Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar; nasılsınız? chentiqq kuşumm

Ben iyi değilim..:26: 1 haftayı aşkın süredir cozutmalarım beni ele geçirmişti..

Haftaya +1.100 ile başladım :26::26: ama kalıplanmamış bir kilo olduğu için 3 günde onu uçurucam

Motivasyona ve korunmaya ihtiyacım var, öküz gibi yediğim için beni koruyun ve kollayın olur mu?

Chentiqqq, senin takımın yokmu? git onlara derdini yan demezsin sen biliyorum..Bana taze kan olmalı, ve aranan kan sizin grupta bulunucak gibi

Ara ara uğrayıp motivasyon manyağı olmak istiyorum

.

Chentiqcim öfkelenmedik tabiki yapıcı eleştiriler bunlar.Böyle beslenmeye kilo vermiştim zaten haklısın itirafım olsa hiç çekinmem yazardım hepimizin amacı belli ve hepimizin yolu aynı sonuçta .Ama şu şekilde itirafım olabilir genelde sabah 4-5 gibi uyuyup öğlen 2de kalkıyorum. sabah dediğim kavaltım oluyo yani saat 3 cvivarı .akşam 6 gibi bidaha acıkıyorum onları da öğle menüsüne yazıyorum.müsli gibi yediklerim(sizin akşam bişey yememişsin dedikleriniz)de saat 9-10 civarı oluyor.o yüzden o saatten sonra bişey yemiyorum.gece acıkırsam Türk kahvesi yada meyveyle geçiştiriyorum. iyice akşam üzeri uyanırsam da sabah yazmaya utanıyorum açıkçası sabah : yok yazıyorum öğlenden başlıyorum..Benim uyku düzenimi değiştirmem lazım asıl .Şu an mesela daha kavaltı yapıcam (ki bu erken kalkmış halim uyumaya kendimi zorladım 2 gibi uyudum ) buna sabah yazıcam.halbuki öğlen oldu.En başta takıma girerken de yazmıştım uyku hapı mı almalımıyım? bi de sınavlarıma 2 hafta kaldı genelde sabahlayıp ders çalışıyorum.sessizlikte daha çok anlıyorum.nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterin.

daha önce yazdığına da cevap yazıcaktım bi kafam rahat olsun rahat rahat yazayım dedim pcye geçince.fotografımı cektim buzdolabına değil de telefonuma anasayfa yaptım çünkü en çok gördüğüm o daha motive edici benim için .kaptanlığına gelince ben çok memnunum hem caydırıcı hem motive edici hem arkadaş gibi ,yaptırımın da pozitif yönde hep

off bugün hep birşeyler yiyesim var, yanımda getirdiğim tüm ara öğünleri bitirdim, daha akşama çok var oysa... allahtan evde değilim,
şu iştahla şuanda ne varsa götürüdüm heralde(

pekde iyi olmadı bu tatil geriledim. yarın tartıdan korkuyorum fazla çıkacağım biliyorum. şişkinlik ve gaz var..
detoks yaparken pek spor yapamam halsiz düşerim.. bu hafta cuma durumum kötü olsada gelecek haftaya umarım toparlayacağım..

off bugün hep birşeyler yiyesim var, yanımda getirdiğim tüm ara öğünleri bitirdim, daha akşama çok var oysa... allahtan evde değilim,
şu iştahla şuanda ne varsa götürüdüm heralde(

aman aman aslında doydun farkında değilsin. su iç bol bol.. kendini başka bir şeye odakla..

RAPOR
20 MAYIS 2013

sabah
1,5 bardak sebze suyu
15 adet küçük zeytin

ara
1 dilim ekmek
8 küçük zeytin
maydonoz
taze kırmızı biber

öğlen
yarım ananas tarçınlı

ara

2 dilim ekmek
15 küçük zeytin
maydonoz
taze kırmızı biber

ara

1 simit

akşam

sebze suyu

keşke simit yemeseydim ama acayip canım çekti.. günü böyle kapatmayı umuyorum. zaten hala midem bağırsaklarım dolu tatildeki yemeklerden dolayı.. hadi hayırlısı...

bugün zeytin ağırlıklı beslenmeissin canım,, bende ki can sıkıntısı o yüzden sürekli yemek yiyesim geliyor, su aldım kendime zaten akşama kadar sadece su içeceğim, çok baskın bir hava var burada hiçbirşey yapası gelmiyor insanın ,canım sadece tv karşısında birşeyler yemek istiyor,,

canım sen ne okuyorsun??

