maydonoz

Ara
yarım ananas

Öğlen
2 tabak sebze çorbası

Ara
1 şeftali
5 erik

Ara
1 simit
10 zeytin
maydanoz

bol su, spor yok.. sıkı diyete devam..

her meyveden yemissin canım maşallah, sevdim menünü bir de spor olsaydı 4-4 lük olurdu bence

bugün su içmek beni çok zorladı,, 1 litre anca içmişimdir sanırım,, şişkinliğim hala devam ediyor sanki... nereden çıktıysa

Ben artık hiç giremiyorum derslerden sınavlardan sizi çok özledimAma perşembe günü bol bol gircem inş

21 mayıs 2013

SABAH

1 yumurta
6 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir

ÖĞLE

1 zeytinli poğaça
3 bisküvi

AKŞAM
yok

2 litre su
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…