Kaptanım merhaba,

Önce hemen soruna cevap vereyim...

Perşembe günü ofis dışındaydım internete girme şansım olmadı, daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir. Dünde günün %60 ını dışarda geçirdim eve gelincede yemek çamaşır vs. ev işleri dolayısıyla nete girme fırsatım olmadı.

Tabi bunların hiç biri bahane değil, ama sen halden anlarsın be kaptanım. İş yerinde çok yoğun oluyorum ve bulduğum ilk fırsatta burdayım..

Benim için yazdıklarında çok haklısın.. Ama şu düzenimi bir oturtayım, birincilik bile alırım wallahi..

18.05.2013

Sabah

Omlet
2 dilim peynir
5-6 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
Roka
Tere

Ara

2 top dondurma

İkindi

2 ad. Etli biber dolma
6 ad etli yaprak sarma
Bol salata

Spor 20 dk eliptik bisiklet

Su : 1 litre

19.05.2013

Sabah + öğle

Patatesli Omlet
1 dilim peynir
5-6 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
Roka
Tere

İkindi

2 ad. Sarma
1.5 dilim kıymalı börek
3 yk. Patates salatası

Akşam

3-4 kuru kayısı
2 avuç kuru üzüm

Spor : yok(dinlenme günü)

Su : 1,5 litre

bengi, bu haftayı da asılarak geçir. sakıın pes etme bu hafta olmazsa da önümüzdeki hafta olur diiye. bu haftada olsun, önümüzdeki hafta da..

maymun, sen sınavlarını hallet uyku düzenine bir ayar çeker arkadaşlar. ben çekemeyeceğim çünkü ben de gece yatamıyorum. sana br bebek bulalım sabah mecbur kalkınca, haliyle akşam da erken yatmış oluyorsun.

innuk çabucak oturt sen de düzenini. bak hepimiz yola çıktık seni bekliyoruz. dondurmalar börekler yemişsin, sonra da cuma neden vermedim deme gene..

Bugün protein atağı yapıyorum...

Hafta sonu ipin ucunu kaçırmışsam dengelemek için, perşembede yapıcam ki cuma günü tartıda fark edilir bir sonuç alayım..

Spor düzenimi yoluna koydum beslenme düzenini de oturtursam o zaman görün beni..

Kaptanım bebişin kaç aylık ?

Bebişi olan 3 kişi miyiz grupta ?

Geri kalanda öğrenci herhal..

Kaptanım bebişin kaç aylık ?

Bebişi olan 3 kişi miyiz grupta ?

Geri kalanda öğrenci herhal..

26 aylık. seninki kaç aylık? geri kalan çıtır lokma hepsi... ben senden bir sağ gösteriip sol vurma bekliyorum zaten. 22 kilo ne demek yaa

19 mayıs 2013

sabah:1 dillim ekmek,1 yumurta,2kibrit kutusu peynir,domates,salatalık,10 zeytin
öğle:1 yemek tabağı şehriye çorbası,1 kase yoğurt
akşam:2 milföy

2 litre su

20 mayıs
2 dilim çavdar ekmek arası peynir 4 adet zeytin

öğlen
salata
yarım haşlanmış patates
2-3 yk
yoğurtlu ıspanak

ara
6 adet erik
10 adet taze fındık

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
1 karnıyarık
1 kase cacık

2 litre su

300 ip atlama

bugün sanırım biraz çok yedim, bu hafta sanırım kilo vermem iyice yavaşlayacak( kızlar niye yoksunuz motivasyonumuz düşüyor böyle(

20 Mayıs Pazartesi

Sabah,
5 zeytin
1dilim peynir
yarım kumru ekmeği
1 bardak ıhlamur,
1 kayısı
1 yumurta
3 çeri domates

Öğle
1 dilim biftek
1 kase semiz otlu yoğurt

akşam
çeyrek sucuklu ekmek

2 litre su
20şer tane kol ve bacak egzersizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…